mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 No a nechceš zvážit nákup tady? http://www.21jewels....getproducttype= Několikrát jsem tam (a když se podíváš do fora, tak nejen já) nakupoval a vždy max. spokojenost. A Fredy to zpravidla posílá tak, že bych si ani s "formalitami" moc hlavu nelámal.. cena je super a pokud to tam máš odzkoušené, tak se mi to jeví rozumně, prosím Tě na koli vyjde poštovné?
pil.pet Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 *SKX007K - Price includes free int'l shipping Je pravda, že jsou bez krabičky, ale poctivě zabalený v bublinách. No možná proto to chodí s razítkem "bez cla". A když budeš mít smůlu: - zaplatíš 20, nebo kolik dnes % z deklarované hodnoty (a že se s tím Fredy nemaže... odhaduju, že na to nepíše tak 48US ) - když tam bude cena plná, i tak si myslím, že se to vyplatí.
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 *SKX007K - Price includes free int'l shipping to jo, ale není to jen po USA? Ta cena je každopádně lákavá "až běda" !!!!! prosím tě a jak to platíš? dá se to převodem normálně z banky? nebo na to musíš mít tam tu nějakou on-line službu?
pil.pet Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 to jo, ale není to jen po USA? Ta cena je každopádně lákavá "až běda" !!!!! prosím tě a jak to platíš? dá se to převodem normálně z banky? nebo na to musíš mít tam tu nějakou on-line službu? Nene není, grátis je to i sem k nám.Platil jsem to normálně kartou, která může po netu. Nevím jakou máš banku, ale některé umožňují jakési "virtuální internetové kreditky". No já v mBance na té kartě mám pouze tolik, kolik je pro momentální obchod potřeba. Myslím, že Fredy má v podmínkách i PayPal, ale to by mu chtělo napsat (je možný, že si za to něco přidá..)Jinak vyzkoušej vložené hodit do košíku, některé věci nejsou.
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Nene není, grátis je to i sem k nám.Platil jsem to normálně kartou, která může po netu. Nevím jakou máš banku, ale některé umožňují jakési "virtuální internetové kreditky". No já v mBance na té kartě mám pouze tolik, kolik je pro momentální obchod potřeba. Myslím, že Fredy má v podmínkách i PayPal, ale to by mu chtělo napsat (je možný, že si za to něco přidá..)Jinak vyzkoušej vložené hodit do košíku, některé věci nejsou. A nechal jsi si to poslat Fedexem nebo nějak konvenčně přes poštu?
lukin_ova Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Jedny mám doma v podstatě netknuté. Třeba se domluvíme a prodám Ti je. Jsou na Jubilee tahu a jsou nové. Měl jsem je hlavně na focení...
pil.pet Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Uplně normálně poštou. První balíček, který přinesl soused, že to tam nechala pošťačka, trochu zatrnul, ale vždycky došlo všechno... BTW, chceš je nechat jaké jsou, nebo budeš taky tunit?
ggrand Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 mydlinkaTM : Na tu gumu, cos postoval, raději zapomeň, spona je ostuda, materiál taky nic moc-měl jsem ho asi den ve vodě na povrchu jak sklinky, tak pásku slizký povrch no fuj. Mám ale 18mm verzi v bílém.
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 ggrand : já tu svoji sice nekupoval v chronoshopu, měl jsem ji jako bonus od původního majitele k mým prvním SEIKO 5, ale přijde mi že je to ona (guma). Materiál silikon, je fakt, že se na něj trochu nalepují chloupky (ne moje, ale z oblečení) )) a trochu se časem při denodenním nošení oleští, ale spona je určitě nerez, naprosto bez problémů drží a na denodenní nošení s možností občasného poškrábání mi to přijde dostačující? Tu sponu jsem už několikrát přebrušoval/přelešťoval takovou technickou "houní" (vypadá jako zelený spodek houbičky, ale je hnědá), doporučili mi ji zámečníci na nerez a vypadá potom zase dobře, docela se tím dají zabrousit příčné oděrky
ggrand Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Myslel jsem zpracování, vzájemné slícování než kvalitu materiálu.
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 pil.pet : na netu jsem na ně viděl fakt parádní tuninngy, ale samy o sobě jsou super. Takže kdyby byly na gumě, tak bych k nim chtěl asi Oyster. Každopádně mám teď ještě rozjednaný za dobrou cenu i ty na smrčku od lukin_ova. Je to sice na jubilee, ale na tý fotce k nim taky docela pasuje. U mě je to tak, že přes zimu mám rád hodinky na tahu, ale přes léto je dávám na gumu, když jezdím do lopaty na kole, tak mi tolik netlučou do zápěstí
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 to je určitě oproti originálnímu o dost horší nemáš prosím tě tip na dobrou (kvalitnější) gumu se sponou? Dík za tip.
mydlinkaTM Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 (upraveno) Tak to nakonec dopadlo úplně jinak, ale úplně SUPER. Nákup v USA byl už málem na spadnutí, ale ozval se mi lukin-ova s nabídkou, která se prostě nedala odmítnout Amerikánci budou muset ještě chvíli na moje kačky počkat, dokud se mi zase nějaký strojek nezalíbí natolik, abych ho musel mít na ruce. Děkuji moc Vám všem a tomuto fóru za pomoc a cenné rady! Upraveno 11. září 2012 uživatelem mydlinkaTM
mydlinkaTM Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Tak jsem nový hrdý majitel SKX007K , protože bohužel neznám nikoho ve svém okolí, kdo by byl stižen chronobundusem, nemohl jsem si je nikde před koupí fyzicky prohlédnou :sad01_anim: Tudíž jsem při výběru čerpal pouze z fotografií na netu. A teď mi přišli, cca 15min než jsem to rozdejchal..... naživo jsou prostě fantastický! :smile_anim: ..... tak jsem zvědavej, jaký bubou další ???
Gulas Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Ted jsem tu par dni nebyl a vida! Moc gratuluju, jsou perfektni! Uzij si je
mydlinkaTM Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Ted jsem tu par dni nebyl a vida! Moc gratuluju, jsou perfektni! Uzij si je Dík, už je to tři hodiny, ale jsem furt plný dojmů.
mydlinkaTM Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Díky. Tak jsem tady k nim právě splašil gumu Z22. To byl fičák
Iggi Kali Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Brat kupil skx009 od pokemona za 108? aj s postou
mydlinkaTM Odesláno 14. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Brat kupil skx009 od pokemona za 108? aj s postou Super cena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se