rur Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Poraďte mám provést výměnu číselníku. Původně jsem si myslel, že na číselníku je vše do zlata a ne do bíla. Myslíte jak by to vypadalo?. Případně máte někdo zkušenost co si vzal hodinář za výměnu a jak dlouho trvala? Děkuji předem všem za reakce. EDIT: Obrovska fotka smazana - velikost je omezena pravidly. Dan
ggrand Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Žlutozlaté ručky, popisky lunety, k tomu "stříbrné" orámování indexů...není třeba rozmýšlet, to bude neztravitelné. Zkušenosti s hodinářem při výměně ciferníku nemám. Výměň buď cifr nebo hodinky a k hodinkám ještě dokup ručky : http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,30617.0.html
Dantechno Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 ...a dokup bilou lunetu. To je uz jednodussi koupit novej zlatej cifr.
financ Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Určitě nekombinovat, nebylo by to ono. Sehnat jiný ciferník ve zlaté bude oříšek, limitky jsou oficiálně vyprodaný.Nebo z nich udělej tohle:Ručky, ciferník, vložka lunety, plus případně safír s AR
Návštěvník eleven Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Nebo z nich udělej tohle: Paráda. Asi bych měl radši hodinky s datumovkou, ale tyhle jsou šik.
rur Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Tak pokud by měl zájem někdo o výměnu číselníku(ted obrázek už malý) za zlatý (jakýkoliv) nebráním se.Poraďte mám provést výměnu číselníku. Původně jsem si myslel, že na číselníku je vše do zlata a ne do bíla. Myslíte jak by to vypadalo?. Případně máte někdo zkušenost co si vzal hodinář za výměnu a jak dlouho trvala? Děkuji předem všem za reakce. EDIT: Obrovska fotka smazana - velikost je omezena pravidly. Dan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se