Wanderer Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Chtěl bych se poptat jako čerstvě zaregistrovaný nováček, jestli tu není nějaké forum pro začátečníky a čerstvě registrované identity a neznalce? Nevím, kde vhodněji se zeptat. Nic jsem nenašel a nechci tu houfně zakládat nová témata. Něco jako FAQ, "když se přihlásíte, přijďte sem" apod. Kde bych se dozvěděl co to je NOS stav, jestli jsou i nějaké jiné stavy, sekce "otázky na které jsme tu alergičtí" co to je reputace apod. Protože tohle fórum mi přijde jako hodně nadstandard ( v dodržování pravidel, solidnosti diskuze apod.) oproti tomu, co je běžné a nechci to tu zaplevelovat svými laickými dotazy. Díky předem. Pokud tu něco takového už existuje, prosím o nasvěrovaní a tohle tu můžete smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Kdysi někdo vytvořil takovou wiki pro začátečníky na fóru. Už nevím kdo to byl, ale díky za to. Najdeš to zde: http://chronomag.pbworks.com/w/page/15879072/FrontPage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 To by mohla byt hodne uzitecna zalezitost... skoda, ze jen pahyl. Stalo by za to to dopsat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Pro mě to první nakopnutí a první základní informace byly tady. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Pěkné počteni, ale titulek mě nejprve zarazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Je fakt, že horou nejrůznější článků a odkazů se asi každý musí prokousat sám, což je zde i účelem , člověk se nejlépe učí tím, když je nucen si informaci aktivně sám vyhledat, než když ji dostane naservírovanou. Nicméně nějaké takovéto "step by step" pro začátečníky, tzn. krátké povídání podobně jak je v té wiki, doplněné odkazy do příslušných sekcí nebo na další info, by určitě bylo užitečné. Třeba by se zamezilo často zmatečným dotazům, které pramení z elementární neznalosti věci. A to pomíjím situaci, kdy se člověk raději bojí zeptat vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Studnici informací o hodinkách, výrobcích i strojcích jsem našel i zde: http://www.watches-wiki.net/index.php?title=Main_Page Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Já wandererovu otázku spíš pochopil tak,že ho ani tak nezajímá základní popis hodinek (ikdyž to asi taky uvítá),jak spíš nějaký návod,jak se tu chovat,jakého chování se vyvarovat atd.Takže třeba nezakládat zbytečně nové téma bez toho,aniž by se podíval,zdali tu už není (neplatí pro tohle vlákno,takže nebrat jako narážku).Neptám se zbytečně na to,čeho je na googlu milion informací,že prodejní sekce je jen třešnička na dortu a ne pro výdělečnou činnost,že dávat odkazy na fejky a jiné šmejdy se trestá (ikdyž mnoho věcí je i v pravidlech) atd. atd.Takhle jsem to aspoň wnderovu přípomínku já.Ale pravda je,že spousta věcí je i v pravidlech,třeba o velikosti fotek atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 No ono to bude tak nějak oboje. Jednak se něco dozvědět o hodinkách (všem za odkazy díky), ale taky pomoct s rozkoukáním zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Nevíte, kde bych našel popis funkce mezi kotvovým krokek a krokem válcovým (cylindrickým)? Zkoušel jsem vyhledávače, ale dobral jsem se maximálně tak k tomu, kdo je vynalezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 To by mohla byt hodne uzitecna zalezitost... skoda, ze jen pahyl. Stalo by za to to dopsat! Souhlas,neco podobneho bych si taky rad pocetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tady ten slovník hodinářských výrazů mi přijde jako hodně užitečný počin: http://www.kralovstvihodin.cz/slovnik-vyrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se