Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vas,

potreboval by som poradit pri vybere darceka(promocie) damskych hodiniek do cca 20 000 czk. Zapacili sa mi Louis Erard Romance 11810 a Aerowatch Mid-size 1942(i ked ich cenu este ani neviem), ktore maju docela podobny design. Rad by som vybral elegantnejsie hodinky s diametrom puzdra do 35mm. Vobec sa nevyznam v quartzovych strojcekoch, takze ani neviem, ci su vsetky +- rovanke alebo ktory uprednostnit, ked porovnavam hodinky. Budem rad za kazdy tip pri vybere, odporucanie, nasmerovanie.

Dakujem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem trouda
Odesláno

Ahoj,

jde Ti o design hodinek nebo případně i o strojek? Řečeno jinak - chceš quartzy nebo mechanické, nebo je to jedno?

Odesláno (upraveno)

ani jedny jsem v ČR nenašel, aerowatch budou podle nápisu asi automaty a u eardu mi nesedí uchycení řemenu

quartz dámské třeba Certina...

pěkné dámské jsou Mestensingery, ale nevím zda by obdarována ocenila jednoručky...

jednoduché přehledné jsou nové Steinhart Marine 38 za 10k Steinhart

ovšem s rozpočtem 20k bych vzal Mühle-Glashütte 29er Weiss na řemenu, byť jsou za 23... jsou pěkný :)

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Dakujem za odporucania! Hodinky, ktore si 'Lion' odporucal boli vskutku pekne, no chcelo by to viac zenskosti do nich smile_anim.gif Skoda, ze sa nemozem poradit aj so zenskymi uzivatelmi na chronomagu nakolko predpokladam, ze 90% registrovanych su muzi.

Radsej by som bol za mechanicky strojek, no nemyslim si, zeby sa naslo nieco kvalitnejsie v danej cenovej relacii, takze quartzovy.

ani jedny jsem v ČR nenašel, aerowatch budou podle nápisu asi automaty a u eardu mi nesedí uchycení řemenu

Erardy maju v obchode klenoty aurum a tie aerowatch su s quartzovym strojkem(i ked konkretna fotka je z mechanickeho typu).

Zajtra este skocim omrknut nake hodinarstva, mozno nieco padne do oka.smile_anim.gif

Odesláno

Lion tu vzpomenul Certinu . DS first ceramic sice na první pohled nemají moc ženskosti, ale na ženské ruce vypadají báječně. Je i chrono verze a různé barevné a jiné kombinace...

je pro inspiraci video zlato-černé kombinace, která se mi ale tolik nelíbí. Hodinky mají safír a WR 100m.

Zdroj videa je youtube a obrázky jsou z www.certina-hodinky.cz .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...