Wanderer Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tady jsem zkusil pár fotek německých výrobků. Jsem zvědav, co na to budou říkat místní odborníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Odborník nejsem, ale fotky se mi hodně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Fotky jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Paráda. Prima kompozice. Klidně foť a přidej další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 este sa da posielat na kalendar?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 A z toho jako pro mě plyne co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Tak tady další várka. Něco ze včerejška, jen pro info: dále pózuje Zeiss Ikonta 521, BMW R75 a Luger P08 Parabellum. Ty poslední tři to už je z USA ty jsou s Harlejem WLA. Kdyby mi někdo osvětlil ten kalendář, byl bych povděčen. Teda, ale jak koukám, jak se mi něco líbí, tak se u toho dokážu docela vyblbnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Tak tady další várka. Něco ze včerejška, jen pro info: dále pózuje Zeiss Ikonta 521, BMW R75 a Luger P08 Parabellum. Ty poslední tři to už je z USA ty jsou s Harlejem WLA. Kdyby mi někdo osvětlil ten kalendář, byl bych povděčen. Teda, ale jak koukám, jak se mi něco líbí, tak se u toho dokážu docela vyblbnout. Podívej se sem, tam je to popsáno... EDIT: link... Upraveno 19. září 2012 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To jako, že ty fotky jsou tak dobré, že by mohly být v kalendáři? Hmm, akorát ten čtverec... na Flexaretu či Kijev 6x6 jsem nefotil ani nepamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To jako, že ty fotky jsou tak dobré, že by mohly být v kalendáři? Hmm, akorát ten čtverec... na Flexaretu či Kijev 6x6 jsem nefotil ani nepamatuju...Ano, tak to bylo myšleno ořez na 1:1 by jsi asi zvládl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 No zvládl, ale s kompozicí už jsem si vyhrál na obdélník. Ne, že bych to nezvládl oříznout, ale bude to vypadat jak hodinky bez korunky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 bravo, zajímavé fotky -.a je vidět, že ti německá technika, nejen jemná mechanika, učarovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 No voni němci sice na všechno v jisté době dávali tu značku slepice na ventilátoru, ale zmáknuté to měli dobře a vyráběli krásné a hlavně funkční věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Moc hezky fotky!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Jedna v ranním slunci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Sluší jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 velmi pekne fotky a paradne masinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Moc pěkně se na to kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Pár fotek s novým řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 jojo, hnědá jim víc sekne co to je prosím za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se