sauce Odesláno 3. června 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2005 Znáte Seiko SNA411? Kacířská otázka: co kromě automatického strojku a značky nabízí Breitling B-2 navíc? Podle mého jsou Seiko SNA411 za cenu kolem 13000 ideální "Poor man's watch" náhradou Breitlingů B-2. Co vy na to? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Janh Odesláno 5. června 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2005 ty hodinky jsou skvele vyborny 4 motorovy strojek ktery muzou i ety zavidet..... jen sklo je hardlex.... jeste ktomu vypoukle takze bacha na odreni..... a daji se koupit za dobrou cenu na netu v koscomu je maj za 12tis... taky si je poridim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 5. června 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2005 zkus www.watches1st.co.uk, cena 234,95 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan555 Odesláno 10. června 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2005 No, stačí když si je vezmeš do ruky a poznáš to hned Takové Seiko chronografy nejsou rozhodně špatně hodinky, ale kvalita materiálů (především zpracování kovových tahů a přezek/spon) nebývá nic extra (v tomhle jsou např. Citizeny podstatně lepší). Osobně mi připadá 13K za Seiko hodně peněz, podobné (bez tolika stupnic) se dají koupit kolem 8K u nás, venku za 4,5-6K a to mi připadá dobrá cena. Jinak podobná Seika jsem kdysi měl a Hardlex mi jako problém nepřipadá - poškrábat se mi ho nepodařilo, ale taky se chovám k hodinkám tak, jak se má btw: jsem asi jeden z mála, který nemá rád Breitling, takže bych vybíral "trošku" jinde - i když tyhle Seika pěkná jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 10. června 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2005 btw: jsem asi jeden z mála, který nemá rád Breitling, takže bych vybíral "trošku" jinde - i když tyhle Seika pěkná jsou. Zdaleka nejsi jediny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Janh Odesláno 9. července 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2005 rozhodne nesouhlasim s nazorem ze citizen ma lepsi zpracovani tahu..... mam nekolkery citizeny i seika a citizen taha chlupy, chrasti, povoluji se cepy.... Navis strojek cal. 7T32 od seiko je 4 motorovy celokovovy.... za tento stroj by mohla byt rada vesina tissotu do 15 tisic..... Rozhodne patri k nej v cenove kategorii do 18 tisic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 19. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2005 No já bych spíš než s B2 tohle srovnával s čímkoli ze série Breitling Navitimer, koukám že Seiko není samostatná firma, ale jen ubozí kopíráci ... Když si tohle koupíš, budeš mít jenom kopii, jako by sis ji koupil od černochů v Itálii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2006 Zkus http://www.skywatches.com.sg/watches/produ...products_id=281 cena 210 USD http://www.wesellseikowatches.com/SNA411.htm 210 GBP http://www.watches1st.co.uk/acatalog/Gents...1P1_SNA411.html nyni jiz 209.95 GBP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2006 btw: jsem asi jeden z mála, který nemá rád Breitling, takže bych vybíral "trošku" jinde - i když tyhle Seika pěkná jsou. Zdaleka nejsi jediny... Zdaleka nejste jediní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2006 Omylem jsem zabrousil do quartzového fóra a nestačím se divit.. Na druhou stranu nedokážu říct, proč jsem si vybral B2. Skvělý certifikovaný mechanický strojek? Skvělé zpracování? Tradice a značka? A to nemají alarm! Ale jak píše NovoCZ - když "složité" hodinky s logaritmickým pravítkem, tak proč kopii "na motivy" Breitling? Podívejte schválně na http://biothinking.com/watch/ - je tam spousta hezčích než tyhle Seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2006 To Jeremy jsem na tom stejně jako ty s tím divením. Zaujal mě nadpis tohoto tématu, jinat sem nelezu. Srovnávat Breitlig a Seika bych se neodvažoval, i když podoba čistě náhodná se upřít nedá. Breitlingy asi neustále hájím proto, že spousta členů tohoto fora je neustále haní a myslím, že si to nezaslouží, všechny modely se mi také nelíbí. Možná, že jsem trochu deformovaný, protože Breitling je ikona letectví a já mám s letectvím hodně společného. Spousta pilotů co znám, tak na Breitlingy nenechá dopustit. Bohužel hodně oblíbený model mezi piloty je Aerospace . Rozumím tomu, nabízí funkce budík, druhý čas, přehlednost atd., ale kolečka jsou kolečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.prat Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2006 btw: jsem asi jeden z mála, který nemá rád Breitling, takže bych vybíral "trošku" jinde - i když tyhle Seika pěkná jsou. Zdaleka nejsi jediny... Zdaleka nejste jediní Opravdu zdaleka nejste jediní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr89 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Ahojte, takový dotaz mimo téma ale zároveň k tématu.. Je možné že tyto Seika už stojí okolo 5000-6000 kč? Třeba ZDE (v modrém, ale myslím že je to ten samý typ). Nebo eBay ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jo....jsou to celkem slušné quartz chrona....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr89 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 A nějaký repliky to nemužou být? :-) V hodinkach jsem nový, takže nevím co se kopíruje, co ne... Ale ty vietnamci dneska zmáknou všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozole66 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 A nějaký repliky to nemužou být? :-) V hodinkach jsem nový, takže nevím co se kopíruje, co ne... Ale ty vietnamci dneska zmáknou všechno... Tady máš přímo o fake Seikách článek. http://quartzimodo.com/articles/how-to-spo...ke-seiko-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr89 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Tady máš přímo o fake Seikách článek. http://quartzimodo.com/articles/how-to-spo...ke-seiko-watch/ Pěkný článek. Ale když to člověk kupuje přes internet, na aukru, nebo ebay, tak se bude muset stejnak spolehnout jen na komentáře :-).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se