Přejít na obsah

Seiko SNA411 - náhrada Breitlingů B-2 pro méně majetné :-)

sauce

Doporučené příspěvky

Návštěvník Janh

ty hodinky jsou skvele vyborny 4 motorovy strojek ktery muzou i ety zavidet..... jen sklo je hardlex.... jeste ktomu vypoukle takze bacha na odreni..... a daji se koupit za dobrou cenu na netu v koscomu je maj za 12tis... taky si je poridim :o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jan555

No, stačí když si je vezmeš do ruky a poznáš to hned :)

Takové Seiko chronografy nejsou rozhodně špatně hodinky, ale kvalita materiálů (především zpracování kovových tahů a přezek/spon) nebývá nic extra (v tomhle jsou např. Citizeny podstatně lepší). Osobně mi připadá 13K za Seiko hodně peněz, podobné (bez tolika stupnic) se dají koupit kolem 8K u nás, venku za 4,5-6K a to mi připadá dobrá cena. Jinak podobná Seika jsem kdysi měl a Hardlex mi jako problém nepřipadá - poškrábat se mi ho nepodařilo, ale taky se chovám k hodinkám tak, jak se má :)

btw: jsem asi jeden z mála, který nemá rád Breitling, takže bych vybíral "trošku" jinde - i když tyhle Seika pěkná jsou.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník Janh

rozhodne nesouhlasim s nazorem ze citizen ma lepsi zpracovani tahu..... mam nekolkery citizeny i seika a citizen taha chlupy, chrasti, povoluji se cepy.... Navis strojek cal. 7T32 od seiko je 4 motorovy celokovovy.... za tento stroj by mohla byt rada vesina tissotu do 15 tisic..... Rozhodne patri k nej v cenove kategorii do 18 tisic.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

No já bych spíš než s B2 tohle srovnával s čímkoli ze série Breitling Navitimer, koukám že Seiko není samostatná firma, ale jen ubozí kopíráci ... Když si tohle koupíš, budeš mít jenom kopii, jako by sis ji koupil od černochů v Itálii.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

:D Omylem jsem zabrousil do quartzového fóra a nestačím se divit..

Na druhou stranu nedokážu říct, proč jsem si vybral B2. Skvělý certifikovaný mechanický strojek? Skvělé zpracování? Tradice a značka?

A to nemají alarm! :D

Ale jak píše NovoCZ - když "složité" hodinky s logaritmickým pravítkem, tak proč kopii "na motivy" Breitling?

Podívejte schválně na http://biothinking.com/watch/ - je tam spousta hezčích než tyhle Seika..

Odkaz ke komentáři

To Jeremy jsem na tom stejně jako ty s tím divením. Zaujal mě nadpis tohoto tématu, jinat sem nelezu. :)

Srovnávat Breitlig a Seika bych se neodvažoval, i když podoba čistě náhodná se upřít nedá.

Breitlingy asi neustále hájím proto, že spousta členů tohoto fora je neustále haní a myslím, že si to nezaslouží, všechny modely se mi také nelíbí.

Možná, že jsem trochu deformovaný, protože Breitling je ikona letectví a já mám s letectvím hodně společného. Spousta pilotů co znám, tak na Breitlingy nenechá dopustit. Bohužel hodně oblíbený model mezi piloty je Aerospace . Rozumím tomu, nabízí funkce budík, druhý čas, přehlednost atd., ale kolečka jsou kolečka. :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...