mt01 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Ahoj vsetci, vyvoj stale pokracuje a spolocne to dotiahneme do finalnej fazy... Vazime si Vase postrehy a napady a vsetky konzultujeme spolu Vitom! Snazim sa spropagovat limitku hlavne v nemecku a mam asi 11 zaujemcov zatial. Cim vacsia limitka bude tym pojde cena dole. Chceli by sme spravit aspon 35-50 kusov. Tesim sa na dalsie podnente nazory... Momentalne finisuje dokoncenie kolekcie 5 preto sme dost zaneprazdneny preto som vdacny Vitovi ze naozaj profesionalne vedie diskusiu... s priatelskym pozdravom Robert K&B time - LUM-TEC EUROPEDíky za info,tak to vypadá že se dočkám mých M52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Po dokončení pracovních úkolů a zvládnutí vánoc se zase ozývám.Ciferníku jsem přiřadil přibližný odstín zelené luminovy. RekapitulaceBronzové hodinky o průměru 42mm bez korunky, se vzhledem viz předchozí příspěvek. Na ciferníku bude logo:LT EUROPEpowered by ChronotecStrojek: 21,600 BPH Sii NH35 Japan automatic movement with hacking and handwinding featuresZatím je odhad ceny cca 900 Eur při použití bronzového pouzdra a LE s počtem 30 ks. - hodinky budou bez datumovky- budou celé bronzové (včetně dýnka)- dýnko nebude prosklené- číselník bude inverzní (svítit bude vše kromě indexů a ruček)- na lunetě budou šestihranné šrouby- korunka bude ve tvaru šestihranu- ručky budou skeletované, ocelové leštěné- tvar pouzdra - varianta 121026 Potřebujeme ještě vyřešit:- když máme leštěné ručičky a okraje indexů neměla by být leštěná i korunka a šrouby na lunetě (vše ocel)?- nevím, zda má už Robert něco vymyšleno co dýnkem. Napadá někoho nějaký zajímavý motiv (nápis, ...)?- podoba číslicových indexů, napadají mě tato řešení: - necháme je takto - upravíme arabské číslice - použijeme římské číslice - použijeme california dial - něco jiného Díky za vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ještě jeden rychlý pokus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ano ano, varianta bez cisel, to je podle me spravna cesta. Je to ciste, krasne technicistni a odpovida to podobe stylizovaneho sroubu - ten na sobe zadne cislice taky nema. Natoz california dial:) Jen ale premyslim: vnitrek indexu bude opravdu cerny, jako je to videt na nakresu, nebo se to jeste neustalilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ano ano, varianta bez cisel, to je podle me spravna cesta. Je to ciste, krasne technicistni a odpovida to podobe stylizovaneho sroubu - ten na sobe zadne cislice taky nema. Natoz california dial:) Jen ale premyslim: vnitrek indexu bude opravdu cerny, jako je to videt na nakresu, nebo se to jeste neustalilo? Neustálilo, napadá tě jiná barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Ještě jedna varianta číselníku: Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Neustálilo, napadá tě jiná barva? Osobně bych to komlet jel jen ve dvou barvách - leštěná ocel a bronz. A samozřejjmě lumi cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 ked chces indexy urobit niecim zaujimave, daj im din nemecke "vyplne" /sestcipa "hviezdicka"/. ale drzal by som sa dvoch farieb a materialov/povrchov. az to cele zakvitne, moze to byt zaujimave: aj ked takto to vyzera minimalisticky - ta kombinacia moze nakoniec vypalit zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 ked chces indexy urobit niecim zaujimave, daj im din nemecke "vyplne" /sestcipa "hviezdicka"/. ale drzal by som sa dvoch farieb a materialov/povrchov. az to cele zakvitne, moze to byt zaujimave: aj ked takto to vyzera minimalisticky - ta kombinacia moze nakoniec vypalit zaujimavo To myslíš imbusovou hlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Nebo všech 12 indexů jako hlavy šroubů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) Na čtvrtkách větší šestihrany? Jinak bych dal na dýnko opět něco jako matici ( zezhora, kdyby mohla bejt plastická třeba ve vejšce 1mm). Nebo mě napadl ještě klíč, ale ten neni tak jednoduchej a neseděl by mi k těm hodinkám. Hele, a nepřemejšlel si o dvou verzích cifru? Ale já vim, náklady, musely by bejt i jiné ručky (no stačilo by do té skeletonované části dát lumi)...podlě mě ten full lume cifr odradil dost lidí... Edit: Kolik bude tloušťka dýnka? Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Na čtvrtkách větší šestihrany? Nevím, zkusím o namodelovat. Nebudu je ale dávat na 12,3,6,9, ale dám je do míst, vekterých nejsou šrouby na lunetě.Co ty na to? Jinak bych dal na dýnko opět něco jako matici ( zezhora, kdyby mohla bejt plastická třeba ve vejšce 1mm). Nebo mě napadl ještě klíč, ale ten neni tak jednoduchej a neseděl by mi k těm hodinkám. Zajímavý nápad. Hele, a nepřemejšlel si o dvou verzích cifru? Ale já vim, náklady, musely by bejt i jiné ručky (no stačilo by do té skeletonované části dát lumi)...podlě mě ten full lume cifr odradil dost lidí... Lumi cifr je zatím pevně daný. Edit: Kolik bude tloušťka dýnka? Předpokládám 1-2mm. ------------------------------------------------------------------------ Prosím i ostatní účastníky o názor na navržené vyrianty ciferníku. Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 To myslíš imbusovou hlavu? ale blbnem uz. vola sa to TORX.. nas kmen tomu hovori DIN, lebo to hojne pouzivaju Nemci, tak si vsetci myslia ze to je nemecky vynalez. a co je nemecke zasluhuje nadavku DIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Ještě jedna varianta číselníku:za mě toto, není toho moc a je to čisté/ vkusné Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 čisté vkusné a přehledné, souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 čisté vkusné a přehledné, souhlasano, přehledné rozhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Plánují se monogramy majitele viz začátek :-) ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Já bych do toho TORXy netahal, ten šestihran mi přijde dostatečně výmluvnej a sázel bych spíš na designovou čistotu. Takže - jen dvě barvy, jen jeden tvar, face s co nejméně nápisy, zkrátka přísně technicistní. Za sebe bych považoval poslední nákres se šrouby na sudých indexech v oceli za téměř finální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 v torxech se bude držet akorát prach, šestihrané šrouby vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 za mě toto, není toho moc a je to čisté/ vkusné Já bych do toho TORXy netahal, ten šestihran mi přijde dostatečně výmluvnej a sázel bych spíš na designovou čistotu. Takže - jen dvě barvy, jen jeden tvar, face s co nejméně nápisy, zkrátka přísně technicistní. Za sebe bych považoval poslední nákres se šrouby na sudých indexech v oceli za téměř finální. Mám stejný názor, ale nechtěl jsem vás ovlivňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se