Přejít na obsah

Bronzová L.E. od firmy LÜM-TEC

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nedá se ještě něco udělat s tim strojkem, fakt tam chceš toho Japonce? O kolik by cenu zvedla ETA? Mi to přijde škoda, pěkný hodinky z v podstatě exkluzivního materiálu a dovnitř dát to nejlevnější. Já měl tenhle strojek v pětistovkách a furt s nim něco bylo - trhající vteřinovka, zpožďování..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vit je tu dizajner, my sme len radcovia :)

Já jsem jen narhovatel, který je vděčný za každou radu.

Povoláním jsem konstruktér, nejsem žádný umělec.

Nedá se ještě něco udělat s tim strojkem, fakt tam chceš toho Japonce? O kolik by cenu zvedla ETA? Mi to přijde škoda, pěkný hodinky z v podstatě exkluzivního materiálu a dovnitř dát to nejlevnější. Já měl tenhle strojek v pětistovkách a furt s nim něco bylo - trhající vteřinovka, zpožďování..

Mám ten strojek v M8 a nemám s ním žádný problém. Odkládaný sklem dolů mi dělá cca 8 sek..d za den.

Na druhou stranu jsem se snažil Roberta přesvědčit, ať tam dá ETU nebo aspoň Selitu, ale zatím si trvá na navrženém strojku.

EDIT: co je špatného na slově S E K U N D ?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Na čtvrtkách větší šestihrany? Jinak bych dal na dýnko opět něco jako matici ( zezhora, kdyby mohla bejt plastická třeba ve vejšce 1mm). Nebo mě napadl ještě klíč, ale ten neni tak jednoduchej a neseděl by mi k těm hodinkám.

Hele, a nepřemejšlel si o dvou verzích cifru? Ale já vim, náklady, musely by bejt i jiné ručky (no stačilo by do té skeletonované části dát lumi)...podlě mě ten full lume cifr odradil dost lidí...

Edit: Kolik bude tloušťka dýnka?

Doplňuju slíbený návrh. Velké šestihrany jsem udělal stejně velké jako na lunetě.

Abych se přiznal, moc se mi to nelíbí, je to takový dalmatin.

post-1538-035899700 1358367825.jpg

Odkaz ke komentáři

Dokončil jsem návrhy ciferníku a proto prosím, aby jste se vyjádřili, která varianta se vám líbí nejvíc a zda by jste si byli ochotni mírně připlatit za lepší (švýcarský) strojek:

1. Vít - varianta C - švýcarský strojek

2. Lobotor

3. Tower of Power

4.

5.

6.

007. MT01

Bronzové hodinky o průměru 42mm bez korunky, se vzhledem viz předchozí příspěvek.

Na ciferníku bude logo:

LT EUROPE

powered by Chronotec

Strojek: 21,600 BPH Sii NH35 Japan automatic movement with hacking and handwinding features

Uvažuje se i o změně strojku za švýcarský, což by trochu zvedlo cenu. Co vy na to?

Zatím je odhad ceny cca 900 Eur při použití bronzového pouzdra a LE s počtem 30 ks.

- hodinky budou bez datumovky

- budou celé bronzové (včetně dýnka)

- dýnko nebude prosklené

- číselník bude inverzní (svítit bude vše kromě indexů a ruček)

- na lunetě budou šestihranné šrouby

- korunka bude ve tvaru šestihranu

- ručky budou skeletované, ocelové leštěné

- tvar pouzdra - viz přehled variant

Díky za vaše názory.

post-1538-078077000 1358368273.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

...

Za ETU připlatím, otázka kolik do 10tis ??

Nejvíc by se mi líbila ETA 2892 nebo ETA 2824-2 Top Quality Glucydur Balance and Deluxe Finish.

Ale místo japonce bych bral klidně i normální 2824 nebo Selitu.

ZDEjsem našel nějaké ceny, nevím ale, zda jsou aktuální a zda je možné koupit větší množství.

Pokud je cena za ETA 2892 (popř. ETA 2824-2 Top Quality Glucydur Balance and Deluxe Finish) reálná, myslím, že by to hodinky mělo prodražit o 100 - 150 Eur.

Přesně to ale bude muset rozhodnout a zjistit Robert.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek

4.

5.

6.

007. MT01 - .......... - .............

To jaký strojek tam bude upřesníme až po zveřejnění příplatku vůči původně navržené ceně.

Odkaz ke komentáři

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek

4.

5.

6.

007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek

To jaký strojek tam bude upřesníme až po zveřejnění příplatku vůči původně navržené ceně.

Odkaz ke komentáři

Stejne me ale zarazi, ze jsme tu vsehovsudy 4, kdo maji zajem. Na WUS se o bronzovych hodinkach mele v jednom kuse, tady se obdivuji PAM plesnivky, vlakno o nove limitce malych rozmeru je dlouhe pres dva baraky, a v tomhle vlakne jsme 4. Nezpropagujeme to nejak? Abysme kvuli malemu poctu nezplakali nad vydelkem...

Odkaz ke komentáři

Také jsem čekal větší zájem.

Ale nezoufejme, nějaké zájemce má Robert mimo chronomag.

Napsal jsem mu, ať rozsekne vzhled a potom se pustím do solidní viualizace, která by se vyvěsila na stránky Lum Tec.

Dobré je že LT už má nějaké bronzové pouzdra ve výrobě, takže s materiálem mají zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Hybeme se nějak? Lihne se ve mě myšlenka která mě vysaje na dost dlouho ...

Já bych byl v klidu. Jestli by všechno mělo trvat jako jakákoli jiná limitka, tak to počítej spíš v horizontu let, spíš než týdnů. Tím spíš, pokud ještě není definitivně hotový ani návrh. Být tebou, klidně si splním nějaký sen, do tý doby ty prachy vyděláš zpátky! :)

Odkaz ke komentáři

Já bych byl v klidu. Jestli by všechno mělo trvat jako jakákoli jiná limitka, tak to počítej spíš v horizontu let, spíš než týdnů. Tím spíš, pokud ještě není definitivně hotový ani návrh. Být tebou, klidně si splním nějaký sen, do tý doby ty prachy vyděláš zpátky! :)

Přesně tak, přesto jsem napsal Robertovi, ať sem napíše alespoň nějaký přibližný ternmín, ať víme s čím máme počítat.

Odkaz ke komentáři

Právě jsem dostal zprávu o termínu a strojcích. Omlouvá se za neaktivitu, měl silný zánět spojivek.

citace z Robertova emailu:

Strojcek by to mal byt 2824-2 alebo 2892-A2. Nasiel som vyborneho dodavatela ktory nam vie dodat 55 kusov...

Termin okolo datumu 7-9/2014.

konec citace

Přiznám se, že termín mě trochu zaskočil, ale zajistit vše potřebné, včetně dodávky strojků z firmy ETA asi není jednoduché.

Info o tom, o kolik se kvůli lepším strojků zvýší cena hodinek bude doplněna.

Co vy na to?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Právě jsem dostal zprávu o termínu a strojcích. Omlouvá se za neaktivitu, měl silný zánět spojivek.

citace z Robertova emailu:

Strojcek by to mal byt 2824-2 alebo 2892-A2. Nasiel som vyborneho dodavatela ktory nam vie dodat 55 kusov...

Termin okolo datumu 7-9/2014.

konec citace

Přiznám se, že termín mě trochu zaskočil, ale zajistit vše potřebné, včetně dodávky strojků z firmy ETA asi není jednoduché.

Info o tom, o kolik se kvůli lepším strojků zvýší cena hodinek bude doplněna.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...