flivver Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Mi to nedalo, tak len taky ideovy napad, s proporciami som sa nebabral. Zosadenie do puzdra ma pekne Henatko, spatne by nemuselo byt ani nieco na sposob "dva racky proti sebe". Co je u mna rack je vidiet na druhom obrazku. Nie som strojar, tak sorry za terminologiu Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Mi to nedalo, tak len taky ideovy napad, s proporciami som sa nebabral. Zosadenie do puzdra ma pekne Henatko, spatne by nemuselo byt ani nieco na sposob "dva racky proti sebe". Co je u mna rack je vidiet na druhom obrazku. Nie som strojar, tak sorry za terminologiu Za mě ne. Možná si to podle toho jenom blbě představuju, ale ty obrovitý ručky jsou hrozně pouťový. Na proporce bych výrazně nesahal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Mi to nedalo, tak len taky ideovy napad, s proporciami som sa nebabral. Zosadenie do puzdra ma pekne Henatko, spatne by nemuselo byt ani nieco na sposob "dva racky proti sebe". Co je u mna rack je vidiet na druhom obrazku. Nie som strojar, tak sorry za terminologiu Zdroj Těžko si to bez proporcí představit.Zkus si prosimtě vytisknout nějakou z mých variant (třeba světle šedou barvou) a svou ideu tam domaluj za pomoci fixů.,Potom to naskenuj a pošli.Myslím, že to nedá moc práce.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Přidávám ještě jednu variantu číselníku kterou chtěl vidět Robert. A také obrázky pro kreslení nových návrhů (viz můj příspěvek výše). Upraveno 8. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 za mě stále varianca C, tohle mi přijde už docela moc věcí na cifru já stále trvám na svém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Prosím další stávající zájemce o vyjádření názoru: 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek - STÁLE STEJNÝ NÁZOR, NEBO CHCEŠ ZMĚNU? (MYSLÍM BARVU ČÍSELNÍKU A TVAR POUZDRA)3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - STÁLE STEJNÝ NÁZOR, NEBO CHCEŠ ZMĚNU? (MYSLÍM BARVU ČÍSELNÍKU A TVAR POUZDRA)4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu)5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek Připomínám, že pouzdro je také šestihran se zaobelnými rohy - zapadá do celkového konceptu. Luminicenční ciferník - pokud vím, tak jej u bronzových hodinek nikdo nemá a umožňuje umístnění nějakého hesla, které se objeví až ve tmě (viz popis na předchozí straně). Upraveno 9. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Zůstávám na svém, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Prosím další stávající zájemce o vyjádření názoru: 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek - STÁLE STEJNÝ NÁZOR, NEBO CHCEŠ ZMĚNU? (MYSLÍM BARVU ČÍSELNÍKU A TVAR POUZDRA)3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu)5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek Připomínám, že pouzdro je také šestihran se zaobelnými rohy - zapadá do celkového konceptu. Luminicenční ciferník - pokud vím, tak jej u bronzových hodinek nikdo nemá a umožňuje umístnění nějakého hesla, které se objeví až ve tmě (viz popis na předchozí straně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Mě tam prostě furt nesedí ta pravoúhlá pata ruček. Mělo by to korespondovat s celkovou ideou vícestěnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Mě tam prostě furt nesedí ta pravoúhlá pata ruček. Mělo by to korespondovat s celkovou ideou vícestěnu... Zkusím ještě něco vymyslet, tvar pozdra a luminiscenční číselník se ti líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 mensi postreh. Mne bronz tak trochu evokuje drevo. Inspirovat sa prirodou a urobit puzdro v tvare kmena stromu (nepravidelne), rucicky v tvare listov, zelena lumi by dokonale sadla, cifernik s letokruhmi alebo v nejakej biliardovo tmavej zelenej, hnedy kozeny remen. Ked by to chytalo patinu, vyzeralo by to ako starnuci strom. Nic podobneho som zatial nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 mensi postreh. Mne bronz tak trochu evokuje drevo. Inspirovat sa prirodou a urobit puzdro v tvare kmena stromu (nepravidelne), rucicky v tvare listov, zelena lumi by dokonale sadla, cifernik s letokruhmi alebo v nejakej biliardovo tmavej zelenej, hnedy kozeny remen. Ked by to chytalo patinu, vyzeralo by to ako starnuci strom. Nic podobneho som zatial nevidel. Ty kokso, a ty kde cuchas pary? ) Ne, dělám si srandu, jako nápad je to super, tyhle úlety mám moc rád... Ale myslím si, že udělat nepravidelné pouzdro by byla taková raketa, že už by do limitky nešel asi fakt skoro nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 mensi postreh. Mne bronz tak trochu evokuje drevo. Inspirovat sa prirodou a urobit puzdro v tvare kmena stromu (nepravidelne), rucicky v tvare listov, zelena lumi by dokonale sadla, cifernik s letokruhmi alebo v nejakej biliardovo tmavej zelenej, hnedy kozeny remen. Ked by to chytalo patinu, vyzeralo by to ako starnuci strom. Nic podobneho som zatial nevidel. Zajímavý nápad, ale nenapadá mě technologie na obrobení toho pouzdra.Také by to asi dost trhalo hadry a držela by se v těch spárách špína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 ahoj, nejprve, musím říct že Vít má můj obdiv za modely návrhů. Dobrá práce. Jinak já zůstávám tak nějak na svém taky. Nechci na tom žádné "komedie", líbí se mi jednoduchost původního návrhu i když to jak se zdá může někoho odrazovat. Zvážil bych připomínky ohledně materiálu dýnka, nechci mít zelenou ruku. Mít nepravidelné pouzdro by mi nevadilo (ne kůru!) jen nějaký paoblý tvar, ale asi by to byla raketa na výrobu a efekt nejistý. Jediné co mě vrtá hlavou je ten lumicifr. K tomu mám dotaz. 1. Kolik by stálo tam mít ten monogram ? 2.Výměna materiálu za něco .... (nějaký minerál z asteroidu apod.... :-) to by mi asi nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 ahoj,nejprve, musím říct že Vít má můj obdiv za modely návrhů. Dobrá práce. děkuju Jinak já zůstávám tak nějak na svém taky. Nechci na tom žádné "komedie", líbí se mi jednoduchost původního návrhu i když to jak se zdá může někoho odrazovat. Zvážil bych připomínky ohledně materiálu dýnka, nechci mít zelenou ruku. Mít nepravidelné pouzdro by mi nevadilo (ne kůru!) jen nějaký paoblý tvar, ale asi by to byla raketa na výrobu a efekt nejistý. To jsem rád. Počkám do konce týdne na výsledek hlasování a potom to tu rozebereme. Jediné co mě vrtá hlavou je ten lumicifr. K tomu mám dotaz.1. Kolik by stálo tam mít ten monogram ?2.Výměna materiálu za něco .... (nějaký minerál z asteroidu apod.... :-) to by mi asi nevadilo. Ještě to pořešíme.1. netuším, budeme to řešit, až bude návrh kompletní2. ten meteorit asi ne, hodinky by to hodně prodražilo a ke strojařskému zbytku hodinek by to nemělo žádnou vazbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu)5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 vazbu by to nemělo ale vypadalo by to si s bronzem hodně dobře :-) no ne každému by se to líbilo jako mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlosek Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Hlasoval jsem pro změnu tvaru pouzdra, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc si nejsem jistý. Možná blbá otázka - šestihranné šrouby na lunetě - jak se zajistí, aby byly po dotažení stejně natočené? Nebo se počítá, že budou cik cak, jak to zrovna vyjde? Zatím bych se spíš přidal. Pokud nějaká stávající varianta, tak C se švícarským strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Hlasoval jsem pro změnu tvaru pouzdra, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc si nejsem jistý. Možná blbá otázka - šestihranné šrouby na lunetě - jak se zajistí, aby byly po dotažení stejně natočené? Nebo se počítá, že budou cik cak, jak to zrovna vyjde? Zatím bych se spíš přidal. Pokud nějaká stávající varianta, tak C se švícarským strojkem. Myslím, že to půjde, vládli to i na V1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Přihlásil se mi jeden zájemce mimo chronomag, který by chtěl 2ks. 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu)5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek 9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek Upraveno 20. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se