Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, máte je někdo doma My link a nějakou zkušenost s nimi? Původně jsem nechtěl potápky, ale čím víc se do toho nořím, tím víc vlastně nevím co chci a zvažuji i potápky. Design je v podstatě ala rolex ( který se mi fakt líbí, ale jsou teď rozhodně mimo moje možnosti), ale nevím, abych se potom necítil, že nosím nějaký ubohý napodobeniny. Jediný, co mi může spravit chuť je dobrá zkušenost se značkou Steinhart :) Cena mi přijde zajímavá.

Odesláno

Zkušenosti? Jsou to prostě štajny, co k tomu dodat. Zpracování ok, eta ok. Design je na tvojí hlavě, jestli ti to pustí nebo ne. Tady se to řeší i jako fejk, na zahraničních fórech tomu dají přívlastek "homage" nebo "poor mans..." a pohoda jazz. :)

Odesláno

Hodinky jsou v pohodě. nesmíš ovšem řešit fejk a pokud jsou tyto mimo tvé možnosti ... Až vyhraješ, tak si koupíš Rolex. Mohu je doporučit, ale s keramickou lunetou. Hliníková moc nevydrží, snadno se odře.

Odesláno

Relace cena-kvalita je podle meho nazoru perfektni.Mam Steinhart Vintage Military.

O "inspiraci" Rolexem neni treba mluvit...:).

Ale v tomto pripade chces koupit Steinhart,ne fake s logotipem Rolex(jak se tady komentuje...,pokud ano lepsi bude fake...(stejne 98% populace nikdy Rolex nemelo v ruce...:)).

Zdravim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...