beatle Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Ahoj, máte je někdo doma My link a nějakou zkušenost s nimi? Původně jsem nechtěl potápky, ale čím víc se do toho nořím, tím víc vlastně nevím co chci a zvažuji i potápky. Design je v podstatě ala rolex ( který se mi fakt líbí, ale jsou teď rozhodně mimo moje možnosti), ale nevím, abych se potom necítil, že nosím nějaký ubohý napodobeniny. Jediný, co mi může spravit chuť je dobrá zkušenost se značkou Steinhart Cena mi přijde zajímavá.
filo-boxer Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Cena je určitě zajímavá, ale hodinky jsou, podle mě, jasný fejk Submarinerů. Kvalitativně určitě v pohodě, jinak by to Chronoshop neprodaval.
luidis Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Zkušenosti? Jsou to prostě štajny, co k tomu dodat. Zpracování ok, eta ok. Design je na tvojí hlavě, jestli ti to pustí nebo ne. Tady se to řeší i jako fejk, na zahraničních fórech tomu dají přívlastek "homage" nebo "poor mans..." a pohoda jazz.
Petr29 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Hodinky jsou v pohodě. nesmíš ovšem řešit fejk a pokud jsou tyto mimo tvé možnosti ... Až vyhraješ, tak si koupíš Rolex. Mohu je doporučit, ale s keramickou lunetou. Hliníková moc nevydrží, snadno se odře.
MADRID Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Relace cena-kvalita je podle meho nazoru perfektni.Mam Steinhart Vintage Military.O "inspiraci" Rolexem neni treba mluvit....Ale v tomto pripade chces koupit Steinhart,ne fake s logotipem Rolex(jak se tady komentuje...,pokud ano lepsi bude fake...(stejne 98% populace nikdy Rolex nemelo v ruce...).Zdravim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se