Wrch Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Tak jsem dnes koupil svoje 1. lepší hodinky :-) I když zde, dá se říct, neoblíbené, mě přeci jen těší jako malýho kluka. Jedná se o profláklé Tissot PRC 200. Jsou to takové ,,předhodinky" ¨. Cca do roka plánuji koupit nějáké automaty. Nejspíše Omega seamaster. Ale zatím mám čas na přemýšlení a ten mi budou skvěle krátit tyto skvělé Tissotky. :-)
Wrch Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 (upraveno) No popravdě vypadaj ve skutečnosti o moc líp něž na fotkách...Koženej pásek proto, že přes den lítám často v obleku a k němu se mně moc líběj... Ale dokoupím i tah! Upraveno 26. září 2012 uživatelem Wrch
FraK Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Gratuluji k novým hodinkám. Ať ti dělají radost!
Frostik Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 rovněž gratulace, vypadají pěkně;díky žluté vteřinovce a žlutým ručkám subciferníků jsou celkem podobné tomuhle modelu od Wengera, který by se ale k obleku už moc nehodil http://www.budiky.cz/wenger-70724xl-i1929.html
Jiribartl Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Tissoty zde nejsou příliš na výši, ale osobně jsem měl baterkáče i automaty 7750 a musím říct, max. spokojenost. Automaty měly luxusní lumi, která byla znatelná i v sebemenším stínu. Za mě - dobrá volba pro začátek.
Wrch Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Moc děkuji za reakce!! Podobnost s Wenger 70724XL je velká, ale pravda je, že Tissot i mně příjdou víc elegantní. A přesně jak napsal Jiribartl - na začátek s nimi budu snad moc spokojen. Dnes je otestuji v ,,terénu". Ale jak jsem psal, brousím si už zuby na seamastery - to bude jiný kafe jojo - ale až tak za rok... Sorry za kvalitu fotky! Upraveno 27. září 2012 uživatelem Wrch
Marfael Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Vyborna kombinace barev,presne mu styl:-).at slouzi a delaji radost.
misoo Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 gratulujem ! a myslim, ze za ten rok sa ti este priority celkom fest pomenia, ved uvidis sam...
Wrch Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2012 gratulujem ! a myslim, ze za ten rok sa ti este priority celkom fest pomenia, ved uvidis sam... 2misoo: Taky si to říkám Proto jsem nechtěl hned jako první koupit nějáké hodnotnější. Dík za gratulaci!!
Wrch Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Vyborna kombinace barev,presne mu styl:-).at slouzi a delaji radost. Dík moc!! Kombinace chromu, černé a žluté mě taky dostala!! Asi takhle:
Daemonultimate Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Obecnou veřejností uznávaná značka,univer. disain,dobrá cena,co chtít víc pro dobrý rozjezd
Wrch Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Obecnou veřejností uznávaná značka,univer. disain,dobrá cena,co chtít víc pro dobrý rozjezd Díky !!
Daemonultimate Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Díky !! Nemáš zač,sám jsi vybíral a co bude za rok uvidíš,Když jsem tu začínal,tak jsem nechápal co třeba na takovejch Luminor Panerai viděj a ještě ta cena.No a dneska na ně takhle obdivně čumim.
Tommy_PP Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Gratulujem! Na to ci je to oblubena alebo neoblubena, ci menej oblubena znacka sem na fore sa vykasli, ved predsa ty ich budes nosit a je dolezite, ze sa tebe pacia a nie niekomu inemu za PC. Upraveno 27. září 2012 uživatelem Tommy_PP
Wrch Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Gratulujem! Na to ci je to oblubena alebo neoblubena, ci menej oblubena znacka sem na fore sa vykasli, ved predsa ty ich budes nosit a je dolezite, ze sa tebe pacia a nie niekomu inemu za PC. :smile_anim: Přesně!! Děkuji!
gmic@1986 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Libi a jsem zvedavy jestli potom hodis fotky na tahu..tak at ti dobre slouzi;-)
El Nano Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Moc hezký! Gratulace! Sám jsem po nich koukal když jsem si vybíral taky svoje první hodinky. Nemohl jsem se rozhodnout mezi černým, modrým a bílým cifrem. Všechno na tahu. Tak jsem nakonec skončil u Certin DS Podium GMT s bílým a na kůži
Wrch Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tak už začínám chápat ,,závislost" na hodinkách. :-)Jinak Tissotky zatím šlapou bez odchylky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se