Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem dnes koupil svoje 1. lepší hodinky :-) I když zde, dá se říct, neoblíbené, mě přeci jen těší jako malýho kluka. Jedná se o profláklé Tissot PRC 200. Jsou to takové ,,předhodinky" ¨. Cca do roka plánuji koupit nějáké automaty. Nejspíše Omega seamaster. Ale zatím mám čas na přemýšlení a ten mi budou skvěle krátit tyto skvělé Tissotky. :-)

Odesláno (upraveno)

No popravdě vypadaj ve skutečnosti o moc líp něž na fotkách...Koženej pásek proto, že přes den lítám často v obleku a k němu se mně moc líběj... Ale dokoupím i tah!

post-19307-068341300 1348691632.jpg

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Tissoty zde nejsou příliš na výši, ale osobně jsem měl baterkáče i automaty 7750 a musím říct, max. spokojenost. Automaty měly luxusní lumi, která byla znatelná i v sebemenším stínu. Za mě - dobrá volba pro začátek.

Odesláno (upraveno)

Moc děkuji za reakce!! Podobnost s Wenger 70724XL je velká, ale pravda je, že Tissot i mně příjdou víc elegantní. A přesně jak napsal Jiribartl - na začátek s nimi budu snad moc spokojen. Dnes je otestuji v ,,terénu". Ale jak jsem psal, brousím si už zuby na seamastery - to bude jiný kafe :smile_anim: jojo - ale až tak za rok...

Sorry za kvalitu fotky!

post-19307-069305800 1348729154.jpg

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

gratulujem ! ;)

a myslim, ze za ten rok sa ti este priority celkom fest pomenia, ved uvidis sam... :D

Odesláno

gratulujem ! ;)

a myslim, ze za ten rok sa ti este priority celkom fest pomenia, ved uvidis sam... :D

2misoo: Taky si to říkám :smile_anim: Proto jsem nechtěl hned jako první koupit nějáké hodnotnější. Dík za gratulaci!!

Odesláno

Vyborna kombinace barev,presne mu styl:-).at slouzi a delaji radost.

Dík moc!! Kombinace chromu, černé a žluté mě taky dostala!! Asi takhle: :clap:

Odesláno (upraveno)

Gratulujem! Na to ci je to oblubena alebo neoblubena, ci menej oblubena znacka sem na fore sa vykasli, ved predsa ty ich budes nosit a je dolezite, ze sa tebe pacia a nie niekomu inemu za PC.

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odesláno

Gratulujem! Na to ci je to oblubena alebo neoblubena, ci menej oblubena znacka sem na fore sa vykasli, ved predsa ty ich budes nosit a je dolezite, ze sa tebe pacia a nie niekomu inemu za PC.

:smile_anim::smile_anim::smile_anim: Přesně!! Děkuji!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Moc hezký! Gratulace! Sám jsem po nich koukal když jsem si vybíral taky svoje první hodinky. Nemohl jsem se rozhodnout mezi černým, modrým a bílým cifrem. Všechno na tahu. Tak jsem nakonec skončil u Certin DS Podium GMT s bílým a na kůži :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...