daur Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Čtu celé vlákno se zatajeným dechem. Snad neupadnu do komatu... je to krásné čtení a pokoukání. Jsem jak uchyl co šmíruje za plotem a nemůžu se odtrhnout, dokud to nedočtu až do konce Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Ty Omegy jsou pastvou pro oči. Mesh jim přídává na kvalitě. Pecka bomba špica hrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Tady jsem dlouho nebyl.Oživovacích pokusů za tu dobu proběhlo několik, bohužel díky změně práce a stavbě to nestíhám všechno dokumentovat a hlavně pak třídit. Dneska malá ukázka velké práce. Hodinky jsem získal od místního člena v dost zuboženém stavu, nešly, strženou korunku se někdo pokusil neodborně opravit tak, že to ní navrtal díru a nacpal nějakou divnou hmotu. Opravit strojek nebyl zas až tak velký problém, uvnitř tepe osvědčená ETA a díly se shání poměrně snadno. Horší to bylo s poškozenou korunkou.Proběhla výměna krčku v pouzdru hodinek a byla vyměněna korunka za novou. Seděl závit, hodinky opět těsnily, ale nebylo to ono. S novou korunkou se špatně manipulovalo a vypadalo to divně. Přesvědčil jsem hodináře, aby upravil novou korunku tak, aby na ni šla nasadit "čepička" z původní korunky. Hodinky vypadají jak mají a korunka je plně funkční. Tag Heuer 180.123 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Pěkná práce, rád bych viděl pro představu původní stav....celkově se mi poslední dobou Tagy tohoto typu začaly líbit, něco do sebe prostě maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 původní stav se na první pohled moc nelišil. Hlavní změny se odehrály uvnitř mobilovka z předávačky v hospodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Davide, jsi machr. To je parada. A ta fotka hodinkovnice na predchozi strance mi normalne vyrazila dech. Poklona velika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 No tak toto vlákno je neskutočné. Už to tu ľudia spomínali, no toto je dokonalá inšpirácia, dať nový život zanedbaným kúskom. To dá človeku úplne iný pocit z noseného kúska. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se