Patrik Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Jako "znalec hodinek" jsem byl pozadan o urceni ceny www.fashiondays.cz/media/products/3984/724037/zoom_2.jpgNic me tahle znacka nerika a podle google jde o klasicke "fashion" hodinky, ale nerad bych kamaradovi poskytl mylne informace.Zatim jsem mu odpovedel toto: Ahoj, tuhle znacku neznam, co jsem tak koukal na Internet, tak jde o beznou "fashion" produkci, bez kamenu v maloobchodce za nekolik tisic nove, jete v podstate neprodejne. Takze z hodinarskeho hlediska (co jsem koukal, tak jsou vsechny modely quatz) nic zajimaveho. Hodne se jich ale prodava s diamanty, takze tam jde o cenu tech kamenu. Co mam ale zkusenost, tak se tam davaji miniaturni, v podstate bezcenne kameny, kde ma vetsi cenu ta prace. Ma nekdo jiny nazor?
libor2002 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Ahoj, tuhle znacku neznam, co jsem tak koukal na Internet, tak jde o beznou "fashion" produkci, bez kamenu v maloobchodce za nekolik tisic nove, jete v podstate neprodejne. Takze z hodinarskeho hlediska (co jsem koukal, tak jsou vsechny modely quatz) nic zajimaveho. Hodne se jich ale prodava s diamanty, takze tam jde o cenu tech kamenu. Co mam ale zkusenost, tak se tam davaji miniaturni, v podstate bezcenne kameny, kde ma vetsi cenu ta prace. Ma nekdo jiny nazor? Vlastne jak pises, tak to je... proste modni znacka z Italie - kabelky, tasky, bryle, psaci pera, opasky. Obyc kolekce hodinek kolem sta dolacu. S sutry o neco drazsi. Takze cena tady je 0,- a pro metrosexualy nevycislitelna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se