Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mám možnost koupit Breitling Navitimer Cosmonaute za cenu 4OOOO,- . Jsou to už starši hodinky, tak prosím o radu, zda to má cenu kupovat.Pruměr je 41,5 mají minerální skličko. Je k nim kuze a guma. Strašně moc se mi totiž líbí ten 24 hodinový ciferník. Diky za radu

post-6777-035221200 1349164168.jpg

post-6777-047886500 1349164183.jpg

Odesláno (upraveno)

Ono hlavně záleží na tom, jestli je chceš a jestli se ti líbí. Jinak cena je dobrá, otázka je, jak moc jsou starý, odhaduju to na 90tý léta, z fotek toho moc poznat nejde, na ručkách je vysypaný lumi, zdá se, jinak nevypadají vyloženě dobitě. Pak je otázka, co servis, kolikrát na něm byly a jestli je nebude potřeba dát vyčistit, to jsou další náklady. Pokud po tomhle modelu prahneš, bude to nejspíš dobrej kauf, jen kvůli nízké ceně bych je osobně nekupoval, ale to je na tobě.

Edit: ta guma krom toho, že se na ně vůbec nehodí, tak na ně ani nepasuje rozměrově.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno (upraveno)

Blby fotky, trochu mazly a maly, to je znamej trik, jak prodat hodinky, ktery nazivo budou v mnohem horsim stavu. Cena dost nizka. Servis bude stat dalsich 10 nebo 15 litrů.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

Frantík má s tím servisem pravdu. A podle fotek ho jistě budou potřebovat. Takže počítej + takových 15 - 18tis za kompletní generálku.

Možná by stálo popřemýšlet o letošním novém modelu Cosmonautu s inhousem. Cena je sice uplně někde jinde, ale vypadají naprosto dokonale :wub:

post-2630-028191000 1349168785.jpg

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Ono hlavně záleží na tom, jestli je chceš a jestli se ti líbí. Jinak cena je dobrá, otázka je, jak moc jsou starý, odhaduju to na 90tý léta, z fotek toho moc poznat nejde, na ručkách je vysypaný lumi, zdá se, jinak nevypadají vyloženě dobitě. Pak je otázka, co servis, kolikrát na něm byly a jestli je nebude potřeba dát vyčistit, to jsou další náklady. Pokud po tomhle modelu prahneš, bude to nejspíš dobrej kauf, jen kvůli nízké ceně bych je osobně nekupoval, ale to je na tobě.

Edit: ta guma krom toho, že se na ně vůbec nehodí, tak na ně ani nepasuje rozměrově.

Servis, byl proveden v květnu tohoto roku. Co ty ručky , je tam opravdu vysypaný lumi, nebo to tak má být? A co to minerální sklo porovnání se safirem? Diky za reakci

Odesláno

Servis, byl proveden v květnu tohoto roku. Jsou z Italie. Co ty ručky , je tam opravdu vysypaný lumi, nebo to tak má být? A co to minerální sklo porovnání se safirem? Tady možná lepší fotka. Diky za reakci

post-6777-063844900 1349169012.jpg

Odesláno

Skrz minutovou ručku je vidět ručka sčítače minut chrona. Tyhle hodinky bych případně koupil jen po osahání naživo.

Odesláno (upraveno)

Co ty ručky , je tam opravdu vysypaný lumi, nebo to tak má být?

Lumi tam být samozřejmě má. Polož si otázku, jak mohla lumi za pouhých dvacet let vypadnout. Podle mě díky vlhkosti.

edit: a když zabruslím na tenkým ledu, tak ciferník je spíš podobný těm z roku 1995 než klasickým "early" (viz nápis "cosmonaute"), takže bůhví jak ten servis po ty roky vypadal.

Ale to čerpám jen z fotek na Breitlingsource.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Na tu vlhkost jsem taky myslel - ten kaučuk mi byl divný - na společenských hodinkách bez vodotěsnosti ?

Radím počkat na lepší kousek. A nebo nový.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...