Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V 2. 10. 2012 v 15:09, Jakubisko napsal: Jégry jsou víc hárdkór.Shaftky oproti nim působí jako leštěnky. Absolutně souhlasím s kolegou,takže jestli nehodláš dělat takový výpravy za poznáním,máš jasno.Já za sebe taky,z těchto konkrétních dvou modelů IWC.
gougy Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Záleží na tom jestli chceš víc hodinky (JLC), nebo víc nástroj (IWC).
Biermann Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Za mě IWC, ale já asi nejsu úplně objektivní
bcmike Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Ahoj, řeknu to takhle. Kdybych měl 40 tisíc dolarů, tak samozřejmě JLC.
Jumbo Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Mám rád obě značky, protože obě mám, ale z těchto bych si nevybral ani jedny. Je to na mě moc divoké.
Radek Brno Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 No nejlepší chvíli nosit jedny, nabažit se, bezpotíží prodat, vzít druhý a pak srovnat. Na fotce je to jiné než na ruce a po delším nošení.
kvejkr Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Iwcka tradicne super design ale ty jegry pusobi docela lacine, pripominaji mi steinharty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se