Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Psal jsem to sem, ale asi se to nejak neulozilo..

Delam moderatora na dvou financnich forech a pozoruji, ze se posledni dobou vyrazne zvysil pocet SPAMu. Uz nejde o automaticke reklamy na prodlouzeni toho ci onoho, ale vypada to, ze male firmy zaregistrovaly, ze diskusni fora a socialni site mohou byt levnym reklamnim mediem.

A tak se objevuji prispevky od novych uzivatelu typu "nasel jsem tenhle zajimavy obchod se zlatem, diamanty", nebo "co si myslite o teto nove strance s pujckami", atd.

Pokud to clovek neutne hned na zacatku, tak zahlti cele forum

Odesláno

Odkaz na fake je treba hned eliminovat, o tom zadna. Trest - ban je taky jasnej. Precist si pravidla fora kde se registruju je lehci nez samotna registrace. To je snad taky jasny.

Stejne jako je jasny, ze tohle forum neni uz zadne forum gentlemanu, ale forum kseftaru a hrubianu. V nekterych pripadech. Kolegove, ctu tri ceske fora o e-cigaretach, tam je to o gentlemanstvi. Hadam, ze X nasich clenu by se tam svym stylem psani vubec nechytlo. Taky si posilaji veci pred zaplacenim a narozdil od nas dodrzuji i urcitou uroven psaneho projevu. Takze forum gentlemanu? Tady ani nahodou:-((

Odesláno

Stejne jako je jasny, ze tohle forum neni uz zadne forum gentlemanu, ale forum kseftaru a hrubianu. V nekterych pripadech. Kolegove, ctu tri ceske fora o e-cigaretach, tam je to o gentlemanstvi. Hadam, ze X nasich clenu by se tam svym stylem psani vubec nechytlo. Taky si posilaji veci pred zaplacenim a narozdil od nas dodrzuji i urcitou uroven psaneho projevu. Takze forum gentlemanu? Tady ani nahodou:-((

A pokecáš si tam o hodinkách alespoň trochu fundovaně? Ne, tak neremcej :lol2:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Psal jsem to sem, ale asi se to nejak neulozilo..

Delam moderatora na dvou financnich forech a pozoruji, ze se posledni dobou vyrazne zvysil pocet SPAMu. Uz nejde o automaticke reklamy na prodlouzeni toho ci onoho, ale vypada to, ze male firmy zaregistrovaly, ze diskusni fora a socialni site mohou byt levnym reklamnim mediem.

A tak se objevuji prispevky od novych uzivatelu typu "nasel jsem tenhle zajimavy obchod se zlatem, diamanty", nebo "co si myslite o teto nove strance s pujckami", atd.

Pokud to clovek neutne hned na zacatku, tak zahlti cele forum

Pozoruju stejné praktiky i tady, očas domlouvám, občas mažu. Někdy je zatraceně těžké poznat, jestli je to cílené nebo jen zmatený nováček.

Odesláno

A pokecáš si tam o hodinkách alespoň trochu fundovaně? Ne, tak neremcej :lol2:

Njn, uz to ze me muselo ven:-(

Chodil jsem jen sem, myslel jsem jaci jsme slusnaci, jdu si neco nastudovat o cigach a valim oci jak se komunikuje jindeeek.gif

Je fakt, ze podle jejich fotek vi o hodinkach prd.

Odesláno

Jen pro ujasnění, BAN jsem mu nedal a vlákno jsem zamknul, protože tam měl odkazy na stránky, kde se prodávají fejky. Navíc takovéto fejkové dotazovací vlákno ze zkušenosti nikam nevede, pouze k flame. Tak mě klidně pranýřujte, mě šlo o to zachovat tu klid

Odesláno (upraveno)

Komunikuje se tady občas opravdu pod úrovní, ale to není případ jaydolla. Dotazů na faky je tady v poslední době dost, tak se mu ani nedivím, že to nevydržel a dotyčnému napsal, ať vypadne, i když to bylo celkem drsné. Ale pokud se dotyčný vrátí, tak jistě pozná, že jsou tady i hoši slušných mravů a že jay je jedním z nich. Víc k tomu nemám co dodat. Jistě se najde někdo, kdo bude nesouhlasit, ale to je mi jedno.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Domnívám se, že Jay Dollův moderátorský zákrok byl zcela v mezích dobrých mravů. Zdejší vztah k fejkům je snad naprosto zřejmý na první pohled (tedy pro aspoň trochu gramotné jedince) a kdo o nich začne hned v prvním postu, je buď

- úplný ignorant, takže ani nepochopí, co je to vypadnout

- provokatér - pak se mu dostalo po zásluze

- kšeftař s fejky, který si přišel dělat reklamu - pak lze jen litovat, že nemohl dostat po čuni fyzicky :boxing:

Co mi vadí o dost víc, jsou hulvátské mravy některých mazáků, kteří si asi myslí, že jsou na vojně a číslo hovoří.

Odesláno

....Tak mě klidně pranýřujte...

V horologickem nebi na tebe za tvou praci ceka nadychany oblacek:-)

Odesláno

....Co mi vadí o dost víc, jsou hulvátské mravy některých mazáků, kteří si asi myslí, že jsou na vojně a číslo hovoří.

Kolego jsou tu i taci kteri nemohli udychat, kdyz se zacal u prispevku zobrazovat jen datum registrace a nikoliv jejich poradove cislo registrace.

Jako na vojne - holt nekomu staci ke stesti kdyz muze udelar ramena jak je tu dlouho a potrpi si na to.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ty vole cody, co blbneš, co tady řešíš :eek: :eek: :eek: :eek: ? Doposud jsem Tě měl za jednoho z absolutně nejpohodovější a nejstřízlivějších členů, který je vždy vysoce nad věcí a nyní takové výkřiky ze tmy ???

Edit - ano, koneckonců číslo registrace bych uvítal. Hned bych se přihlásil a zůstal už pod thesis. Měl jsem číslo registrace 750 34j41z9.gif34j41z9.gif34j41z9.gif.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Snowe, nech to prosim byt... ja uz v tomhle vlakne taky koncim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...