Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Zdravím všechny příznivce značky Omega a zejména majitele staršího modelu Planet Ocean Big Size.Mám k nim tah a kaučuk,momentálně jsou na kaučuku,který bohužel nemá rychloupínací sponu ale přezku.Jinak je perfektní,hodinky na ruce sedí i přez své rozměry velice dobře.Ale právě ten způsob zapínání mi dělá určité problémy.Takže zvažuji,jestli je mám přehodit na tah,či si pořídit řemen s rychloupínací sponou..U stěžejek je to 22mm,u přezky 18.Doufám,že se nepletu,jestli ano opravte mě prosím.Zajímají mě vaše zkušenosti,na co je nejlepší tyhle PO hodit.Kromě toho už se mi klepou ruce nedočkavostí a ve skříni nadskakuje nádobíčko .Ale nechci se pouštět do žádnejch větších akcí (co kdybych narazil na borce z TJ Chvojkovice-Brod,zřejmě dobrej oddíl ) ,abych to pak nechangoval sem tam a nevyhodil prachy za řemen a sponu.Moc vám děkuji za vaše postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Rozhodne ocel, bud mesh, nebo triclanek. Kaucuk je super po vodu, takze pokud travis nejvic casu s PO v neoprenu,tak bytelny kaucuK s trnovou sponou.Kaucuk na preklapecce je mizerny. Barvi, bledne, vypadavaji nite, a navic ta preklapecka je podle me moc titerna a elegantni na takhle tool hodinky. Ipad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Rozhodne ocel, bud mesh, nebo triclanek. Kaucuk je super po vodu, takze pokud travis nejvic casu s PO v neoprenu,tak bytelny kaucuK s trnovou sponou.Kaucuk na preklapecce je mizerny. Barvi, bledne, vypadavaji nite, a navic ta preklapecka je podle me moc titerna a elegantni na takhle tool hodinky. Ipad Mám origo tah,tak dík za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Mám origo tah,tak dík za reakciDej je na triclanek, je to univerzalni a pro bezny noseni dobra volba. I kdyz mesh je jeste lepsi, bohuzel od Omegy i mnohem drazsi. Kaucuk si nech a nebo ho prodej a kup Isofrane, pokud by jsi chtel neco vic tool Ipad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Brno Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Na chvíli jsem koupul nová PO chrono na kovovém tahu a musím říct, že na každodenní nošení jsou moc těžké. Nově bych volil určitě gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tak jsem neodolal a hodil je na ten tah,první dojmy:na gumě přizpůsobivější,na tahu líbivější a ne až tak těžký,jak jsem čekal : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53424-omega-seamaster-planet-ocean/page__st__60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Me se nejvic libi prave na te gume, zapinani je otazka cviku. Navic mam SMP na tahu, takze mit dvoje podobne hodinky jsem taky nechtel.Myslim ze by sla pouzit jeste guma z novych PO s prekalpeckou, nebo orig mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Ta guma z nového modelu mě dost překvapila na první pohled vůbec nevyvolává pocit,že jde o gumu a ještě to prošívání to jen podporuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tuhle gumu mám objednanou někdy o léta a pořád bohužel není, ale moc se na ní těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Me se nejvic libi prave na te gume, zapinani je otazka cviku. Navic mam SMP na tahu, takze mit dvoje podobne hodinky jsem taky nechtel.Myslim ze by sla pouzit jeste guma z novych PO s prekalpeckou, nebo orig mesh.Guma z nových PO použít nejde. Mesh stojí sice skoro dvojnásobek, ale je super, už kvůli regulaci spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tuhle gumu mám objednanou někdy o léta a pořád bohužel není, ale moc se na ní těšímTohle je nová verze tahu pro překlápěčku, bohužel nejde použít na starší PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Já vím, dal jsme to jako reakci na Daemonovu předchozí fotku v přízpěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Takže ta nová na starý nejde?U pana Dušáka mi ji doporučovali.Tak jsem si na ni dělal zálusk,nesedí u těla hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tak zatím vidím situaci tak,že zůstanu u tahu.Je opravdu super a bylo mi to schváleno i těmi nejpovolanějšími (ještě jednou děkuji ). Myslím,že toto vlákno mohu uzavřít,bude-li nějaká změna,určitě se objeví v mém chlubícím vlákně.Takže všem velice děkuji za odpovědi a uzavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.