Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsichni,

naskytla se mi prilezitost vymenit sve Suby za DeepSeacka (samozrejme s nejakym doplatkem). Jsem zykly Suby nosit skoro porad, jak do kanclu, tak na volny cas (pokud do toho obcas neskoci neco noveho). Od nakupu uplne novych, dalsich hodinek jsem na ukor priorit zatim ustoupil a toto by mohla byt vhodna varianta kozy a vlka. Jen nevim, jestli se da na DS zvyknout na denni noseni a nebudu s nima v klasickym kancelarskym outfitu vypadat jako blazen (libi se mi ale moc) :) :). Diky

Odesláno

No Suby si koupis vzdycky a za polovinu penez.DSSD uz tak lehce a levne nesezenes,tady neni co resit. Velke jsou,ale nositelne taky.Nic lepsiho Rolex podle me nevyrabi!

Odesláno

Tak jak říká Cyber ... nosím SDDS běžně a denně a jsou úplně v pohodě ... velikost je "větší" jen v rámci Rolexu, ale ve srovnání třeba s Omegou či Breitlingem jsou úplně normální ... nosím je střídavě na tahu a kaučuku.

Odesláno

Dřív jsem měl problém s velikostí, po delší době jsem je měl na ruce a problémem není velikost, co se týče pouzdra, dokonce ani ta výška - problémem je zúžení tahu, které je brutální. K takhle masivním hodinkám prostě by ten tah měl být širší. To je jediná výtka - musel bych je mít na Isofrane.

Odesláno

Dřív jsem měl problém s velikostí, po delší době jsem je měl na ruce a problémem není velikost, co se týče pouzdra, dokonce ani ta výška - problémem je zúžení tahu, které je brutální. K takhle masivním hodinkám prostě by ten tah měl být širší. To je jediná výtka - musel bych je mít na Isofrane.

Ploprof mají zůžení z 24mm na 20mm a nikomu to nevadí. Mít sponu 24mm není moc pohodlné. Jinak koukám že Tě velikostí straší lidi, kteří je měli jednou na ruce, a lidi co je nosí denně říkají že velikost je OK, rozhodni se sám. :)

Odesláno (upraveno)

Ploprof mají zůžení z 24mm na 20mm a nikomu to nevadí. Mít sponu 24mm není moc pohodlné. Jinak koukám že Tě velikostí straší lidi, kteří je měli jednou na ruce, a lidi co je nosí denně říkají že velikost je OK, rozhodni se sám. :)

Kluci, trošku objektivnosti. Já pochopím, že tohle je vlajková loď Rolexu a prostě je krásná - ano, je nádherná, ale ne každý ji může nosit - teda v mých očích. Jarek je extrém - ten prostě si troufne na leccos a klobouk dolů, já bych si připadal blbě a to mám, ruku a hlavně předloktí, dvojnásobné.

Záleží na každém, je to individuální, zda mu ta velikost přijde ok na ruce a nebo už je za hranou - člověku se to špatně samému přiznává - teď nemluvím, Cybere, k Tobě. Myslím to celkově - že je tady spousta z nás, kteří nosí obrovské hodinky a nožičky jim trčí přes zápěstí - vypadá to komicky. Líbí se mi Milis, ten to teď přiznal nedávno :).

Prostě ať zajde do Pařízské, zkusí a uvidí!

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Nějaké to hand photo ... :o)

Každopádně mě nepřijdou nijak extrémní, a to jsem opravdu vyzkoušel leccos ... nosím je skoro pořád, potápím se s nimi a podobně ... takže podle mě jsou to takové ty ideální hodinky na takové to běžné denní nošení :)

Odesláno

Jarousi sou ti velke, kde mas orliky ;) Velikost je uplne v poho, me s.rala vyska a proto je nemam. Ja uz nasel hodinky pro me :D

No konečně ... rok výroby ? :)

Orlíky mám dnes a denně na ruce :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...