Vit Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Tak jsem je vzal poprvé na služebku.Foceno mobilem, druhá (=třetí) fotka focena přes polarizační brýle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Skutečně krásný model s pěkně provedeným big date, které u hodinek považuji za jednu z nejužitečnějších komplikací. A ten řemen jim opravdu padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Krásný hodinky. V Koscomu vočumuju Oris koutek stále častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Big date x vteřinovka na šestce mě vždycky dostane = paráda = moc pěkný = pro mě jako drbana nepoužitelný, ale baví mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Řada Alterier od Oris se mi moc líbí. Kdysi sem tu jedny moc chtěl, ale nějak to nevyšlo.Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Děkuju všem, super je i to čtyřdílné pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jsou krásné ... v té světlé variantě se mi dokonce líbí více než ty tmavé ... Jak to dopadlo s tahem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jsou krásné ... v té světlé variantě se mi dokonce líbí více než ty tmavé ... Jak to dopadlo s tahem ... Špatně, nechce mi ho prodat .Ale nevadí, nepotřebuju ho až tak nutně (kůže jim sedí).Pokud by ho (tah) někdo chtěl prodat za rozumný peníz, tak ho koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Přezuto na černý řemen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Jsou bezvadný, skutečně krásné oblekovky. Párkrát jsem nad nima uvažoval, když byly v prodejní sekci, asi jsem je měl zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Jsou bezvadný, skutečně krásné oblekovky. Párkrát jsem nad nima uvažoval, když byly v prodejní sekci, asi jsem je měl zkusit Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 no ty Panamy od Rainer Brand byly hezčí, ale tady je big date krása,jsou to takový koule - vypadají strašně macatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 no ty Panamy od Rainer Brand byly hezčí, ale tady je big date krása,jsou to takový koule - vypadají strašně macatě Nejvíc se mi stýská po té modré na ručičkách, ale nelituju BD (do 31) je super komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Odchod na ples. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 V práci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 asi jsem se Tě už ptal, ale zapomněl jsem tokolik mají prosím lug to lug? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 asi jsem se Tě už ptal, ale zapomněl jsem tokolik mají prosím lug to lug? díky 21mm, ale nekompromisně tam rvu řemeny 22mm.(jsem barbar a mám ještě LT V1, které mají 22mm, takže můžu řemeny více střídat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 špatně jsem se vyjádřil - myslel jsem vzdálenost od jedné stěžejky k druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 špatně jsem se vyjádřil - myslel jsem vzdálenost od jedné stěžejky k druhé Zítra změřím, zatím aspoň foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 špatně jsem se vyjádřil - myslel jsem vzdálenost od jedné stěžejky k druhé Průměr poudra:40mmVýška pouzdra: 11mmDélka pouzdra včetně nožiček: 47mmŠířka včetně korunky: 43mmRozteč stěžejek: cca 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se