Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Jsem nováček, v hodinkách se nevyznám, a tak bych chtěl poprosit vás zkušené s pomocí výběru hodinek. Mělo by jít o analogové, odolné hodinky.

Našel jsem si dvoje hodinky, které se mi líbí traser 6508 shadow a luminox 3051 blackout. Chtěl bych poradit, které z těchto dvou vzít nebo jestli můžete navrhnout nějakou alternativu do 5-6 tisíc.

Odesláno

ani s jedněma neuděláš chybu... osobně bych vybíral u traserů, tritium je "božíů záležitost...

s luminoxy nemám sosobní zkušenost, a pak jsou ještě dobré reference na G-shocky

Odesláno

Měl jsem Luminoxy a jsou to parádní hodinky co vydrží všechno a v noci díky tritiu perfektně svítí. Traser si myslím, že je v podstatě to samé takže určitě ano také. A s Gshockama mám také zkušenost a i když to jsou digi které nechceš tak jejich odolnost je neskutečná. A pokud si pořídíš radiem řízené a solar k tomu tak získáš i naprosto přesné a bezúdržbové hodinky. Např. Casio Riseman.

Odesláno

Měl jsem Luminoxy a jsou to parádní hodinky co vydrží všechno a v noci díky tritiu perfektně svítí. Traser si myslím, že je v podstatě to samé takže určitě ano také. A s Gshockama mám také zkušenost a i když to jsou digi které nechceš tak jejich odolnost je neskutečná. A pokud si pořídíš radiem řízené a solar k tomu tak získáš i naprosto přesné a bezúdržbové hodinky. Např. Casio Riseman.

male doplneni - v rade G-shock najdes i analogove quartzky , respektive kombinovane...

Odesláno (upraveno)

Mám základný model Luminox 3001a nemôžem sa na ne sťažovať. Sú odolné, ľahké, dobre čitateľné. V teple a vlhku sa pod tým plastom potí ruka, aspoň mne, ale dá sa na to zvyknúť, nosím ich voľnejšie. Prípadne NATO strap. Trasery mi pripadajú skoro ako dvojička, asi to bude o tom, čo sa Ti viac páči. Porovnanie TU možno napovie, aj keď ty pozeráš po 3051.

Upraveno uživatelem flivver
Odesláno

Trasery a Luminoxy jsou v podstate jedny za 18 a druhe bez dvou za 20. O maly chlup budou asi lepsi Trasery, ale myslim si, ze o tak nepatrne, ze bych na tvem miste volil takove, ktere se ti libi. Mimochodem Trasery nadherne sviti :-)

Odesláno

Hledáš-li stylovku vybírej dle předchozích doporučení,přidal bych značku Tawatec.Pokud však je tvojí prioritou maximální odolnost v extrémních podmínkách je jen jedno milovníky analogů nenáviděné ale pravdivé řešení:digitál.Např.Casio Riseman GW 9200 ERJ-3JF.Krutá pravda je že jakékoli pohyblivé části jsou vždy náchylné a v digitálu nic takové není.Takzvané military analogy jsou opravdu jen stylovka.Všimneš-li si fotek např. z Afghoše drtivá většina vojáků má G Shocky nebo Suunto.Kámoš byl v 90.letech v Jugošce a kápa místních bojůvek prý měli zásadně G-Shock.

Odesláno

ono to nebude uplne tim, ze jsou nejvhodnejsi. roli tam hraje cena, dostupnost atd. uz jsme to celkem pekne rozebirali tady.

jisteze - v cenach do 5ti, resp. 10ti tisic kacek nemuzeme hledat spolehlive a odolne hodinky v mechanikach, v teto cenove relaci (zejmena do 5ti tis.) pak lze vybirat mezi kavrtzem a digi... ja osobne jsem nikdy digi nemel ( a to jsem nekolikrat nejakou dobu pracoval v dost drsnych podminkach ), jelikoz se mi nelibi nechce se mi cas "cist", v analogech kouknu a vidim, graficke znazorneni je mi blizsi... ale to uz je na vkusu kazdeho soudruha, ze...

PS: ty nomady za 5300, co nabizi Jirka, jsou myslim pro tento pripad vyborna prilezitost

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Oceanus_news_big.jpg citizen-eco-drive-pilot-radiocontrolled--as4050-51e.jpg

šel bych do E bay de nebo at,nebyly by funglovky ale dobrý se vybrat daj.Ale funglovky to je fakt jinde.10-12 tíců,ty moje vyšly na tři a půl,už maj něco za sebou mám je rok a půl,dostaly zabrat.Nemám je rád.Ale sloužej super.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

A co Marathon Navigator?

Ted jsem objednaval a i s postou to delalo 167 EUR. Sice jsou WR "jen" do 60m, ale jinak by toho mely vydrzet docela hodne, alespon podle jejich specifikace a recenzi na webu...

---

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Odesláno

A co Marathon Navigator?

Ted jsem objednaval a i s postou to delalo 167 EUR. Sice jsou WR "jen" do 60m, ale jinak by toho mely vydrzet docela hodne, alespon podle jejich specifikace a recenzi na webu...

Kde jsi prosím objednával Marathony?

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...