Přejít na obsah

NOS biele Seiko samurai vs. Certina DS action diver vs. ?

TCF

Doporučené příspěvky

neznalý diváci ma nezujímajú, hodinky nosím pre seba. Tie samuraje nielen že majú zvláštny tvar púzdra, ale je okolo nich také tajomno v podstate ide o low end model. A prečo sa vyrábali len 4 roky?

Proč se vyráběly jenom chvíli nevím. Ano, je to (až nad pětkama sportama) absolutní low end. V podstatě tu srovnáváme úplně rozdílné hodinky, jediné, co mají společného, je 200m. Seika jsou dost mohutné s brutálním pouzdrem v klasické strojkové seiko "plechařině" (nic ve zlém). Certiny jsou fajnovky leštěnky suby ve švýcaru, které vlastně stojí jednou tolik a myslím, že je to na nich i vidět. Vypadají skvěle i v šedé i v chronu, ale tyhle hodinky se dají koupit kdykoliv kdekoliv, nová seika v bílé už prostě ne a to je aspoň u mě staví do pozice "must have watches". :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Proč se vyráběly jenom chvíli nevím. Ano, je to (až nad pětkama sportama) absolutní low end. V podstatě tu srovnáváme úplně rozdílné hodinky, jediné, co mají společného, je 200m. Seika jsou dost mohutné s brutálním pouzdrem v klasické strojkové seiko "plechařině" (nic ve zlém). Certiny jsou fajnovky leštěnky suby ve švýcaru, které vlastně stojí jednou tolik a myslím, že je to na nich i vidět. Vypadají skvěle i v šedé i v chronu, ale tyhle hodinky se dají koupit kdykoliv kdekoliv, nová seika v bílé už prostě ne a to je aspoň u mě staví do pozice "must have watches". :smile_anim:

přesně tak

:smile_anim:

samuraje jsou spíše pro ty, co chtějí hodinky "sbírat" a "mazlit" se s nima... ale také vzbuzují, jako každá kultvka, protichůdné emoce... takže hodně individuální záležitost

certiny jsou kvalitní komerce... ale dost kvalitní, a co já mám zkušenost, vydrží neskutečně hrubé zacházení

Odkaz ke komentáři

Vďaka chlapi, po dlhej úvahe som sa rozhodol pre Samuraje, sú nové zo starých zasob a to rozhodlo. Tak ako ste písali swiss made si môžem kúpiť hocikedy, ale fungl nové Samuraje sú na pohladanie. Včera zaplatené, v priebehu budúceho tyzdna očakávam kuriera. Potom nafotim unboxing.

Pekný deň. :-)

Odkaz ke komentáři

TCF - nebudes litovat.

Uz si chystej remeny do foroty. Jedine co jsem Samurajum neodpustil byl tah, proste se mi prostredni dilky clanku nelibily, vypadalo to tak nejak lacine. Na bytelnym remenu je to dokonale spojeni.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Vďaka chlapi, po dlhej úvahe som sa rozhodol pre Samuraje, sú nové zo starých zasob a to rozhodlo. Tak ako ste písali swiss made si môžem kúpiť hocikedy, ale fungl nové Samuraje sú na pohladanie. Včera zaplatené, v priebehu budúceho tyzdna očakávam kuriera. Potom nafotim unboxing.

Pekný deň. :-)

Ahoj, kde jsi na ne jeste narazil v NOS stavu? Urcite nebudes litovat, sam mam titanove v cerne a jsou skvele ....

Odkaz ke komentáři

Našiel som ich na www.sulit.com.ph (webmarket - Filipíny). Predajca je miestny hodinár, v mailoch písal, že ešte v roku 2010 dopredával posledné kusy Seiko Samurai a už vtedy sa cena pohybovala na fórach a burzách o niekoľko desiatok dolárov vyššie. Nechal si jedny čierne a jedny biele ktoré sa rozhodol teraz predať (vlastne sa mu to vyplatilo vysolil som za nich dosť veľa).

suicide_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Našiel som ich na www.sulit.com.ph (webmarket - Filipíny). Predajca je miestny hodinár, v mailoch písal, že ešte v roku 2010 dopredával posledné kusy Seiko Samurai a už vtedy sa cena pohybovala na fórach a burzách o niekoľko desiatok dolárov vyššie. Nechal si jedny čierne a jedny biele ktoré sa rozhodol teraz predať (vlastne sa mu to vyplatilo vysolil som za nich dosť veľa).

suicide_anim.gif

tak si je pak pořádně užívej a dávej bacha, ať nepodneš takto...

:D

Odkaz ke komentáři

Tak tie Kamilove to je extrem. Nedalo mi to napísal som predajcovi nech to objasni. Napísal že nosene neboli, mal ich na prezentáciu v predajni. Päť rokov v rukách zákazníkov robí divy. Vložku lunety časom aj tak vymením za čiernu. Rozmýšľam nad lestiacimi obruskami a trochu ich vymazlit.

Odkaz ke komentáři

Jestli Ti před koupí neposlal aktuální foto a ucpal Ti pusu nějakým obecným,tak moc dobře věděl proč a je to neseriozní.Nevím,kde jsi to kupoval,ale zkusil bych na něj dotaz,jestli se k tomu nějak postaví.Pokud ne,tak by dostal negativní hodnocení-jestli v tomto případě lze.Lunetu sice můžeš vyměnit,ale jde tu o princip a on Tě vědomě ojebal.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

Tak tie Kamilove to je extrem. Nedalo mi to napísal som predajcovi nech to objasni. Napísal že nosene neboli, mal ich na prezentáciu v predajni. Päť rokov v rukách zákazníkov robí divy. Vložku lunety časom aj tak vymením za čiernu. Rozmýšľam nad lestiacimi obruskami a trochu ich vymazlit.

osobně si nejsem jistý, jestli zrovna tahle luneta (potištěný hliník) jde vyleštit

Odkaz ke komentáři

Špatně se shánějí,tak mu nekažte radost. Dá se to vyřešit jinou vložkou lunety. Otázka je na kolik za ty NOS Samuraje dal,prodejce asi tróchen mlžil.

Já tak zrasovanou vložku neměl,od pohledu byl vidět jen ten kousanec,ale i to mi vadilo tak jsem udělal výměnu.

post-8590-091344400 1351269409.jpg

post-8590-082406400 1351269413.jpg

Odkaz ke komentáři

Já tak zrasovanou vložku neměl,od pohledu byl vidět jen ten kousanec,ale i to mi vadilo tak jsem udělal výměnu.

tak nejsem tu žádné slečinky... že

:rolleyes:

že neměl - nic si nenamlouvej... je to prostě hliník, s tím nic nenaděláš...

post-19918-057806700 1351270983.jpg

edit (po výměně zajímavé)

:smile_anim:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...