luidis Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 neznalý diváci ma nezujímajú, hodinky nosím pre seba. Tie samuraje nielen že majú zvláštny tvar púzdra, ale je okolo nich také tajomno v podstate ide o low end model. A prečo sa vyrábali len 4 roky?Proč se vyráběly jenom chvíli nevím. Ano, je to (až nad pětkama sportama) absolutní low end. V podstatě tu srovnáváme úplně rozdílné hodinky, jediné, co mají společného, je 200m. Seika jsou dost mohutné s brutálním pouzdrem v klasické strojkové seiko "plechařině" (nic ve zlém). Certiny jsou fajnovky leštěnky suby ve švýcaru, které vlastně stojí jednou tolik a myslím, že je to na nich i vidět. Vypadají skvěle i v šedé i v chronu, ale tyhle hodinky se dají koupit kdykoliv kdekoliv, nová seika v bílé už prostě ne a to je aspoň u mě staví do pozice "must have watches". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Proč se vyráběly jenom chvíli nevím. Ano, je to (až nad pětkama sportama) absolutní low end. V podstatě tu srovnáváme úplně rozdílné hodinky, jediné, co mají společného, je 200m. Seika jsou dost mohutné s brutálním pouzdrem v klasické strojkové seiko "plechařině" (nic ve zlém). Certiny jsou fajnovky leštěnky suby ve švýcaru, které vlastně stojí jednou tolik a myslím, že je to na nich i vidět. Vypadají skvěle i v šedé i v chronu, ale tyhle hodinky se dají koupit kdykoliv kdekoliv, nová seika v bílé už prostě ne a to je aspoň u mě staví do pozice "must have watches". přesně tak samuraje jsou spíše pro ty, co chtějí hodinky "sbírat" a "mazlit" se s nima... ale také vzbuzují, jako každá kultvka, protichůdné emoce... takže hodně individuální záležitostcertiny jsou kvalitní komerce... ale dost kvalitní, a co já mám zkušenost, vydrží neskutečně hrubé zacházení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Vďaka chlapi, po dlhej úvahe som sa rozhodol pre Samuraje, sú nové zo starých zasob a to rozhodlo. Tak ako ste písali swiss made si môžem kúpiť hocikedy, ale fungl nové Samuraje sú na pohladanie. Včera zaplatené, v priebehu budúceho tyzdna očakávam kuriera. Potom nafotim unboxing. Pekný deň. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 (upraveno) TCF - nebudes litovat. Uz si chystej remeny do foroty. Jedine co jsem Samurajum neodpustil byl tah, proste se mi prostredni dilky clanku nelibily, vypadalo to tak nejak lacine. Na bytelnym remenu je to dokonale spojeni. Upraveno 17. října 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Vďaka chlapi, po dlhej úvahe som sa rozhodol pre Samuraje, sú nové zo starých zasob a to rozhodlo. Tak ako ste písali swiss made si môžem kúpiť hocikedy, ale fungl nové Samuraje sú na pohladanie. Včera zaplatené, v priebehu budúceho tyzdna očakávam kuriera. Potom nafotim unboxing. Pekný deň. :-) Ahoj, kde jsi na ne jeste narazil v NOS stavu? Urcite nebudes litovat, sam mam titanove v cerne a jsou skvele .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Našiel som ich na www.sulit.com.ph (webmarket - Filipíny). Predajca je miestny hodinár, v mailoch písal, že ešte v roku 2010 dopredával posledné kusy Seiko Samurai a už vtedy sa cena pohybovala na fórach a burzách o niekoľko desiatok dolárov vyššie. Nechal si jedny čierne a jedny biele ktoré sa rozhodol teraz predať (vlastne sa mu to vyplatilo vysolil som za nich dosť veľa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Našiel som ich na www.sulit.com.ph (webmarket - Filipíny). Predajca je miestny hodinár, v mailoch písal, že ešte v roku 2010 dopredával posledné kusy Seiko Samurai a už vtedy sa cena pohybovala na fórach a burzách o niekoľko desiatok dolárov vyššie. Nechal si jedny čierne a jedny biele ktoré sa rozhodol teraz predať (vlastne sa mu to vyplatilo vysolil som za nich dosť veľa). tak si je pak pořádně užívej a dávej bacha, ať nepodneš takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Já jsem neměl ani jedny a bral bych Certiny. Jsou pro mě hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Dobrý deň, včera mi na dvere zazvonil kuriér s balíkom . Sú perfektné. Po 24h / -1s. Stále skúmam ten tvar púzdra, majú aj príjemnú váhu taká malá tehlička na zápästí.Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_BA Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Gratulujem, vyzeraju super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 (upraveno) samutraje jsou holt kultovka... ale nedá mi to - prosím tě, co je tohle...? (označeno červenýmí kroužky) Upraveno 25. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jj na lunete sú asi dva mikrotukance a ten skrabanec. Vlastne je zopár vlasocnic aj na puzdre a ťahu. Nič strašne ale tak úplne NOS to neni. Skôr mi to príde obité ako nosené. Sklo je čisté. Neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Škoda těch škrábot, ale hlavně když těší... Tak ať ti slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 tak, luneta se dá vyměnit, to není problém... zrovna tady u těch je hliníková, takže o škrábance nebude nouze i dobudoucnahlavně že nejsou takové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak tie Kamilove to je extrem. Nedalo mi to napísal som predajcovi nech to objasni. Napísal že nosene neboli, mal ich na prezentáciu v predajni. Päť rokov v rukách zákazníkov robí divy. Vložku lunety časom aj tak vymením za čiernu. Rozmýšľam nad lestiacimi obruskami a trochu ich vymazlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Jestli Ti před koupí neposlal aktuální foto a ucpal Ti pusu nějakým obecným,tak moc dobře věděl proč a je to neseriozní.Nevím,kde jsi to kupoval,ale zkusil bych na něj dotaz,jestli se k tomu nějak postaví.Pokud ne,tak by dostal negativní hodnocení-jestli v tomto případě lze.Lunetu sice můžeš vyměnit,ale jde tu o princip a on Tě vědomě ojebal. Upraveno 26. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 NOS to skutečně není a mě osobně by to trošku nakrklo,jestli za NOS byly vydávané.nicméně hodinky to jsou krásné,možná by stály za nějakej "facelifting"Ale jinak určitě gratulace ,bílé samuraje jsou prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak tie Kamilove to je extrem. Nedalo mi to napísal som predajcovi nech to objasni. Napísal že nosene neboli, mal ich na prezentáciu v predajni. Päť rokov v rukách zákazníkov robí divy. Vložku lunety časom aj tak vymením za čiernu. Rozmýšľam nad lestiacimi obruskami a trochu ich vymazlit. osobně si nejsem jistý, jestli zrovna tahle luneta (potištěný hliník) jde vyleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Špatně se shánějí,tak mu nekažte radost. Dá se to vyřešit jinou vložkou lunety. Otázka je na kolik za ty NOS Samuraje dal,prodejce asi tróchen mlžil.Já tak zrasovanou vložku neměl,od pohledu byl vidět jen ten kousanec,ale i to mi vadilo tak jsem udělal výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Já tak zrasovanou vložku neměl,od pohledu byl vidět jen ten kousanec,ale i to mi vadilo tak jsem udělal výměnu. tak nejsem tu žádné slečinky... že že neměl - nic si nenamlouvej... je to prostě hliník, s tím nic nenaděláš... edit (po výměně zajímavé) Upraveno 26. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se