Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

po velmi dlho case som sa konecne rozhodol a samozrejme aj nasetril a kupil som breitling avenger. Kupovane boli v zline kde vsetko prebiehalo tak ako to ma byt. a samozrejme aj cena sa dohodla..... takze aspon par fotiek fotene mobilom sorry za kvalitu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Velká gratulace, jsou parádnický, tool for professionals jak má být :snorkle: A nestřílím od boku, mám identický a opravdu velká spokojenost :guitar: Ze začátku jsem si trochu zvykal na váhu a velikost, ale dnes je to právě to, co mě na nich tak rajcuje, tak ať slouží"

• po měsíci...
Odesláno

gratulujem najma k tomu, ze si sa nenechal zlakat (ako ja volakedy) na kupu super avengera, co je ozaj len na velku labu...

osobne sa mi paci viac verzia s ciarkovymi indexami, ale jasne ze moze byt aj tato :)

Momentalne mam na ceste colty quartz, tie maju tiez iba ciselne indexy, ciarkove indexy ma verzia auto ktoru som mal davnejsie, ale chcel som aspon jedny quartzky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...