rudino11 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 po velmi dlho case som sa konecne rozhodol a samozrejme aj nasetril a kupil som breitling avenger. Kupovane boli v zline kde vsetko prebiehalo tak ako to ma byt. a samozrejme aj cena sa dohodla..... takze aspon par fotiek fotene mobilom sorry za kvalitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Velká gratulace, jsou parádnický, tool for professionals jak má být A nestřílím od boku, mám identický a opravdu velká spokojenost Ze začátku jsem si trochu zvykal na váhu a velikost, ale dnes je to právě to, co mě na nich tak rajcuje, tak ať slouží"
Návštěvník beeep Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 tiše závidim,byla by fotka ze zadu ?
rudino11 Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 urcite este pridam neake a chlapi dakujem
Daemonultimate Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Některý hodinky jsou zkrátka " velký " a tyhle k nim patří,ted nepíšu o velikosti,jistě mi rozumíte.Velká gratulace k parádnímu kusu.
diable Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Béčko je prostě Béčko. Vím o čem mluvím. Gratulace a vítej v klubu.
vrcan Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 gratulujem najma k tomu, ze si sa nenechal zlakat (ako ja volakedy) na kupu super avengera, co je ozaj len na velku labu... osobne sa mi paci viac verzia s ciarkovymi indexami, ale jasne ze moze byt aj tato Momentalne mam na ceste colty quartz, tie maju tiez iba ciselne indexy, ciarkove indexy ma verzia auto ktoru som mal davnejsie, ale chcel som aspon jedny quartzky
belkov Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Mám je také a patří k mým nejoblíbenějším.Gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se