volfda Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) V 17. 10. 2012 v 9:40, sibirnaya napsal: anzto mam voboje, a mam voboje rad, tak vam ani jednomu nezavidim situaci, kdy budete ty druhy vracet. nicmene, k otazce proporci, GMT ma o neco uzsi nozky na kraji u tahu, nez suby, proto pusobi elegantneji, suby diky tomu pusobi o dost hranateji.. Jako jasne, ze jsou GMTcka super kukacky, ale narurelem mi vic sedi suby, takze se na ne naopak tesim :-) Navic je ta zelena proste zabavnejsi, nez ta cerna... Upraveno 17. října 2012 uživatelem volfda
Chronař Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 V 16. 10. 2012 v 16:53, xjr1 napsal: Pokud můžu porovnat po pár hodinách, pocitově jsou na ruce stejný. Nicméně pouzdra úplně stejný nejsou. Gmt mají vyšší boky pouzdra a nižší (míň vypouklý) dno, takže ze subů naopak dýnko "víc vystupuje". Celková výška pouzdra s dýnkem je velmi podobná, ne-li stejná (neměřil jsem). Tah má sice jinou sponu, ale pocitově na ruce opět stejný. Vizuálně jsou gmt víc leštěnky, suby víc tůůůl, rozdíl způsobuje hlavně leštěný střed tahu gmt a lumi bod na lunetě u subů. A ještě edit: luneta je skutečně trochu jinak vroubkovaná a samozřejmě i jinak funguje. U gmt skáče po hodinách - 3. časová zóna, u subu samozřejmě klasická potápěčská, cvaká po půlminutách. V 17. 10. 2012 v 9:40, sibirnaya napsal: anzto mam voboje, a mam voboje rad, tak vam ani jednomu nezavidim situaci, kdy budete ty druhy vracet. nicmene, k otazce proporci, GMT ma o neco uzsi nozky na kraji u tahu, nez suby, proto pusobi elegantneji, suby diky tomu pusobi o dost hranateji.. To jsem přesně chtěl vědět, díky chlapci
spartakcz Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Ta zelená barva je naprosto parádní!!!
xjr1 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Takže po pár dnech nošení shrnu dojmy. Zelený suby ke mně za těch pár dní promluvily jasnou a poměrně naléhavou řečí: jsou skvělý, líbí se mi, nosí se parádně pohodlně (jedna z věcí, proč mám rád rolex). Nicméně je vidím vedle gmt, ne místo nich. Sibirnaya, máš recht:-) Takže až mi zas někdy zbydou nnějaký peníze, tuším, za co je utratím.
volfda Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Na me zase promluvily GMT Mastery. Krasne hodinky, ačkoliv na pohled podobne, tak po chvíli nošení zjistite, ze s jinou duši. Ale... Rad se vrátím k zeleným subum, na které se už moc těším :-) Musím souhlasit, ze jako kombo se subama je to super, navíc se zelenýma, ale možna bych si k subum pořídil spíše Datejusty, ale tot můj pohled... Jsem moc rad, ze jsme se s xjr1 takto dohodli a ze jsem mel moznost GMTcka chvili nosit a opravdu naživo vyzkoušet. Kdybyste se me snad někdo ptal které si vybrat, tak i přes to, ze sám dávám přednost subum odpovím, abyste si na šetřili na oboje ;-)
sibirnaya Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 mel li bych mit jen jedny rolexy, pak to budou GMTMasterIIC. vodotesnost papirove mensi, v realu stejna, navic GMT komplikace, easy link mi bohate k zivotu staci, jediny, co bych udelal, je prebrousil tah. shodou okolnosti je mam akorat na ruce, uz asi treti den, a jsou proste nejlepsi..
jencekgs Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Chlapi klobouk dolů před výměnou. Myslím, že je z toho užitek i pro ostatní kdo váhají a mají z toho přímé porovnání. Já to ovšem nejsem. Muj rozpočet na hodinky se velmi malému zlomku. Ale počtení tohoto vlákna mě bavilo:smile_anim:
xjr1 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) V 19. 10. 2012 v 19:11, volfda napsal: ... Kdybyste se me snad někdo ptal které si vybrat, tak i přes to, ze sám dávám přednost subum odpovím, abyste si na šetřili na oboje ;-) za mě gmt jako první, a pak zelený suby do party;-)...eventuálně starší LVéčka V 19. 10. 2012 v 19:41, sibirnaya napsal: mel li bych mit jen jedny rolexy, pak to budou GMTMasterIIC. vodotesnost papirove mensi, v realu stejna, navic GMT komplikace, easy link mi bohate k zivotu staci, jediny, co bych udelal, je prebrousil tah. shodou okolnosti je mam akorat na ruce, uz asi treti den, a jsou proste nejlepsi.. líp bych to nenapsal, stručně, jasně, výstižně. Navíc mně se líbí i ten částečně leštěnej tah, k subum by neseděl, ale ke gmt mi připadá gut. Stejně je zvláštní, jak dvoje velmi podobný hodinky dovedou bejt každý jiný a vzbudit totálně odlišný pocity... Upraveno 19. října 2012 uživatelem xjr1
sibirnaya Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 to mas dany barvickama. trebas tydle vytunence vazne zeru:
xjr1 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 V 19. 10. 2012 v 20:40, jencekgs napsal: Chlapi klobouk dolů před výměnou. Myslím, že je z toho užitek i pro ostatní kdo váhají a mají z toho přímé porovnání. Já to ovšem nejsem. Muj rozpočet na hodinky se velmi malému zlomku. Ale počtení tohoto vlákna mě bavilo:smile_anim:Myslím, že nás to s volfdou taky baví. Hlavní je ta osobní zkušenost a ochota hrát si:-). O rozpočtu to úplně není, stejně tak nosím seika za pár švestek a klidně bych je s někým na čas vyměnil..co já vím, třeba za orienty, nebo můnvoče za POčka..atd. Už se mě i někdo ptal, proč nejdu jednoduše cestou prodej-koupě jinejch. Možná jsem zbytečně sentimentální, ale ke každýmu kousku je nějakej příběh, o kterej nechci prijít. Jedny jsem třeba získal výměnou za bundu na motorku, s jinejma jsem zas utíkal těsně před požárem, další mám po tátovi..lepší než album s fotkama. Nutno ovšem podotknout, že k jinejm věcem tenhle přístup nemám.
xjr1 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 V 19. 10. 2012 v 22:38, sibirnaya napsal: to mas dany barvickama. trebas tydle vytunence vazne zeru:Tak tohle je vážně pecka, jak to hezky hraje dohromady s modrou lumi. Luneta je bílozlatá nebo se dá měnit jen vložka? Přiznám se, že u keramiky nevím...
jencekgs Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 V 19. 10. 2012 v 22:58, xjr1 napsal: Myslím, že nás to s volfdou taky baví. Hlavní je ta osobní zkušenost a ochota hrát si:-). O rozpočtu to úplně není, stejně tak nosím seika za pár švestek a klidně bych je s někým na čas vyměnil..co já vím, třeba za orienty, nebo můnvoče za POčka..atd. Už se mě i někdo ptal, proč nejdu jednoduše cestou prodej-koupě jinejch. Možná jsem zbytečně sentimentální, ale ke každýmu kousku je nějakej příběh, o kterej nechci prijít. Jedny jsem třeba získal výměnou za bundu na motorku, s jinejma jsem zas utíkal těsně před požárem, další mám po tátovi..lepší než album s fotkama. Nutno ovšem podotknout, že k jinejm věcem tenhle přístup nemám. Tak já mám tento vztah k motorce. Provezla mě po pár zemích a jsem jí za to vděčný a slíbil jsem jí, že ji nikdy neprodám. S hodinkama zatím tak daleko nejsem, i když jsem vyhrabal mé první hodinky v životě nějaké dětské primky od babičky a jsem rád že je mám. Jak jsem psal, myslím že je to super si zkusit jiné hodinky bez problémů s prodejem a nákupem.
volfda Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Tak výměna je u konce. Dnes jsme se s xjr1 sešli a vyměnili si hodinky zase zpět. Vše je v pořádku, dva gentlemani z fora se dohodli, vše platilo, k hodinkám se chovali slušně a cíl výměny byl naplněn. Výsledkem je, že já vím, že GMTčka nejsou to, pro co by z mého pohledu stálo Submarinery prodávat, xjr1 zase ví, že by jednou suby klidně přikoupil. Ještě jednou mu děkuji za celou fajn akci
xjr1 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Nenapsal bych to líp, akce stála za to. Dík
Mirek Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 V 19. 10. 2012 v 22:38, sibirnaya napsal: to mas dany barvickama. trebas tydle vytunence vazne zeru: Přesně tohle mě taky napadlo, když jsem měl ty LBčka na ruce. Bohužel tenkrát neměly skladem LVčka, aby to šlo porovnat. Bohužel bílozlatý provedení a tím pádem cena je zasádní problém, modrej ciferník je ale pecka, idkyž neháže odstíny, jako zelenej, je to něco jinýho,ale super...Ikdyby ale šla přehodit jen ta vložka za LN, AD asi stejně takovej tuning neprovede...
stopa99 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 V 19. 10. 2012 v 23:03, xjr1 napsal: Tak tohle je vážně pecka, jak to hezky hraje dohromady s modrou lumi. Luneta je bílozlatá nebo se dá měnit jen vložka? Přiznám se, že u keramiky nevím...Da sa kupit(zohnat) len ta keramicka vlozka do lunety, bohuzial cena keramiky je vysoka a dalsia vec je ze sa to neda prehodit v domacich podmienkach ako na starych Suboch ci GMT tym to u mna straca to kuzlo dam si lunetu podla nalady alebo podla oblecenia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se