Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

Dostal jsem pár Primek po dědovi a nic bližšího o nich nevím. Kdyby mi tedy o nich třeba chtěl někdo něco povědět, nebudu se zlobit. Když ne, třeba se alespoň budou líbit ;o)

Za kvalitu fotek mě prosím nekritizujte (stařičký kompakt za pár stovek). Jak jsem podědil, tak jsem nafotil.

Všechny jdou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Já Ti bohužel žádný info nepodám,jen Ti děkuju že se Ti povedlo mě alespon na chvilku vytrhnou z reality a vrátit do dob,kdy jsem v 70-tých letech chodil k dědovi a úplně cítím z kůže těch řemenů ještě starý poctivý startky co kouřil.Nádhera :notworthy: .Jinak ještě jedno velký plus,mnoho takových příspěvků začíná či končí slovy,kolik za ně.Ty chceš slyšet informace a to se mi líbí. ;)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Ondra
Odesláno

Hezká "sbírka", takový průřez od 60. do 80. let :)

Mohu dotaz - všechny vlastnil a nosil Tvůj děda?

Odesláno

Děda měl rád zlato že měl všechny pozlacené. Já zase nevím proč...? mám rád černý ciferníky... ještě když mají zlatý pouzdro (tedy pozlacený) tak ty se mi líbí nejvíc ale bohužel žádný takový nemám i když sleduju aukro i prodejní sekci... a furt nic.......:sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Pokud je mi známo, tak ano. Ještě mám po něm jedny stařičký zlacený Seika quartz.

Taky mám pořád před očima diplomaty, někdo z rodiny je musel mít. Možná druhej děda. Diplomaty bych chtěl. Tak snad někde vyplujou.

Ještě k tomu "zlacení"... Vypadá to, že si na zlato děda potrpěl. Žádný stříbrný nezanechal. Já osobně jsem na potápky (mám Samuraie) a teď chci Sarby 035. Potřebuju světlej ciferník a k tomu hnědej řemen. To je teď moje hodinková "úchylka" ;o)

Upraveno uživatelem fire183
Odesláno

Pokud je mi známo, tak ano. Ještě mám po něm jedny stařičký zlacený Seika quartz.

Taky mám pořád před očima diplomaty, někdo z rodiny je musel mít. Možná druhej děda. Diplomaty bych chtěl. Tak snad někde vyplujou.

Ještě k tomu "zlacení"... Vypadá to, že si na zlato děda potrpěl. Žádný stříbrný nezanechal. Já osobně jsem na potápky (mám Samuraie) a teď chci Sarby 035. Potřebuju světlej ciferník a k tomu hnědej řemen. To je teď moje hodinková "úchylka" ;o)

Návštěvník tolja
Odesláno

Zdravím!

Dostal jsem pár Primek po dědovi a nic bližšího o nich nevím. Kdyby mi tedy o nich třeba chtěl někdo něco povědět, nebudu se zlobit. Když ne, třeba se alespoň budou líbit ;o)

Za kvalitu fotek mě prosím nekritizujte (stařičký kompakt za pár stovek). Jak jsem podědil, tak jsem nafotil.

Všechny jdou.

Jsi na fóru tři roky a ještě jsi se nenaučil hledat co tě zajímá? Dědovy kousky nejsou žádné rarity a v sekci českých hodinek je informací spousta, o kalibrech, sběratelských přezdívkách modelů a podobně.

Odesláno

Jsi na fóru tři roky a ještě jsi se nenaučil hledat co tě zajímá? Dědovy kousky nejsou žádné rarity a v sekci českých hodinek je informací spousta, o kalibrech, sběratelských přezdívkách modelů a podobně.

Ale samozřejmě, že naučil. Prostě jsme si myslel, že by se ty hodinky někomu mohly líbit (což se stalo, soudě podle první reakce). A když už jsem je sem dával, říkal jsem si, že se třeba něco dozvím. Kdyby bylo mou snahou za každou cenu o nich něco zjistit, počínal bych si jinak. Pokud se můj příspěvek někoho dotkl, asi bych se měl omluvit. Ale tentokrát mi to přijde dost zbytečné, protože mám pocit, že jsem nic hroznýho neudělal. Snad jsem měl jen napsat jednoznačnější komentář.

Mimochodem, hledat tady na základě hesla PRIM, když v podstatě nic jiného jako vyhledávací parametr nemám, není vždy zrovna práce na pár minut.

Každopádně se ale omlouvám za ten zdvojený komentář výše. To byl můj omyl.

Odesláno

On Tolja je takový malý rejpal a rád si občas do někoho zareje, ale dle mého to tak nemyslí. :smile_anim: :cheers:

Ale samozřejmě, že naučil. Prostě jsme si myslel, že by se ty hodinky někomu mohly líbit (což se stalo, soudě podle první reakce). A když už jsem je sem dával, říkal jsem si, že se třeba něco dozvím. Kdyby bylo mou snahou za každou cenu o nich něco zjistit, počínal bych si jinak. Pokud se můj příspěvek někoho dotkl, asi bych se měl omluvit. Ale tentokrát mi to přijde dost zbytečné, protože mám pocit, že jsem nic hroznýho neudělal. Snad jsem měl jen napsat jednoznačnější komentář.

Mimochodem, hledat tady na základě hesla PRIM, když v podstatě nic jiného jako vyhledávací parametr nemám, není vždy zrovna práce na pár minut.

Každopádně se ale omlouvám za ten zdvojený komentář výše. To byl můj omyl.

Jak tu kdysi napsal myslím Accutron - "Není hloupých otázek, pouze hloupých odpovědí."

Nic si z toho nedělej, jsou to hezké hodinky a užívej si jich.

Odesláno

On Tolja je takový malý rejpal a rád si občas do někoho zareje, ale dle mého to tak nemyslí. :smile_anim: :cheers:

Jak tu kdysi napsal myslím Accutron - "Není hloupých otázek, pouze hloupých odpovědí."

Nic si z toho nedělej, jsou to hezké hodinky a užívej si jich.

Díky, budu!

Mimochodem, na jaře jsi mi pomohl identifikovat Primky, které ztratil jistý český řežisér a já je našel v tramvaji. Stále je mám (už víc než dva roky). Psal jsem mu, že o ně někdo projevil zájem, a jestli je nechce, ať mi dá vědět. Volal, že určitě chce. Ale je to skoro půl roku a nic. Tak nevim... Asi bych se na něj měl vykašlat a nechat je někomu, kdo z nich bude mít radost. Ale jaksi na to nemám povahu...

Asi je těžké být českým režisérem. Nemít dva a půl roku čas vyzvednout si své hodinky, to už musí být opravdu náročné povolání...

Návštěvník tolja
Odesláno

....

Tolja je spíš velkej rejpal a podle toho, jak ho znám mám obavu, že to tak myslí. Vyloženě zlej nebude, ale někdy je ho dost. A bodejť by ne, když na fóru lidí s ušlechtilou zábavou se musí dost často dočíst podivnosti typu "hodinky tikali" a jiné podivnosti. A už dost keců, jdu se hrabat v hodinkách.

Odesláno

Tolja je spíš velkej rejpal a podle toho, jak ho znám mám obavu, že to tak myslí. Vyloženě zlej nebude, ale někdy je ho dost. A bodejť by ne, když na fóru lidí s ušlechtilou zábavou se musí dost často dočíst podivnosti typu "hodinky tikali" a jiné podivnosti. A už dost keců, jdu se hrabat v hodinkách.

Tak to já se mu tedy raději omlouvám a už budu hodný...;o)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...