vraby Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Po 10 měsících čekání a hledání jsou doma. Zodiac ZO2116. Moje první quartz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jencekgs Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Po takové době z nich musíš mít fakt radost. Velice zvláštní rafičky
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 že by sladkej život s baterkou a nebo vyjímka potvrzuje pravidlo.Tak at jsi spokojenej a splněj vše co od nich očekáváš.
Tower Of Power Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Vsechny Zodiaky jsou krasny a tyhle nejsou vyjimka. Ale prave proto, ze jsou vsude k mani jen baterkace, jsem jim vzdycky odolal. Gratuluju, snad budou slouzit dlouho, ale sam jsem vlastne zvedavej, jestli to tak bude:)
pery80 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Hm,Zodiaky už mě taky dlouho lákaj,a tyhle jsou opravdu parádní.Gratulace vraby.Jen tak pro zajmavost napiš jak jsou velký,- na fotkách vypadaj obrovský...
JaVo1 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Gratuluji, ať dobře slouží. I když baterkáče nejsou zrovna moje krevní skupina.
cody Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Mas noblesni ale fakt noblesni vterinovou rafiji. A vubec celej cifr vypada moooc gut. Hodinky taky. Gratulace. Tah vypada taky dost dobre, popis mi pls jak se ti jevi ten tah.
vraby Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Mas noblesni ale fakt noblesni vterinovou rafiji. A vubec celej cifr vypada moooc gut. Hodinky taky. Gratulace. Tah vypada taky dost dobre, popis mi pls jak se ti jevi ten tah.jak kdybych ho už viděl na hodinkách před 20ti lety,ale asi to tak má bejt.
cody Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Z fotek mi prijde celkem festovni. Koncovky a clanky plech nebo plne? A spona je frezovana nebo plechova?
vraby Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 šířka 24mm - plné - fréza. Pokusil jsem ti to nějak vyfotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 na žádost ještě nějaké foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 gratulace-mel jsem asi troje a jsou to super hodinky..skvele se nosi kde si je nakonec sehnal?-a cena?-jestli neni tajemstvi?Diky
vraby Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Sehnal jsem je na ebay.de a díky Bertovi koupeno v aukci.
TomCZ Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 moc pěkné...postni prosím pak foto na ruce a napiš, jak máš velký obvod zápěstí
misoo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 riadny heavy metal, moc sa mi pacia !!
vraby Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Haxna něco málo přes 18cm. Sedí perfektně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Jsou nádherný a bejt v automatu jj,ale i v tom quartzu se nedají sehnat jak už jsem psal v prvním příspěvku,10 měsíců jsem je poptával tady, na Hodinkomanii sk. Sjížděl různá fóra,ebay a pokoušel se tady ukecat jednoho člena co je má a nic. Automaty mám a jak už tu někde někdo psal "quartz jeden doma musí být"
jencekgs Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Na ruce vypadají fakt bombově. Tak snad tě nepřestanou brzo bavit když jsi je tak dlouho sháněl. Je to o řád jiný level v radosti, když musíš mít hodinky, který nejdou sehnat
pery80 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Na ruce vypadají fakt bombově. Tak snad tě nepřestanou brzo bavit když jsi je tak dlouho sháněl. Je to o řád jiný level v radosti, když musíš mít hodinky, který nejdou sehnat Naopak.Doufám, že se brzy omrzí a že se brzy ocitnou v prodejní sekci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se