Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po 10 měsících čekání a hledání jsou doma. Zodiac ZO2116. Moje první quartz. :whistle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vsechny Zodiaky jsou krasny a tyhle nejsou vyjimka. Ale prave proto, ze jsou vsude k mani jen baterkace, jsem jim vzdycky odolal. Gratuluju, snad budou slouzit dlouho, ale sam jsem vlastne zvedavej, jestli to tak bude:)

Odesláno

Hm,Zodiaky už mě taky dlouho lákaj,a tyhle jsou opravdu parádní.Gratulace vraby.Jen tak pro zajmavost napiš jak jsou velký,- na fotkách vypadaj obrovský...

Odesláno

Mas noblesni ale fakt noblesni vterinovou rafiji. A vubec celej cifr vypada moooc gut. Hodinky taky. Gratulace.

Tah vypada taky dost dobre, popis mi pls jak se ti jevi ten tah.

Odesláno

Mas noblesni ale fakt noblesni vterinovou rafiji. A vubec celej cifr vypada moooc gut. Hodinky taky. Gratulace.

Tah vypada taky dost dobre, popis mi pls jak se ti jevi ten tah.

jak kdybych ho už viděl na hodinkách před 20ti lety,ale asi to tak má bejt. :unsure:

Odesláno

Z fotek mi prijde celkem festovni. Koncovky a clanky plech nebo plne? A spona je frezovana nebo plechova?

Odesláno

na žádost ještě nějaké foto.

Odesláno

moc pěkné...postni prosím pak foto na ruce a napiš, jak máš velký obvod zápěstí

Odesláno

Jsou nádherný a bejt v automatu :wub:

jj,ale i v tom quartzu se nedají sehnat :angel: jak už jsem psal v prvním příspěvku,10 měsíců jsem je poptával tady, na Hodinkomanii sk. Sjížděl různá fóra,ebay a pokoušel se tady ukecat jednoho člena co je má a nic. Automaty mám a jak už tu někde někdo psal "quartz jeden doma musí být"

Odesláno

Na ruce vypadají fakt bombově. Tak snad tě nepřestanou brzo bavit když jsi je tak dlouho sháněl. Je to o řád jiný level v radosti, když musíš mít hodinky, který nejdou sehnat

Odesláno

Na ruce vypadají fakt bombově. Tak snad tě nepřestanou brzo bavit když jsi je tak dlouho sháněl. Je to o řád jiný level v radosti, když musíš mít hodinky, který nejdou sehnat

Naopak.Doufám, že se brzy omrzí a že se brzy ocitnou v prodejní sekci...:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...