PetrM Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Paráda. Vždycky mě překvapí, že hodiny můžou jít tak dlouho bez baterky... Ty moje vydrží skoro přesně 7 dní, chybí jim tři hodiny. Ostatní, které mám jsem ještě nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Člověk se snaží, poctivě si je ukradne, pak dětem od huby utrhuje, aby je trochu poléčil a toto je vděk?? Počkejte, až je pověsím na Ébáj, kverulanti ze západních mocností mi utrhnou ruce.faktem je, že mají něco do sebe, design opravdu předběhl dobu.Ty jsou parádní, já mám taky podobné, neprodávej je, moc za ně nedostaneš a přitom doma dokážou udělat hodně parády. A abych taky přispěl do tohoto vlákna fotkou, tak přidávám svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Pánové, nevíte, kde se dá sehnat ten žlutý špagát? Rád bych si pověsil své "koláče" (tak jim říká přítelkyně) na zeď, ale každý má šňůru jinak dlouhou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Já bych zkusil nějakou prodejnu typu "Švadlenka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Já bych zkusil nějakou prodejnu typu "Švadlenka".Vintage hodiny, vintage název obchodu: galanterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 215x170mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 KRÁSA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Nádherně zachovalé. Moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Předevčírem v jednom vesnickém "antiku". . . v polici pár budíků, tak jsem ty tři Primácký dal dopředu před ruský,pohladil a dvakrát klíčkem otočil, aby si spolu v tom tichu zaprášenépolice alespoň chvíli romanticky zatikali . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Ahoj,dostal se mi do ruky krásný budík,myslím,že má tak 50 let.Je plně funkční.Má jen vadu stáří-z ručiček je vypadaný fosfor.Což se po tolika letech nedivím.Můžete mi poradit-a to nejen s indentifikací:-zezadu má kolem středu 3 šroubky-dostanu se nějak až k číselníku,abych ho mohl od toho fosforu vyčistit a zbytek co zůstal na ručičkách odstranit(ručky budou pěkné i bez něj). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Já bych tipoval na šroubky v nožičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 už jsem ho léta neměl v rukách ale měla by to být klasika. Vytočit klíče, vytáhnout seřizovací točítka, teď si nejsem jistý ale to budící je možná taky šroubovací. Odšroubovat víčko. Vyšroubovat nožičky a zastavovací tlačítko buzení. Nevzpomínám si už na detaily jestli jde to tlačítko vyšroubovat celé nebo se musí prvně vyndat tlačítko z toho šroubu ale to poznáš až budeš vidět dovnitř. Vytáhnout stroj z pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 To jsem tomu dal,víc škody,jak užitku-když jsem vyndával budící točítko-mimochodem je na závit,tak mi to vyjelo i s tyčkou a když jsem jí tam vrátil,tak se protáčí a tím pádem nejde nastavit budík vzdávám to nejsem technický typ (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tak hotovo,vše šlo v pohodě až na budící točítko,takže mě hodinář nemine.Co mě překvapilo,bylo sklíčko,které je poměrně silné a po straně broušené.Pokoušel jsem se tam tu tyčku vrátit ale bránila tomu posunutá podložka.Po chvíli trápení mi vypadla s podložkou a ozubeným kolečkem i pružinka.Tak jsem to zkompletoval bez a na chod budíku to nemá žádný vliv-šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 tak jsem si to pamatoval dobře že je na závit. Tohle bude chtít větší rozborku protože ta hřídelka, potom co se na ni narazí zpátky to ozubené kolečko, se tam montuje ze strany číselníku. Čili se musí sundat ručky a číselník. Kdybys to dával někam do hodinářství tak by nebylo marný zeptat se jestli by opravili i tu svítící výplň ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tak hotovo,vše šlo v pohodě až na budící točítko,takže mě hodinář nemine.Co mě překvapilo,bylo sklíčko,které je poměrně silné a po straně broušené.Pokoušel jsem se tam tu tyčku vrátit ale bránila tomu posunutá podložka.Po chvíli trápení mi vypadla s podložkou a ozubeným kolečkem i pružinka.Tak jsem to zkompletoval bez a na chod budíku to nemá žádný vliv-šlape.Na to, aby jsi zde něco nabízel, jsou tu prodejní vlákna, to sem nepatří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Nechám to na hodináři.Na tý výplni nebazíruji-ty ručičky jsou pěkný i takhle.Docela mě překvapilo,jak je ten budík kvalitně zpracovaný.Ale máš pravdu,že se musí sundat předek,není tam jiný přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Na to, aby jsi zde něco nabízel, jsou tu prodejní vlákna, to sem nepatří! Nemyslel jsem to nabídkou,omlouvám se!Na to, aby jsi zde něco nabízel, jsou tu prodejní vlákna, to sem nepatří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 http://www.hodinarska.cz/prague-80s-prim-rostislav-vanatk.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Tic Tac po renovaci u Luďka Taliána. A vydrží makat skoro celý týden. a protože už mám nachystáno pár dalších kusů, připravil jsem si stěnu slávy. Jak se bude plnit, budu fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se