Přejít na obsah

Budíky, nástěnné a XXXL Primky

Doporučené příspěvky

Člověk se snaží, poctivě si je ukradne, pak dětem od huby utrhuje, aby je trochu poléčil a toto je vděk?? Počkejte, až je pověsím na Ébáj, kverulanti ze západních mocností mi utrhnou ruce.

faktem je, že mají něco do sebe, design opravdu předběhl dobu.

Ty jsou parádní, já mám taky podobné, neprodávej je, moc za ně nedostaneš a přitom doma dokážou udělat hodně parády. 

A abych taky přispěl do tohoto vlákna fotkou, tak přidávám svoje

post-14724-0-50356600-1378552574_thumb.jpg

post-14724-0-92357800-1378552587_thumb.jpg

post-14724-0-91514800-1378552606_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Ahoj,dostal se mi do ruky krásný budík,myslím,že má tak 50 let.Je plně funkční.Má jen vadu stáří-z ručiček je vypadaný fosfor.Což se po tolika letech nedivím.Můžete mi poradit-a to nejen s indentifikací:-zezadu má kolem středu 3 šroubky-dostanu se nějak až k číselníku,abych ho mohl od toho fosforu vyčistit a zbytek co zůstal na ručičkách odstranit(ručky budou pěkné i bez něj).

post-25201-0-86891300-1382863328_thumb.jpg

post-25201-0-51189600-1382863351_thumb.jpg

post-25201-0-29814500-1382863371_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

už jsem ho léta neměl v rukách ale měla by to být klasika. Vytočit klíče, vytáhnout seřizovací točítka, teď si nejsem jistý ale to budící je možná taky šroubovací. Odšroubovat víčko. Vyšroubovat nožičky a zastavovací tlačítko buzení. Nevzpomínám si už na detaily jestli jde to tlačítko vyšroubovat celé nebo se musí prvně vyndat tlačítko z toho šroubu ale to poznáš až budeš vidět dovnitř. Vytáhnout stroj z pouzdra.

Odkaz ke komentáři

To jsem tomu dal,víc škody,jak užitku-když jsem vyndával budící točítko-mimochodem je na závit,tak mi to vyjelo i s tyčkou a když jsem jí tam vrátil,tak se protáčí a tím pádem nejde nastavit budík :( vzdávám to nejsem technický typ :(((

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo,vše šlo v pohodě až na budící točítko,takže mě hodinář nemine.Co mě překvapilo,bylo sklíčko,které je poměrně silné a po straně broušené.Pokoušel jsem se tam tu tyčku vrátit ale bránila tomu posunutá podložka.Po chvíli trápení mi vypadla s podložkou a ozubeným kolečkem i pružinka.Tak jsem to zkompletoval bez a na chod budíku to nemá žádný vliv-šlape.

post-25201-0-89410300-1382969356_thumb.jpg

post-25201-0-93151700-1382969372_thumb.jpg

post-25201-0-51018500-1382969439_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak jsem si to pamatoval dobře že je na závit. Tohle bude chtít větší rozborku protože ta hřídelka, potom co se na ni narazí zpátky to ozubené kolečko, se tam montuje ze strany číselníku. Čili se musí sundat ručky a číselník. Kdybys to dával někam do hodinářství tak by nebylo marný zeptat se jestli by opravili i tu svítící výplň ruček.

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo,vše šlo v pohodě až na budící točítko,takže mě hodinář nemine.Co mě překvapilo,bylo sklíčko,které je poměrně silné a po straně broušené.Pokoušel jsem se tam tu tyčku vrátit ale bránila tomu posunutá podložka.Po chvíli trápení mi vypadla s podložkou a ozubeným kolečkem i pružinka.Tak jsem to zkompletoval bez a na chod budíku to nemá žádný vliv-šlape.

Na to, aby jsi zde něco nabízel, jsou tu prodejní vlákna, to sem nepatří!

Odkaz ke komentáři

Nechám to na hodináři.Na tý výplni nebazíruji-ty ručičky jsou pěkný i takhle.Docela mě překvapilo,jak je ten budík kvalitně zpracovaný.Ale máš pravdu,že se musí sundat předek,není tam jiný přístup.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...