lespol Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Budíky nesbírám, ale mám ještě tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tu je fotoMám doma ty samé a je na nich rok 1959Bohužel jim chybí kyvadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ďalší je na ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 http://www.prim-shop.cz/nastenne-hodiny/arteu-hodiny/sklenene-nastenne-hodiny-dominik-mares-bile.htm http://www.prim-shop.cz/nastenne-hodiny/arteu-hodiny/sklenene-nastenne-hodiny-dominik-mares-cerne-136.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Jsi me předběhnul. Zrovna jsme chtěl přidat a napsat, že tu "Posedlost" už plánuju koupit manželce k Vánocům:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Konečně se mi povedlo sehnat cestovní budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Konečně se mi povedlo sehnat cestovní budíkA hned tři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Joo ještě koukej po budíku a "tempo - chronotechna" v červenej plastovej krabičce. Budíky mám dva krabičku jen jednu. Zajímavý model.... Upraveno 26. října 2017 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ještě mám tyto dva ,Chronotechnu, ale je bez pouzdra a s prasklým sklem.Pak ještě jedem menší Prim,také bez pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Paráda!!!! Tajně doufám, že nám mnohé otázky ohledně budíků Prim zodpoví právě připravovaná kniha pana Libora Hovorky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 A když ne druhý díl, tak třeba třetí díl, čtvrtý díl... Je ještě pořád mnoho světlých míst na chronomapě ČSR, PČaM, ČSSR, ČSFR a ČR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Ještě jsem zapomněl na R-U... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Vy jste mě tak rozbudíkovali, že jsem včera sehnal vitrínu a dnes si v nich udělám orduňk.... Pošlu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Na knížku od pana Hovorky se také moc těším. První díl mám Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ďalší prírastok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 O znacce MEREX jsem se toho na netu moc nedozvedel. :-(Ale hodne mi pripomina budiky Prim.Nebude to nejaky reklamni budik v kabatu Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tento budík nepochází ze Šternberka. Budíky Prim používaly jiný tvar paličky buzení. Na drátě bylo přichyceno kladívko kulatého tvaru. Na tomto budíku je palička vystřižena z plechu. Tipuji buď Čínu, nebo Brazílii. Možná Rumunsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Dekuji za informace. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 The Great One...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Tak mi něco přibylo, ale natahovat se mi je nechce Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se