stenly Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 To ti donesl pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Našel jsem přes víkend na půdě tyto hodiny. Má k někdo nějaké informace ? Na strojku je nápis Elton Quartz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mé Xperie XZ1.Edit: nějak se mi ta fotka otočila. Upraveno 20. února 2019 uživatelem JaVo1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Porcelánové hodiny styl Bulova.Vyráběné za komunistů většinou v porcelánce Chodov a strojky jim dodával Elton a viděl jsem v nich i strojky bez udání výrobce.Je jich více druhů a je to spíš věc pro sběratele porcelánu.A bylo jich vyrobeno mraky takže je odkaž vnoučatům a ty taky svým vnoučatům a pak možná budou mít nějakou cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Pěkné moc. Radil bych spíše neprodávat. Stroj elton k křemenem se dá doladit na téměř absolutní přesnost. Též jich pár mám.... Cenné příliš nejsou ale až je začnou sbírat Primkaři tak v nich nějaká hodnota bude. Dnes bych to viděl někde kolem 1000 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Pěkné moc. Radil bych spíše neprodávat. Stroj elton k křemenem se dá doladit na téměř absolutní přesnost. Též jich pár mám.... Cenné příliš nejsou ale až je začnou sbírat Primkaři tak v nich nějaká hodnota bude. Dnes bych to viděl někde kolem 1000 korun.Nemám v úmyslu je prodávat, jen jsem chtěl o nich něco vědět. Odesláno z mé Xperie XZ1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 http://www.hodinarska.cz/prague-80s-prim-rostislav-vanatk.htmPatrně poslední nástěnné hodiny se značkou PRIM z Nového Města nad Metují. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Budík PRIM B60 "art deco" na mramorovom popolníku, krásny stav, funkčný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Budík PRIM B60 "art deco" na mramorovom popolníku, krásny stav, funkčný.Krásný kousek. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 moje ?nenaramkove?zatisie cakajuce na presklenu vytrinku a maju v nom zastupenie aj Primky.Dva budiky a jedny nastenne kuchynske,ale tie som sa neodvazil vytiahnut z uloziska ,aby som nenarusil celistvu strukturu ulozenia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Pekné, funkčné ešte z Chomutova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Pekné, funkčné ešte z Chomutova.Moc pěkné gratuluji. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Pekné, funkčné ešte z Chomutova.Ty jsou moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Ahoj,tuší někdo z jaké doby jsou tyhle dřevěné QUARTZky? Aktuálně strojek Hermle quartz 2100a kdyby někdo měl chybějící ručku... Druhý dotaz k budíku. Nedávno jsem narazil na stejný budík jako na foto (jedna kulatá nožka),který měl na číselníku nápis "2 jewels". Zatím jsem s kameny takový budík neviděl. Jak obvyklé bylo takové provedení? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Včera koukám asi po stopadesáté na film Indiana Jones a Chrám zkázy a hádejte co má Indy v chrámu za budík :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dobrý. Jako mladej jsem ho měl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Včera jsem si přinesl domů budík Prim Romance ve fialovém provedení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Pěkné Fialový jsem ještě neviděl. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Já objevil před pár dny u rodičů tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Na nedávné burze se mně poštěstilo.Budík kalibr B120, což je B90 s plastovými koly z viniduru a plastovým pouzdrem,takže zvonek je externí.Technicky samozřejmě průser :-D, podle Prim bible díky poruchovosti spadly prodeje během dvou let 1952-54 na deset procent objemu a následně se B90 vůbec nějakou dobu nevyráběl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Ahoj všem, prosím o radu, nebo názor, zdědil jsem po babičce budík Prim, normálně běží, je v super stavu a chci se zeptat jestli, případně jakou potřebují budíky údržbu, naprosto netuším, teprve se chystám, co se týká Primek všeho druhu trochu vzdělávat. Budík je mechanický. Předem moc děkuji za názory a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se