Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Nemám rád, když se vždy doporučuje Seiko. Tentokrát však musím souhlasit, hodinky SRP033K1 jsou opravdu krásné. Jdi do nich. Neuděláš chybu. Vzhledem k tomu, že hovoříš o formálním oblečení, doporučuji v každém případě světlý číselník. Navíc jsou hodinky v tomto provedení ještě parádnější, ovšem to je jen můj subjektivní názor. Zkusil bych oslovit AZ Watch, majitel pan Šafář je velmi ochotný a vstřícný pán. Kontakt 721 650 916

Odesláno

Nemám rád, když se vždy doporučuje Seiko. Tentokrát však musím souhlasit, hodinky SRP033K1 jsou opravdu krásné. Jdi do nich. Neuděláš chybu. Vzhledem k tomu, že hovoříš o formálním oblečení, doporučuji v každém případě světlý číselník. Navíc jsou hodinky v tomto provedení ještě parádnější, ovšem to je jen můj subjektivní názor. Zkusil bych oslovit AZ Watch, majitel pan Šafář je velmi ochotný a vstřícný pán. Kontakt 721 650 916

Díky za názor a kontakt.

Odesláno (upraveno)

Kdyby někdo objevil zdroj na SRP033K1 nebo na SPR035K1, hoďte sem prosím odkaz.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno

Takže ani jedny hodinky z doporučených na první straně nejsou nikde k dispozice. Přijímám tedy další návrhy na hodinky, které bych dokázal koupit u nás.

Cena do 6000

Automatic

nošení k obleku sporadicky

Do výběru nezahrnovat zn Orient

Odesláno (upraveno)

těžká volba, obojí za 1 /z různého úhlu pohledu/, šel bych do těch Gazů, už vzhledem k jejich menšímu rozšíření a jejich GMT funkci ...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

S tím,že je chceš koupit tady máš recht,protože se vyhneš situaci,kdy Ti přijdou poškozený a zdlouhavým nebo až nemožným reklamacím.Jinak ty tmavý jsou parádní,ty světlý se mi vůbec nelíběj,až moc je tam vidět asijskej původ a chybí mi tam luneta.Navíc opravdu ta cesta kontrastu vypadá na ruce úpně jinak.Vyzkoušet je můžeš třeba v Koscomu,jestli jsi z Prahy a okolí http://www.hodinky-k.../seiko-snzd13k1

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Do Koscomu se chystáím a mimo jiné tam chci dnes volat, jestli by nebyly skladem i ty druhé pro vyzkoušení. Otázka tedy ne tělo, jestli nejseš přímo z Koscomu.

No tak to Ti fakt protekci nezařídim :P ,nejsem,ten odkaz neber jako reklamu,že je tam máš jít koupit,postnul jsem ho jako místo,kde si je s největší pravděpodobností budeš moci osahat. :D

Odesláno

Nechtěl jsem protekci, jen si vážím Tvých příspěvků v neděli dopoledne a napadlo mne, jestli nejseš v neděli v práci. JNinak je mám od včera v záložce a právě s \koscomu a určitě tam pojedu. Jak se podívat na ty druhé v reálu ovšem nevím, ale srovnání to chce. Ta bílá po tom, co jsem našel tu fotku na ruce, vypadá taky zajímavě. Ona ta lunetka je otázkou, jestli jí tam já chci mít, i když samozřejmě vypadá dobře.

Odesláno

Nechtěl jsem protekci, jen si vážím Tvých příspěvků v neděli dopoledne a napadlo mne, jestli nejseš v neděli v práci. JNinak je mám od včera v záložce a právě s \koscomu a určitě tam pojedu. Jak se podívat na ty druhé v reálu ovšem nevím, ale srovnání to chce. Ta bílá po tom, co jsem našel tu fotku na ruce, vypadá taky zajímavě. Ona ta lunetka je otázkou, jestli jí tam já chci mít, i když samozřejmě vypadá dobře.

Záleží na tom.jestli chodíš na pivo :cheers: tam je ta luneta dobrá.Samozřejmě při téhle mohutnosti dodává více sportovního charakteru.K obleku bud žádná,nebo o dost decentnější. ;)

Odesláno

No a jsme zase zpátky, tam, kde jsem byl včera ráno. Ano, pořád uvažuji o tom sportovnějším vzhledu s ohledem na pracovní povinnosti a nutnost někdy vzít sako popř celý oblek. Pak by byly ty světlejší decentnější, anebo jít do tmavých, které jsem nenašel nikde na fotce z blízkosti, popř na videu.seiko-automaty-snzh63k1_18320_1.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...