haky73 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Prodejce píše že neposílá do ČR. Tím bych asi začal.
lussera Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2012 mě to přeložilo,že se mě ptá jestli to chci zaslat do Polska,ale že na to POSTE RESTANTE nezasílá. Takto mi to napsal - PACZKA MA BYC WYSLANA DO POLSKI? NIE WYSYLAMY W KRAJU POCZTA , NA POSTE RESTANTE .. A takto se mi to přeložilo - Být zásilka odeslána polštině? NEPOSÍLEJTE poštu v zemi, v posterestante ,,, tak ted už vážně nevím ,na co se mě tedy ptá
(Miloš) Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Já myslím, že to musíš řešit s ním, zeptej se, jestli je možný, aby Ti to poslal domů. Upřímně, já na místě prodejce bych to řešil negativem, věděla si, že neposílá do zahraničí, víš, kolik stojí převod atd., to že Ti to nepošle na poštu v Polsku už víš taky, tak nevím co řešíš tady. Ještě je možnost poslat to k někomu známýmu v PL.
cody Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Nashle a škola se píše s š jak to jde se splést,že ..Pekne Frantika dostala :notworthy: No já se dočetla,že když napíšete před jméno POSTE RESTANTE a date adresu polské pošty,tak balíček by vám měly na té poště nechat a pak by se to na OP vybralo.Tedy myslím.Ale ten můj prodejce to tak zaslat nechce,bohužel..Slecne mohu jen doporucit veskerou komunikaci psat ve wordu, ten opravi alespon ty nejbrutalnejsi chyby. Nejsem zrovna cestinar, ale z tohohle boli oci. A pak az zkopirovat do textu zpravy. To neni rejpani, to je dobre minena rada. Delam to taky, kdyz si casto nejsem jistej.
sibirnaya Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 princezno, od a do zet je to picovina. kup si to na ceskym aukru a mas klid. tezko ti to nekdo bude posilat dobirkou na postu v polsku, kdyz si ceska, a nijak mu nemuzes garantovat, ze si to vyzvednes. kdyz ne, tak mu to prijde zpet a prisel o dobirkovne a mrte casu. ja byt na jeho miste, dam ti negativni hodnoceni, postezuju si na allegru a zablokuju prihazovani cizim statnim prislusnikum. pak se divme, ze nemci nechou poslat do CR z ebay.de, kdyz je votravujou s takovejmahle akcema..
lussera Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2012 No já myslela,že POSTE RESTANTE jde pouze na dobírku a na té dobírce netrvám,tak uvidím až mi v pondělí odepíše,jestli mi to tedy pošle domů nebo jak vůbec..
(Miloš) Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Na ebay.de jsem až na jednoho tureckýho podvodníka problém nikdy neměl, celkem se dá domluvit i s těma co nenabízejí poštu do CZ, každopádně je dobrý se domlouvat předem, pokud nemám známýho v DE
TomCZ Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Překlad jest:Balíček má být poslán do Polska ? Neposíláme po Polsku poštou na Poste Restante...Moc nechápu tyhle dvě stránky keců - tohle sis měla pořešit dříve, než jsi přihazovala...
bohush Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Poste restante - bral jsem takhle věci několikrát, jasně že ne na dobírku. Prvně se s ním musíš domluvit, aby na takový způsob zaslání vůbec přistoupil. Potom mu pošleš peníze, třeba paypalem, ale ve tvém případě bude nejjednodušší zajít na polskou poštu a složenkou mu peníze poslat na účet nebo adresu, to nestojí skoro nic. No a až ti zboží příjde na tu polskou poštu, na občanku si ho vyzvedneš. Jak jednoduché Druhá možnost, zase po předchozí domluvě mu poslat peníze výše zmíněnými, nebo i jinými, způsoby a ukecat ho ať zboží pošle přímo do ČR. S komunikací v polštině můžu pomoct, když tak SZ.
lussera Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 TomCZ děkuji takto jsem to nějak pochopila,že se mě ptá jestli to chci do Polska,ale že ne poste restante.Ale tu někdo psal,že překlad je ,že nezasílá do ČR ,tak jsem nevěděla kdo má pravdu ,takže asi mu pošlu tedy v Polsku složenkou peníze a pokud mi to nepošle na tu jejich poštu tak ,domů .. děkuji snad už nebude problém
haky73 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 TomCZ děkuji takto jsem to nějak pochopila,že se mě ptá jestli to chci do Polska,ale že ne poste restante.Ale tu někdo psal,že překlad je ,že nezasílá do ČR ,tak jsem nevěděla kdo má pravdu ,takže asi mu pošlu tedy v Polsku složenkou peníze a pokud mi to nepošle na tu jejich poštu tak ,domů .. děkuji snad už nebude problém Psala si, že bydlíš někde poblíž hranic. Já bych to řešil tak, že bych se domluvil třeba s benzínkou nebo něčím hned za čárou že by si prodávajícímu uvedla adresu tý např.benzínky a počkala na místě na zásilku. Hned za hranicemi bývá Kantor (rozuměj směnárna) a tam si vyměníš potřebný obnos. Posílat to přes účet je zbytečná drahota a zdlouhavý. Existuje ještě tato možnost platby co nabízí Česká pošta. Poplatek je asi 90 kč ale trvá to delší dobu. Každopádně ti to ale neřeší dodávku do ČR. Lepší alternativu těžko najdeš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se