Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vazeni, jeden dotaz... Jak ste kdo resil venu sklicka u PRIM Leteckych? Upadly mi totiz na podlahu a sklicko prasklo...

K cemu smeruji je, zda je poslat Eltonu (at se kouknou i na strojek, zda padem nejak neutrpel (ale vypadaji, ze funguji mormalne)), nebo jen u nejakeho hodinare (popr. sami) vymenili sklicko..?

A taky - puvodne byly plneny argonem, ted uz (asi) nejsou :-D Resili jste i priapadne "znovunaplneni" (v Eltonu nebo jinde?) nebo to je zbytecne..? A pokud ano, kde a za kolik?

Dik!

---

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Odesláno

Problém bude asi sehnat armovací sklo.Pokud ho tvůj hodinář má,tak udělá/prohlédne/ i ten zbytek.Pokud jej nemá,tak Ti nezůstane nic jiného než Elton.

Odesláno (upraveno)

Tohle by mě taky zajímalo. Mě tahle sranda stála 500,- Kč za německé přesoustružené sklíčko... nové ne a ne sehnat....

Umí někdo levněji?

(dalši PSII na cestě....)

....bylo to vč. WR sprcha&vana

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Ted mi psali z Eltonu; uzavreni v argonu uz pry nedelaji, udajne to melo spatny vliv na strojek... nicmene, v ceniku renovace je (ten argon) za 100 Kc.

---

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Odesláno

Myslím by bylo nejlepší řešení koupit na aukru nějakej vrak PS2 se slušným originál sklem, než tam cpát nějakou přebroušenou náhradu, která stejně nebude těsnit. Sklo přeleštit a dát to přehodit u nejbližšího hodináře. Než vylejt balík u Eltonu.

Odesláno (upraveno)

Nevím Ramone,ale někdo zde psal,že jak se jednou sklo naarmuje /sorry za ten výraz/,tak už nejde použít /dobře netěsní/ do jiných hodinek.Snad by to někdo se zdejších znalých mohl potvrdit.Takže buď nové nebo nic.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

No já jsem to tak na Sportech vždy řešil, nějaké testy vodotěsnosti jsem pak nedělal, tak asi máš pravdu, na potápění to zřejmě nebude. Ale vypadalo to dost dobře a na běžné nošení úplně v pohodě. Když se tam hodinář snažil dát nějaké jiné zbroušené sklo, tak to bylo horší, říkal že aby to těsnilo, tak to musí lepit či co.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...