CsabaC Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Som pekne nasraty. Dosiel otvarak na hodinky a prestudoval som primky. Sklo co mi menil hodinar je uplny sit. Som aj bol reklamovat, ze sa mi zda, ze pracuje. A je to tak. Nema skoro ziaden presah a hybe sa jemne hore dole ak je puzdro rozobrate. A uz vobec nemoze tesnit. Keby viem aky smejd tam da, prelestim povodne. Teraz neviem ci mu to mam dat zalepit uv lepidlom. Ci to vobec ma zmysel. Dalsie tri primky maju povodne a su total na pevno. Tu tuknem malickom a vypadne. Zajtra skocim za nim a pobavim sa o jeho praci. A kupim i tesnenia a o kruzky a spravim si ich sam.a potom niekde dam spravit vodotesnost. Kontrolu a test. To sklicko tesneniue nema, som zistil. Dakjujem vsak za vasse rady. A este jedno. Dat zalepit to sklicko, ci radsej skusit niekde zohnat normalne. U nbas v sr uz pochybujem. Ak do korunky chcem dat o kruzky, staci vybrat len tu istiacu podlozku, ci vytiahnut dako i hriadel s korunky. Uz pochybujem o hodinaroch v mojom okoli :-(
CsabaC Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 A objednal som i lumi farbu na cifer modrych. Tak hadam to zvladnem ;-)
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Když sklo vyndáš a zalisuješ znovu, tal už nejspíš těsnit nebude.
CsabaC Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ani nemoze. Nie je armovacie a ma 32 miesto 32,2. Takzebzajtra dufam vykuzli armovacku so spravnym rozmerom. No pochybujem. Zavolam mu doobeda, lebo merat 50km pre nic mi pride zbytocne. Ach jo....
CsabaC Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Prehodil som puzdra. A to s vypavadajucim sklickom je bewz strojceku nachystane. Spravil som tiez mini test vodotesnosti na ps2. Bez strojceku a bez tesneni v korunke obstali. Ani tak sa tam voda pri obycajnom ponoreni do pohara s vodou nedostala. Nakoniec som este na min pustil vodu nech silnym orudom tecie do pohara a premiesava sa. I tak boli v priebehu min ok. Tak este tie o kruzky a verim, ze test vodotesnosti v poho zvladnu vsetky primky s povodnym sklickom.
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Test vodotěsnosti dělám masážní sprchou na plný proud a postupně mu vystavuji oba důležité body - korunku i dýnko v různých úhlech. Když to hodinky ustojí, tak s nimi jdu plavat do moře a vždy vydržely.
guzmic Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 V 27. 8. 2015 v 22:08, Honza.manta napsal: Test vodotěsnosti dělám masážní sprchou na plný proud a postupně mu vystavuji oba důležité body - korunku i dýnko v různých úhlech. Když to hodinky ustojí, tak s nimi jdu plavat do moře a vždy vydržely.Já jsem provedl "test vodotěsnosti" ponořením pouze pouzdra a korunky do sklenice vody na cca 1hod. Stará korunka to neustála, tak jsem objednal v Eltonu novou korunku a těsnění pod víčko. Druhý test dopadl výborně a Sport2 jsem letos vzal na týden k moři.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Tak hodinar armovacie sklicko nema. No vyborne. Keby viem, tak to povodne nedam menit a lestim, lestim...
prim-ky Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 ....leštíš,máš orígo a krásné lesklé....příště neměnit,pokud není prasklé!
zekon7302 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) V 28. 8. 2015 v 8:42, CsabaC napsal: Tak hodinar armovacie sklicko nema. No vyborne. Keby viem, tak to povodne nedam menit a lestim, lestim...Zkus mrknout sem http://www.mavex.cz/sklicka.htm Já objednával ty německé a pasuje perfektně, test vodotěsnosti v plaveckém bazéně úspěšný. Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem zekon7302
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Pozeral som. Pisal som i dotaz na nerezove puzdro do Primu. Zvazujem uz aj to. Uvidim podla ceny a toho co je sucastou. Ale zatial som zastanca mosadze, kedze si chcem nechat i modre primky a uz velmi neinvestovat.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Tak volal som i do mavexu. Vraj to sternkreuz 322 nie je vhodné do igenu. Boli mimo firmy, tak mi dá vedieť v pondelok na mail. Som teda zvedavý. Inak cena úplne prekvapila, teda na tie sterny 322. 90kc bez dph ma milo prekvapila. Tak som zvedavý na tie do igenu, že čo budú stáť a ktoré odporučí.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 vzdavam to...kupit nieco do primiek je asi u nas sen. ani o kruzky nemaju ti nasi opravari hodin. vymenit baterku, remienok, predat...portfolium nasich hodinarov a ked sa ma este spyta, ze co je to o kruzok, resp. tesnenie do korunky, tak to uz mi je jasne
Rado9 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Musis brat do uvahy dnesnu situaciu, ze tieto hodinky sa uz nejaku dobu nevyrabaju, nepredavaju. Kazdy hodinar ti nebude drzat na sklade kopec nahradnych dielov pre jedneho zakaznika co pride raz za rok pre nejake sklicko za par eur. Treba si najst svoj zdroj co je tazke, ale tu ti hodili mavex. Tiez sa chystam z mavexu kupit nejake sklicka. Jedno posledne som dnes kupil u nas v senici. Ale je hranatejsie aj ked rozmerovo pasuje presne na moje skorodiplomaty. Tak sa musim obratit na mavex. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Korunky se nikdy neopravovaly, vždy se měnily celé. Dá se objednat v Eltonu.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Tak 20 ecok tu, 10 tam..atd, tak to uz mozem netrezove puzdro zobrat. Dnes mi poslali ponuku 210 ecok. Ehm pri 100-140 by som ani nerozmyslal. Ale bude to ten mavex.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 A hlavne potrebujem 3x korunku na igenoch utesnit. Teda aspon dve, tretie pojdu na predaj. 1x ps2. To by bol z eltonu drahy spaz 3 korunky pre vodotesnost.
Melly Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Pánové čtu tu, jak testujete vodotěsnost.. prostě se s tím nemažete, jo? Potopíte do sklenice, vemete pod sprchu a když do hodinek nateče, otevřete, necháte vyschnout a jede se dál? :-)
CsabaC Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Samo bez strojceka som to skusal. Nemam o kruzky tak len pre zvedavost som skusil. Ked budu pojde najprv puzdro a dokladne a potom cele.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se