MarcelG Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 2013 Aquaracer 500m Ceramic Calibre 16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. porovnání s předchozím modelem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. více info ZDE
African Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Krásný kousek a líbí se mi určitě více, než předchozí model, kde mi neseděl vůbec ten kiklop A navíc ta keramická lunetka, jo, u mě za jedna
bandicoot Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 To je určitě krok dopředu (i když tu předchozí lunetu mám rád). Pouzdro má konečně křivky.
semi001 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Souhlas, moc povedený kousek. Luneta je úžasná, ještě by mne zajímaly na tahu ;-)
tenge Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 ačkoliv TH moc nemusím..tenhle giloš vypadá parádně..nafocené jsou hezky, uvidíme v reálu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se