maccin Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Zdravím pánové, tak jsem se dostal k poslednímu výběru. Po dlouhém přemítání jsem se propracoval k rozhodnutí pro zakoupení hodinek Omega Speedmaster Date. Vím moony jsou moony, ale mě nějak více sedi na pohled tyhle. A 40mm mě také vadit nebude.Jaká a proč je dle Vás nejlepší varianta z čtyř předložených. Mám svého favorita, zajímal by mě i váš názor.Budu rád za každý postřeh.
Návštěvník dlubix Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 za mě levá horní. líbí se mi to rozložení subcifrů i barva.
baza Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 V 23. 10. 2012 v 12:02, dlubix napsal: za mě levá horní. líbí se mi to rozložení subcifrů i barva.+1
Davros Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Prikláňam sa k názoru že tie prvé sú najkrajšie druhé v poradí by som volil tie 3tie
ZdenekS Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Já vlastním víc jak rok a půl ty 4. modré. Nevím jestli si je viděl naživo, ale ten odstín modré je úplně jiný než na obrázcích.Kupoval jsem je protože to byly nejlevnější hodinky s certifikovanou přesností.Pak jsem koupil POčka a Moony, ale přesto tyto Datey nosím rád.Nevím jaký strojek je v těch 1. a 3., ale přesnost jsem na těch svých dosáhl, po správném uložení na noc, na +-0,5s za den !!!S datumovkou je to rozložení subciferníků u těch 2. a 4. vyváženější. Ale líbí se mi oboje rozložení.Tím, že mám i Moony, tak mám vlastně obojí rozložení subcifrů.Jinak - Speedmaster Date - dobrá volba.
Frantik Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Ani jedny se tedy nedaji srovnat s klasikou. Pokud netrvas na datu, tak rozhodne klasicke Moony - tyhle ostatni budou "vzdy jen variace" na original
Jakubisko Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Mám ty modré a jsou bombastické! Moonwatch si nechávám otevřené, až najdu ty z roku svého narození
Jumbo Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Za mě ty modré, proč určitě pochopíš z mojeho avataru.
kulix Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Za me ty bile s cernymi subdialy.. Jsou nejhezci..
Daemonultimate Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Ty první z tvého výběru, http://forums.watchu...1-a-672937.html klasický rozložení subcifrů dle moon plus bonus datumka a nejmodernější face.Když klasika tak klasika bez datumky.Jako druhý ty modrý.Modrá u Omegy není jen modrá.Ale u nich mi nesedí subcifry a lá bondovky. Upraveno 23. října 2012 uživatelem Daemonultimate
pavzez Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Za mě určitě esteticky ty první vlevo.P.
Locque Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Já bych lobboval za ten bílej cifr. Jsou takový správně speed. Pokud je teda nechceš nosit k obleku...
kdojinej Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Mě se líběj ty vlevo nahoře - z toho výběru, jinak bych taky preferoval klasiku.
maccin Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Díky za reakce a názory, mými favority jsou ty první. Připadají mi tak nějak nejuniverzálnější k různým příležitostem a rozložení subciferníků je mi líbí o něco více než u 2 a 4. Ty modré jsem bohužel na živo neviděl, láká mě pořídit si hodinky s modrým cifrem, ale asi někdy příště. Samozřejmě jsem dlouho přemýšlel na klasickou největší, ale moony zatím nechám být, i když jakubisko mě hodně naklepl, kdybych měl někdy časem možnost koupit nějaké z roku 73 v dobrém stavu, tak budu hodně uvažovat o dalším přírůstku.
maccin Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2012 (upraveno) Ještě k těm modrým naživo jsem je neviděl, jen nějaká videa na youtube a fotky na wus a na nějakých prodejních servrech /viz. foto/. Jsou fakt moc pěkný uplně jiná barva než na fotkách z ofic. stránek Omega. Je to dilema, ale jenom přece se mi více líbí rozložení subdialů na těch prvních ref. 323.30.40.40.06.001. Může mi někdo z těch kteří vlastní modré Omegy Speedmaster Date ref. 3212.80.00 řict, jestli se barva na fotce blíží skutečnosti viděné na vlastní oči, díky. Jinak ty bíle, ač jsou také velmi pěkné, mi příjdou až moc "sportovní" tím pádem méně univerzálnější k nošení pro různé příležitosti. Upraveno 24. října 2012 uživatelem maccin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se