Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové, tak jsem se dostal k poslednímu výběru. Po dlouhém přemítání jsem se propracoval k rozhodnutí pro zakoupení hodinek Omega Speedmaster Date. Vím moony jsou moony, ale mě nějak více sedi na pohled tyhle. A 40mm mě také vadit nebude.

Jaká a proč je dle Vás nejlepší varianta z čtyř předložených. Mám svého favorita, zajímal by mě i váš názor.

Budu rád za každý postřeh.

post-17854-020349200 1350993188.pngpost-17854-066884900 1350993233.png

post-17854-088695200 1350993259.pngpost-17854-085947200 1350993270.png

Návštěvník dlubix
Odesláno

za mě levá horní. líbí se mi to rozložení subcifrů i barva.

Odesláno

Já vlastním víc jak rok a půl ty 4. modré. Nevím jestli si je viděl naživo, ale ten odstín modré je úplně jiný než na obrázcích.

Kupoval jsem je protože to byly nejlevnější hodinky s certifikovanou přesností.

Pak jsem koupil POčka a Moony, ale přesto tyto Datey nosím rád.

Nevím jaký strojek je v těch 1. a 3., ale přesnost jsem na těch svých dosáhl, po správném uložení na noc, na +-0,5s za den !!!

S datumovkou je to rozložení subciferníků u těch 2. a 4. vyváženější. Ale líbí se mi oboje rozložení.

Tím, že mám i Moony, tak mám vlastně obojí rozložení subcifrů.

Jinak - Speedmaster Date - dobrá volba.

Odesláno

Díky za reakce a názory, mými favority jsou ty první. Připadají mi tak nějak nejuniverzálnější k různým příležitostem a rozložení subciferníků je mi líbí o něco více než u 2 a 4. Ty modré jsem bohužel na živo neviděl, láká mě pořídit si hodinky s modrým cifrem, ale asi někdy příště. Samozřejmě jsem dlouho přemýšlel na klasickou největší, ale moony zatím nechám být, i když jakubisko mě hodně naklepl, kdybych měl někdy časem možnost koupit nějaké z roku 73 v dobrém stavu, tak budu hodně uvažovat o dalším přírůstku.

Odesláno (upraveno)

Ještě k těm modrým naživo jsem je neviděl, jen nějaká videa na youtube a fotky na wus a na nějakých prodejních servrech /viz. foto/. Jsou fakt moc pěkný uplně jiná barva než na fotkách z ofic. stránek Omega. Je to dilema, ale jenom přece se mi více líbí rozložení subdialů na těch prvních ref. 323.30.40.40.06.001.

Může mi někdo z těch kteří vlastní modré Omegy Speedmaster Date ref. 3212.80.00 řict, jestli se barva na fotce blíží skutečnosti viděné na vlastní oči, díky.

post-17854-001526400 1351062625.jpg

Jinak ty bíle, ač jsou také velmi pěkné, mi příjdou až moc "sportovní" tím pádem méně univerzálnější k nošení pro různé příležitosti.

Upraveno uživatelem maccin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...