zekon7302 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Sice né moje, ale přítelkyně se rozhodla že je musí mít.Ač jsem jí to vymlouval a uznala všechny dobré důvody tak její argument mně přesvědčil,skrátka se ji líbili,na druhou stranu se mi po dlouhé době vrátili Monstra ,zarazila mně ta neskutečně dlouhá doba než dorazili(14dní) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Tak vlastně abych pogratuloval tvé přítelkyni k novým hodinkám.Zrovna k Festinám,to vůbec neřeš a bud spokojenej,že má co se jí líbí a Ty v rukávu argument pro nákup dalšího novýho kusu,přece nemůžeš bejt pozadu
zekon7302 Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2012 No něco už mám v merku ale to si nechám až na narozky.Už teď mám dilema,co na ruku,jsem horší jak baba v koupelně
kabi4 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 to je vlastně moc dobrej návod , jak si pořídit další kousek do sbírky, bez brblání manželek/přítelkyň Jinak souhlas...hlavně že je spokojená
Roman1208 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Přesně takové jsem nedávno prodal, abych si mohl pořídit první mechanické hodinky. Ale jinak chválím, měl jsem je rád, mají zajímavý design.
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 a sak to su nahodou pekne hodinky a kolko komplikacii este aj maju! Festina sem, Festina tam, ale mne sa pacia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se