Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....úplně jsem zapomněl,že jsem udělal již před pár týdny pár studijních,informativních a srovnávacích fotek dvou Rolex modelů určených pro hraní si pod vodou,avšak pro každé platí jiná hloubka.....tak tady to je :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ja na to koukam jinak, sdds jsou skvele hodinky, ale postradaji u me diky velikosti a vysce prvotni kouzlo subu, tedy pohodlnych uni hodinek na kazdou ruku, ke kazdym hadram a ke kazde priletitosti. Proste suby si rano nasadim u postele a neresim co si oblecu a kam pujdu :)

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

Ja na to koukam jinak, sdds jsou skvele hodinky, ale postradaji u me diky velikosti a vysce prvotni kouzlo subu, tedy pohodlnych uni hodinek na kazdou ruku, ke kazdym hadram a ke kazde priletitosti. Proste suby si rano nasadim u postele a neresim co si oblecu a kam pujdu :)

Však je taky nenosím denně :) ... na to mám digitálky :D

Odesláno

Mě osobně se ty velký začínají líbit čím dál víc a přiznám se, že už jsem zjišťoval, za kolik by se daly pořídit. Protože jsem ale lakomec, zatím mne žádná super nabídka neoslovila. Ale jedny RLX bych namísto nějakých PAM ještě kam ubytovat měl.. :smile_anim: Že bych pustil 312...nebo tak něco. :suicide_anim:

Za mě RLX s 44mm dobrý! :thumbsup_anim:

Odesláno

Mě osobně se ty velký začínají líbit čím dál víc a přiznám se, že už jsem zjišťoval, za kolik by se daly pořídit. Protože jsem ale lakomec, zatím mne žádná super nabídka neoslovila. Ale jedny RLX bych namísto nějakých PAM ještě kam ubytovat měl.. :smile_anim: Že bych pustil 312...nebo tak něco. :suicide_anim:

Za mě RLX s 44mm dobrý! :thumbsup_anim:

Kup je dokud jsou levný, za dva roky už tak levný nebudou. Čekat na nabídku která nepřijde, je nesmysl. Jinak DSSD bez pochyb nejlepší RX.

Odesláno

No dyť! :smile_anim: Mám jedny trochu rozjednaný v DE, ale zvažujeme výlet do Států a tam jsou dle kamaráda, co tam žije, za úplně jiný peníze. Tak váhám. Nosit co mám, tak mě nic netlačí. Na chrono24 je jich aktuálně 250ks a začínají už na 160k. Takže hned tak vyprodaný nebudou. Ať je to jak chce, Rolex je sice super, ale masovka. Nemám strach že nebudou. Firma má jinou politiku, než třeba PAM. Tam jsem si na hodinky musel počkat půl roku. :suicide_anim:

Tak uvidíme. Ale líbí se mi moc. Ještě bych si je potřeboval vyzkoušet na ruce. To zúžení ocelovýho náramku je prý extrémě pohodlný u normálních Subů, ale tady u Deepsea, které mají vysoké a těžké pouzdro to je prý trochu nevyvážené a pouzdro se má snahu se na ruce přetáčet. No uvidíme....snad. (Panáky nepiju tak snad do doby než s nimi někoho potkám neoslepnu) :oneeyed02:

Odesláno

No dyť! :smile_anim: Mám jedny trochu rozjednaný v DE, ale zvažujeme výlet do Států a tam jsou dle kamaráda, co tam žije, za úplně jiný peníze. Tak váhám. Nosit co mám, tak mě nic netlačí. Na chrono24 je jich aktuálně 250ks a začínají už na 160k. Takže hned tak vyprodaný nebudou. Ať je to jak chce, Rolex je sice super, ale masovka. Nemám strach že nebudou. Firma má jinou politiku, než třeba PAM. Tam jsem si na hodinky musel počkat půl roku. :suicide_anim:

Tak uvidíme. Ale líbí se mi moc. Ještě bych si je potřeboval vyzkoušet na ruce. To zúžení ocelovýho náramku je prý extrémě pohodlný u normálních Subů, ale tady u Deepsea, které mají vysoké a těžké pouzdro to je prý trochu nevyvážené a pouzdro se má snahu se na ruce přetáčet. No uvidíme....snad. (Panáky nepiju tak snad do doby než s nimi někoho potkám neoslepnu) :oneeyed02:

Chrono 24 je Matějská pout kam Ti během hodiny můžu zavěsit třeba troje DeepSea po 130k. A můžes si vybrat i zemi :) a stav. ( Itálie je nejoblíbenější ). Samozřejmě bez povinnosti Ti cokoli prodat až si pro to přijedeš. První seriozní vidím za 169.302CZK v Hollandsku, s cestou jseš tedy na rozumných 173 - 175.000,- CZK . V USA je obecně spousta věcí levnějších, ale u Rolexu a obzvlášť u DeepSea, nepočítej s nějakou nevídanou cenou. Pokud máš zdroj, kontakt a přepravu, tak se dají sehnat za 157k - 160k CZK ( ale pokud nemáš zdroj, kontakt a přepravu, tak přičti dopravu a 22% DPH a jseš lehce nad cenou běžnou v EU). Nejlepší cena široko daleko je ta od StreetGlidea. A navíc víš od koho kupuješ. Tah je OK, narozdíl od PloProfů, který je široký na sponě a tlačí, je SDDS tah komfortní, a hlavně skvěle regulovatelný. V zime utáhneš, u vody v létě povolíš. Jinak moje poznámka nebyla o tom že by nebyly k sehnání, ale že už brzo pod 200k nebudou. Pamatuješ si jak tu byly před dvěma roky za 135k? :/

Odesláno (upraveno)

Chrono 24 je Matějská pout kam Ti během hodiny můžu zavěsit třeba troje DeepSea po 130k. A můžes si vybrat i zemi :) a stav. ( Itálie je nejoblíbenější ). Samozřejmě bez povinnosti Ti cokoli prodat až si pro to přijedeš. První seriozní vidím za 169.302CZK v Hollandsku, s cestou jseš tedy na rozumných 173 - 175.000,- CZK . V USA je obecně spousta věcí levnějších, ale u Rolexu a obzvlášť u DeepSea, nepočítej s nějakou nevídanou cenou. Pokud máš zdroj, kontakt a přepravu, tak se dají sehnat za 157k - 160k CZK ( ale pokud nemáš zdroj, kontakt a přepravu, tak přičti dopravu a 22% DPH a jseš lehce nad cenou běžnou v EU). Nejlepší cena široko daleko je ta od StreetGlidea. A navíc víš od koho kupuješ. Tah je OK, narozdíl od PloProfů, který je široký na sponě a tlačí, je SDDS tah komfortní, a hlavně skvěle regulovatelný. V zime utáhneš, u vody v létě povolíš. Jinak moje poznámka nebyla o tom že by nebyly k sehnání, ale že už brzo pod 200k nebudou. Pamatuješ si jak tu byly před dvěma roky za 135k? :/

Možná zbytečný vášně. Streeglideova cena je v pohodě a věřím i v jeho poctivost...Nakonec, šly by z Land Rovera do dalšího Land Rovera a z Harleye na Bavoráka... :smile_anim: Na Matějské pouti jsem nikdy nebyl, takže nedokážu zcela nestranně posoudit její úroveň, ale na Chrono 24 inzerujeme i s Chronoshopem a nijak si jako gangsteři nepřipadáme. Sám jsem tam svého času kupoval Glyciny a konkrétně v Itálii jsme s kamarádem koupili PAM 270, které byly na Chrono24 skoro o 70k levnejší než u českého AD. Z Ameriky bych si hodinky určitě posílat nenechal, psal jsem, že zvažuji jejich nákup pouze v případě, že tam poletíme. Zdroj samozřejmě mám. Rád si je určitě někde vyzkouším a věřím, že to bude super. Jestli to teda nebude moc těžký ingot...to nemusím. A že jde cena nahoru je jenom dobře...přece nebudeme nosit nějaký laciný hodinky..ne? :oneeyed02:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Kdepak vášně, jen zkušenosti. Dvakrát jsem jel někam pro hodinky, aby jsem nakonec odjel s prázdnou. To už člověka trošku otuží. A to neměly ani podezřele levnou cenu, ani podivnou fotografii staženou z netu, a ani nebyly v Italii. Ale nikdy jsem neřekl že na ukrajinském Allegru, nebo třeba na Chronu24 jsou gangsteři, spíš občas komedianti.

P.S. Se Street Glidem kromě vášně pro značku nemám nic společnýho, takže to neber jako skrytou reklamu, Je to jen stejná situace, jako jsem 11.listopadu 2010 napsal u prodejního inzerátu na DSSD za 129.990,- :

Sorry za OT, ale za tuhle cenu, je nekoupíte NIKDE na světě. Levnější jsem je NIKDE neviděl, a v budoucnu už LEVNĚJŠÍ NIKDY nebudou. Záruku bych neřešil, tyhle hodinky přežijou hravě majitele.

Tak trochu vím o čem mluvím. Apropo o reklamacích hodinek koupených v USA vím taky svoje, ale to je zase jiný příběh :).

Upraveno uživatelem Cyber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...