Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Marvin používá tajemné červené značení pozice 8 od roku 1850, je to taková jejich DNA a nikdo neví proč" Tajemství červené značky prozradí v roce 2038, kdy značce bude 188 let. Mám rád tajemství a jak tak přemýšlím, nic mě nenapadá, konec světa? Můžeme si v tomhle vlákně tipovat a v roce 2038 se k němu vrátime" Kdo bude nejblíže, vyhrává Swatchky, které mu z důchodu koupím :D

http://backstage.marvinwatches.com/2010/02/15/8-serendipitous-details-of-a-marvin-watch/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

taky si to pamatuju, psal to nedávno Snow tady, že dávají 8USD na charitu smile_anim.gif budou Swatchky

Tak jednoduché to asi nebude, tajemná značka byla registrovaná už v roce 1850 a to bych se hodně divil, že by v té době dávali 8 doláčů z každých hodinek na charitu :D Ale uvidí se, třeba jste je prokoukli a dostanete v roce 2038 krásné swatchky :)

Sign #1: The red ?8?

Every Marvin watch has a subtle red ?marker? at the 8 o?clock position. This mysterious sign was trademarked in 1850. Currently under lock and key at the Corporate Attorney?s office, it?s meaning will remain secret by executive order until 2038 when Marvin turns 188 years old.

• po měsíci...
Odesláno

Ozaj zaujimave... nechce sa mi po tom patrat, ale tipujem, ze 8 maju ako oblubene, resp. stastne cislo. Osmicka je velmi popularna v cine, mozno tam je nejaka spojitost.

Odesláno

Už se to tady několikrát probíralo,ale já taky myslím,že to souvisí s charitou,nějaká určitá část tržeb jde na charitu,ale jestli je to vosum babek z každýho kusu,to nevim nevim.Je to geniální marketingovej tah,na tohle lidi a nejrůznější společnosti vždycky slyšej...jinak svočky už jedny mám a stačísmoke.gif

Odesláno

Tam v závere píšu, že 8 symbolizuje mágiu, vášeň bla bla. Práve pátram, kedy sa prvýkrát objavuje farebné odlíšenie na ich hodinkách, ale netvrdím, že to urobili len kvôli tomuto programu podpory. Pokial si pamätám, keď sme sa o tom bavili v inom vlákne, tak to používajú už od cca druhej polky, resp. konca 19 stor.

• Po letech...
Odesláno

este ma napadlo, ze ci cervena 8cka nesymbolizuje napr. cislo 40 (minuty, 40min je na pozicii 8 hodin pre urcite nutne pripomenutie).

Ta cervena 12tka to je dalsia zahada... patral niekto po tom co je za tym?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...