African Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 (upraveno) Marvin používá tajemné červené značení pozice 8 od roku 1850, je to taková jejich DNA a nikdo neví proč" Tajemství červené značky prozradí v roce 2038, kdy značce bude 188 let. Mám rád tajemství a jak tak přemýšlím, nic mě nenapadá, konec světa? Můžeme si v tomhle vlákně tipovat a v roce 2038 se k němu vrátime" Kdo bude nejblíže, vyhrává Swatchky, které mu z důchodu koupím http://backstage.marvinwatches.com/2010/02/15/8-serendipitous-details-of-a-marvin-watch/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2012 uživatelem African
tmoris Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Tusim ze to neni zadne tajemstvi,ale jejich vztah k charite.. Sent from my HTC using Tapatalk
pebe Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 taky si to pamatuju, psal to nedávno Snow tady, že dávají 8USD na charitu budou Swatchky
African Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2012 taky si to pamatuju, psal to nedávno Snow tady, že dávají 8USD na charitu budou Swatchky Tak jednoduché to asi nebude, tajemná značka byla registrovaná už v roce 1850 a to bych se hodně divil, že by v té době dávali 8 doláčů z každých hodinek na charitu Ale uvidí se, třeba jste je prokoukli a dostanete v roce 2038 krásné swatchky Sign #1: The red ?8? Every Marvin watch has a subtle red ?marker? at the 8 o?clock position. This mysterious sign was trademarked in 1850. Currently under lock and key at the Corporate Attorney?s office, it?s meaning will remain secret by executive order until 2038 when Marvin turns 188 years old.
Daemonultimate Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 This is why Marvin implemented the 8 for kids program. Using the brand's celebrated magic number "8" to symbolize the magic and passion of generosity etched in Men's hearts.
atomicsteve Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Osmička je moje oblíbené číslo, v datu narození mám tři, tak to bych si rychle nějaké Marviny měl pořídit...
vrcan Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Ozaj zaujimave... nechce sa mi po tom patrat, ale tipujem, ze 8 maju ako oblubene, resp. stastne cislo. Osmicka je velmi popularna v cine, mozno tam je nejaka spojitost.
villain83 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Už se to tady několikrát probíralo,ale já taky myslím,že to souvisí s charitou,nějaká určitá část tržeb jde na charitu,ale jestli je to vosum babek z každýho kusu,to nevim nevim.Je to geniální marketingovej tah,na tohle lidi a nejrůznější společnosti vždycky slyšej...jinak svočky už jedny mám a stačí
StanoBare Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 O červenej osmičke je všetko na ich ich webe
little_w Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Stano, je to naopak. Tu osmicku vyuzili k tomu charitativnimu programu pro deti. Charitativni program pro deti NEDAL VZNIKNOUT osmicce
StanoBare Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Tam v závere píšu, že 8 symbolizuje mágiu, vášeň bla bla. Práve pátram, kedy sa prvýkrát objavuje farebné odlíšenie na ich hodinkách, ale netvrdím, že to urobili len kvôli tomuto programu podpory. Pokial si pamätám, keď sme sa o tom bavili v inom vlákne, tak to používajú už od cca druhej polky, resp. konca 19 stor.
little_w Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 jo jo. viz Africanuv prispevek c. 1 v tomhle vlakne
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 jestli to neni spis trebas proto, ze na kazdym kouskum je 8% podil prace cinskejch detskejch votroku
Jafurak Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 A čo takto červená dvanástka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrcan Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 este ma napadlo, ze ci cervena 8cka nesymbolizuje napr. cislo 40 (minuty, 40min je na pozicii 8 hodin pre urcite nutne pripomenutie). Ta cervena 12tka to je dalsia zahada... patral niekto po tom co je za tym?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se