PhoeniX Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Nejlepší chronomaty jsou pro mě TYTO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hajek Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Číselník je výborný, logo italské letky bych taky zvládl, luneta technicky dokonalá...ale ten náramek, ten nedokážu překonat, vypadá jak z nějakých štěstíčkových hodinek z pouti. Na pohled, ne provedením. To už raději tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a nebo tyto ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Nový SO chrono mně sice vyloženě nevadí, ale stejně jsem moc rád, že mám první generaci. Když to shrnu: nový model má příznivější velikost, ale já si už stejně ověřil, že 42 mm je opravdu ideální rozměr pro každodenní nošení. Nový model má o něco souměrnější (klidnější) rozmístění prvků na ciferníku, ale postrádal bych na něm day komplikaci (ne kvůli užitečnosti, ale prostě se mně tam líbí), krásné gilošování na cifru a "B" na konci chrono vteřinovky. Dalším problémem jsou subdialy. Jednak jejich samotný vzhled: čísla jsou moc velká a font je široký, což způsobuje pocit lehké disproporce. Pěkně je to vidět na subdialu na dvanáctce, kde třicítka vypadá, že je víc vlevo (což vlastně zavinila logicky užší desítka a celkové naklonění fontu). A taky úplně chybí varianta, která by měla negativní subdialy, což je pro mě nepostradatelná součást "B" chronografů. Ještě mě trochu zneklidňují ty zoubky na lunetě, ale to už je fakt detail.Měl jsem je na ruce, zpracování je v pořádku, zcela s tradicí Breitlingu. I se to svým způsobem "blejská". Ale prostě už to není ono. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pacient Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 ty vpravo lepší já mám sice raději matnou ocel, ale celkově ty starší působí líp...
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Mě se zdá,že mají něco do sebe jak ty starší tak ty novější modely,jsou to pořád velký B a co je hlavní,jak jsem se informoval,prodeje rostou,takže krok vedle a oslavný návraty se konat nebudou.
little_w Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 ja se periodicky (asi tak 1-2x do roka) snazim primet k tomu, aby se mi B. libily... ale asi jsem k nim nedorostl. proste Breitlingeny mi prijdou hnusny uplne fsecky... teda s vyjimkou Superocean Heritage
Chorche Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 To srovnání starého a nového modelu je dobré. Hlavně je z něj vidět, že ač Béčka mohly pro řadu lidí být dříve kolotočářské, byly alespoň zajímavé, zatímco nové modely jsou naprosto tuctové.
Kalifx Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 To srovnání starého a nového modelu je dobré. Hlavně je z něj vidět, že ač Béčka mohly pro řadu lidí být dříve kolotočářské, byly alespoň zajímavé, zatímco nové modely jsou naprosto tuctové.To je asi taky to, co by se dalo k novejm modelům říct. Lehce zevšedněly. Nebo dokonce tak nějak chytly designovou manýru Omegy. To není nic proti Omegám. Tím myslím spíš "víc Omega - míň Breitling". Tady je ještě HD video srovnání starého a nového modelu. Pro mě je to jasný: novej model je fakt v zásadě v pořádku. Pokud by neexistovala předchozí řada, tak asi řeknu krásný hodinky a nebudu se v tom matlat ... http://www.youtube.com/watch?v=Jc0kJiCTxRI http://www.youtube.com/watch?v=duTpGcSsb3s
frankie-s Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ten font na lunetě mi k nim absolutně nesedí. Nedovedu to překousnou, děsně mi to připomíná Flintstone family
frankie-s Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ten font na lunetě mi k nim absolutně nesedí. Nedovedu to překousnou, děsně mi to připomíná Flintstone family Ted koukam, ze Tudor Grantour ma stejny spatny font na lunete. Prooooc???
grey Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Sice bych byl rád za nepřeplácaný Breitlingy, ale tohle se moc nepovedlo.
StandaSDN Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Zdravím všechny, Dovolím si přidat můj názor k Superoceanům 44. Nějakou dobu po nich koukám, měl jsem je párkrát na ruce apod... Je mi dvacet a prostě se mi líbí. Mám oblekovky Maurice Lacroix, mám hodinky "na ven" - Cizizeny a tyhle béčka by mi to celkem hezky uzavřeli na hezkou sbírku do každé situace, tz. uvažuju o nich. Stroj uvnitř mě celkem mrzí, ale vzhledově splňují něco co se mi subjektivně líbí. Byť pouze pokud nejsou na té gumě! Standa
Návštěvník kupec Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Dosť sa podobajú na tieto Glycine.......
Tomas_2002 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Mě se to líbí. Právě i kvůli tomu červenému orámování fatumovky, červené vteřinovce a červenému nápisu SuperOcean....prostě to k sobě ladí. Bez té třetí barvy by ta černo-stříbrná působila nudně...
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Nemůžu si pomoct, ale tenhle model se mi líbí čím dál víc. V tom modrém provedení jsou senzační..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem Tomas_2002
rfido Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Ty černý Oceany nahoře jsou docela i pěkný, ale mám pocit, že jsem je měl před časem na ruce a nemají náhodou na lunetě gumu? Myslím, že mě to docela zarazilo a odradilo /doufám, že nekecám a nepletu se .-) )
zatorak Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Mě se líbí čím dál tím víc. Včetně fontu číslic. Akorát by mě zajímalo, jak dlouhou životnost bude mít gumová luneta. Přikládám pár fotek z tetu, na kterých je ta gumová část trochu vidět. Asi se na ně zajdu kouknout do Arkád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Aha....a to já si toho vůbec nevšiml, že to gumový. To je teda pěkně blbý. Kvůli tomu jsem zavrhnul TH Aquaracer....no vida, to mě opravdu nenapadlo.
Frantik Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 No ono neni guma jako guma. Je potreba si to osahat. Je to super materiál a hodi se tam. Stejně jako u TH.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se