adzes Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Zdravim..Viete mi poradit nejake celokovove g-cka za rozumnu cenu??Cca 200-250e..Mam na mysli klasicke digi (s gumenym bezlom) ako napr. DW5600, nie MR-G,GIEZ a pod..Dik..
t2 Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) To je jednoduché! Nic takového neexistuje. Nejblíž jsou GW 5000 nebo GWF 1000. Ceny jsou však závratné a po "odejití" gumového bezelu ho nepůjde sehnat. GW 5000 GWF 1000 Upraveno 31. října 2012 uživatelem t2
NočníChodec Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Zdravim..Viete mi poradit nejake celokovove g-cka za rozumnu cenu??Cca 200-250e..Mam na mysli klasicke digi (s gumenym bezlom) ako napr. DW5600, nie MR-G,GIEZ a pod..Dik.. Také jsem sháněl. Nesehnal . Po řadě MR-G už jsou to jen smíšené kovo-plastové pouzdra. Moje GW600 také. Navrch a vespod nerez, uvnitř polyuretan.
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) edit. nic Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem bandicoot
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Co takhle poohlédnout se u konkurence... Mě třeba hodně láká tohle: ...a tady jsou skoro zadarmo na to, jaká je to paráda: http://www.ebay.com/...=item4d05e54c7b
adzes Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Neviete aky je toto model??Aj nieco taketo by som si vedel predstavit..
t2 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 G 2000 moc pěkný. Taky by se mi líbily, ale sehnat je asi nebude lehké.
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Vím, že sem tyhle hodinky zrovna nepatří, ale jsou to Casia a jsou celokovový. Mluvím o http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-amw-706d-7a . Měl jsem kdysi Casio DW-8400 - první z rodu Mudmanů - měl jsem je HROZNĚ rád, ale po asi pěti letech každodenního nošení se mi nějak rozdrolil bezel - viz tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14929-kdo-tu-ma-nejake-g-shocky-a-jake/page__st__1360. Byl jsem na kvalitu G-Shocků obecně tak naštvanej, že jsem se rozhodl pro jakýkoli - hlavně celokovový digitálky. Dlouho jsem hledal a nakonec zvolil kompromis - právě AMW 706. Jsou fakt celokovový a musím říct, že jsem je někdy od roku 2005 skoro nesundal z ruky, vůbec je nešetřím a jediný co jsem do nich musel investovat bylo jednou za celou tu dobu výměna baterie a jedna stěžejka. Jen - je to pořád jen kompromis - chybí tam láska. Hrozně mi u nich vadí ty rafičky. "Vždycky" překáží zrovna v místě kam se potřebuju podívat. Už jsem i přemýšlel, že zajdu do hodinářství, aby mi je sundali. Sám na sebe koukám, že jsem to s nima vydržel tak dlouho. Hledám teď za ně náhradu - tu pravou lásku...
Aeros Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 ocelove puzdro maju taktiez GW 6900 Vela Ludi si ich pletie z DW 6900. GW ma Solarny pohon,Ocelove puzdro(dw ma plastove)a su riadene radiom
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 ocelove puzdro maju taktiez GW 6900 Díky za tip :-) to jsem nevěděl. A to pouzdro je ocelové s nějakou PVD úpravou, nebo potažené gumou? Srry za hloupou otázku, ale z fotek na netu to nejsem schopen poznat. ...a pásek asi Casio guma, že?
Aeros Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Díky za tip :-) to jsem nevěděl. A to pouzdro je ocelové s nějakou PVD úpravou, nebo potažené gumou? Srry za hloupou otázku, ale z fotek na netu to nejsem schopen poznat. ...a pásek asi Casio guma, že? je to takyto princip a pasek je velmi odolny z kaučuku
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 je to takyto princip a pasek je velmi odolny z kaučuku Ještě jednou děkuju ;-)
ggrand Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Nesmysl, GW6900 je plasťák jako každé jiné géčka. YYBob: Jestli se chceš vyhnout stejného zklamání jako s tvýma bývalýma géčkama hledej celoocelové digitálky bez převlečného plastového bezelu, protože to je to, co po letech odchází a není k sehnání.
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Nesmysl, GW6900 je plasťák jako každé jiné géčka. YYBob: Jestli se chceš vyhnout stejného zklamání jako s tvýma bývalýma géčkama hledej celoocelové digitálky bez převlečného plastového bezelu, protože to je to, co po letech odchází a není k sehnání. No tak jo - nějaký konkrétní tip?edit.: mám rád velký, nejlépe černý, military look digitálky... Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem YYBob
ggrand Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Myslím že řada mrg , zkus napsat členovi Dantechno, jedny měl, tak by mohl vědět víc, co všechno je na nich plast. Ale počítej s nesmyslnýma cenama za nové/skoro nové kousky.
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Jo - Casio Mr-G 100/200 znám. Ty jsem okukoval hned jako první. Jsou pro mě subj. docela parádní. Jen stříbrný a malý . Mám obvod zápěstí skoro 20cm a i moje Mudy DW 8400 byly velikostně tak tak. Ale děkuju za pomoc - ještě pokouknu.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Jo - Casio Mr-G 100/200 znám. Ty jsem okukoval hned jako první. Jsou pro mě subj. docela parádní. Jen stříbrný a malý . Mám obvod zápěstí skoro 20cm a i moje Mudy DW 8400 byly velikostně tak tak. Ale děkuju za pomoc - ještě pokouknu. Nebo zkus třeba Casio efd-1000d - nejsou to teda géčka, ale celokovový digitální edifice, který i vypadají docela moderně - jde ale o to, jestli ti nevadí negativní displaj. Ty MRG-100 jedny mám, ale je u nich krátký pásek a nezapnu je, což mě hrozně štve a nemůžu nikde sehnat další originál články Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem Chilliluk
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 No panejo - ty jsou ...být větší (mají 37 x 37 mm) a v černý barvě - letím pro ně. Dík
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Díky za pochvalu:-) Mně se taky líbí, ale ta pravá láska to pořád není. Protože už jsem čistě digitálek vyzkoušel hodně a žádné mne nezaujaly nějak na dlouhou dobu tak, že už bych nekoukal po jiných, tak jsem zvolil přesně opačnou cestu než ty - budu si přát k Ježíšku tyhle designově podle mne dost povedené ana-digi G-shocky: Moc se mi líbí římské číslice, hranatý ciferník a taky ta jeho barva - je taková pozitivní a připomíná mi dovolenou někde na prosluněné pláži, což se mi líbí:-) Jejich funkce taky nejsou k zahození na to, jak málo prostoru displaj má, ale beru to jako že je budu využívat spíš okrajově. Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem Chilliluk
YYBob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Na G-Shocky působí poměrně velice luxusně - to se jen tak nevidí. Ta barva ciferníku se mi taky líbí - dělá z nich takovou "golden edition" .Ale - neber to osobně - nic proti - ty rafičky ke Géčkám prostě NEPATŘ?!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se