Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim..

Viete mi poradit nejake celokovove g-cka za rozumnu cenu??Cca 200-250e..

Mam na mysli klasicke digi (s gumenym bezlom) ako napr. DW5600, nie MR-G,GIEZ a pod..

Dik..

Odesláno (upraveno)

To je jednoduché! Nic takového neexistuje. Nejblíž jsou GW 5000 nebo GWF 1000. Ceny jsou však závratné a po "odejití" gumového bezelu ho nepůjde sehnat.

GW 5000 post-673-095917100 1351714932.jpg

GWF 1000post-673-092673100 1351714828.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Zdravim..

Viete mi poradit nejake celokovove g-cka za rozumnu cenu??Cca 200-250e..

Mam na mysli klasicke digi (s gumenym bezlom) ako napr. DW5600, nie MR-G,GIEZ a pod..

Dik..

Také jsem sháněl.

Nesehnal :sad01_anim: .

Po řadě MR-G už jsou to jen smíšené kovo-plastové pouzdra.

Moje GW600 také. Navrch a vespod nerez, uvnitř polyuretan.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Vím, že sem tyhle hodinky zrovna nepatří, ale jsou to Casia a jsou celokovový. Mluvím o http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-amw-706d-7a . Měl jsem kdysi Casio DW-8400 - první z rodu Mudmanů - měl jsem je HROZNĚ rád, ale po asi pěti letech každodenního nošení se mi nějak rozdrolil bezel - viz tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14929-kdo-tu-ma-nejake-g-shocky-a-jake/page__st__1360. Byl jsem na kvalitu G-Shocků obecně tak naštvanej, že jsem se rozhodl pro jakýkoli - hlavně celokovový digitálky. Dlouho jsem hledal a nakonec zvolil kompromis - právě AMW 706. Jsou fakt celokovový a musím říct, že jsem je někdy od roku 2005 skoro nesundal z ruky, vůbec je nešetřím a jediný co jsem do nich musel investovat bylo jednou za celou tu dobu výměna baterie a jedna stěžejka. Jen - je to pořád jen kompromis - chybí tam láska. Hrozně mi u nich vadí ty rafičky. "Vždycky" překáží zrovna v místě kam se potřebuju podívat. Už jsem i přemýšlel, že zajdu do hodinářství, aby mi je sundali.

Sám na sebe koukám, že jsem to s nima vydržel tak dlouho. Hledám teď za ně náhradu - tu pravou lásku...

Odesláno

ocelove puzdro maju taktiez GW 6900

Díky za tip :-) to jsem nevěděl. A to pouzdro je ocelové s nějakou PVD úpravou, nebo potažené gumou? Srry za hloupou otázku, ale z fotek na netu to nejsem schopen poznat. ...a pásek asi Casio guma, že?

Odesláno

Díky za tip :-) to jsem nevěděl. A to pouzdro je ocelové s nějakou PVD úpravou, nebo potažené gumou? Srry za hloupou otázku, ale z fotek na netu to nejsem schopen poznat. ...a pásek asi Casio guma, že?

je to takyto princip post-13274-051390200%201352478371.jpga pasek je velmi odolny z kaučuku

Odesláno

Nesmysl, GW6900 je plasťák jako každé jiné géčka.

YYBob: Jestli se chceš vyhnout stejného zklamání jako s tvýma bývalýma géčkama hledej celoocelové digitálky bez převlečného plastového bezelu, protože to je to, co po letech odchází a není k sehnání.

Odesláno (upraveno)

Nesmysl, GW6900 je plasťák jako každé jiné géčka.

YYBob: Jestli se chceš vyhnout stejného zklamání jako s tvýma bývalýma géčkama hledej celoocelové digitálky bez převlečného plastového bezelu, protože to je to, co po letech odchází a není k sehnání.

No tak jo - nějaký konkrétní tip?

edit.: mám rád velký, nejlépe černý, military look digitálky...

Upraveno uživatelem YYBob
Odesláno

Myslím že řada mrg , zkus napsat členovi Dantechno, jedny měl, tak by mohl vědět víc, co všechno je na nich plast. Ale počítej s nesmyslnýma cenama za nové/skoro nové kousky.

Odesláno

Jo - Casio Mr-G 100/200 znám. Ty jsem okukoval hned jako první. Jsou pro mě subj. docela parádní. Jen stříbrný sad01_anim.gif a malý sad01_anim.gif. Mám obvod zápěstí skoro 20cm a i moje Mudy DW 8400 byly velikostně tak tak. Ale děkuju za pomoc - ještě pokouknu.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Jo - Casio Mr-G 100/200 znám. Ty jsem okukoval hned jako první. Jsou pro mě subj. docela parádní. Jen stříbrný sad01_anim.gif a malý sad01_anim.gif. Mám obvod zápěstí skoro 20cm a i moje Mudy DW 8400 byly velikostně tak tak. Ale děkuju za pomoc - ještě pokouknu.

Nebo zkus třeba Casio efd-1000d - nejsou to teda géčka, ale celokovový digitální edifice, který i vypadají docela moderně - jde ale o to, jestli ti nevadí negativní displaj.

post-12565-018537100 1354199334.jpg

post-12565-050996800 1354199354.jpg

Ty MRG-100 jedny mám, ale je u nich krátký pásek a nezapnu je, což mě hrozně štve a nemůžu nikde sehnat další originál články :crying_anim:

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Díky za pochvalu:-) Mně se taky líbí, ale ta pravá láska to pořád není. Protože už jsem čistě digitálek vyzkoušel hodně a žádné mne nezaujaly nějak na dlouhou dobu tak, že už bych nekoukal po jiných, tak jsem zvolil přesně opačnou cestu než ty - budu si přát k Ježíšku tyhle designově podle mne dost povedené ana-digi G-shocky:

post-12565-031611700 1354218234.jpg

Moc se mi líbí římské číslice, hranatý ciferník a taky ta jeho barva - je taková pozitivní a připomíná mi dovolenou někde na prosluněné pláži, což se mi líbí:-) Jejich funkce taky nejsou k zahození na to, jak málo prostoru displaj má, ale beru to jako že je budu využívat spíš okrajově.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Na G-Shocky působí poměrně velice luxusně - to se jen tak nevidí. Ta barva ciferníku se mi taky líbí - dělá z nich takovou "golden edition" .

Ale - neber to osobně - nic proti - ty rafičky ke Géčkám prostě NEPATŘ?!!! sad01_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...