cigi Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Mechano - super text, kapku dlouhý, zejména pro cizince ale přímo tajemně mystický!!! Pro amíky bych volil jednodušší ORIGINAL NMNM. , nebránil bych se ani verzi enemenem!!!
Ondraj Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 cigi napsal: ORIGINAL NMNM. , nebránil bych se ani verzi enemenem!!! :D
cigi Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Ajaj trochu jsem klopýtnul - ondraji - nám se to směje!! Přišel čas vyjádřit primovi mou plnou podporu. Ať si trhnou nohou, já vím, proč se mi líbí vaše hodinky. Slovíčka na tom nic nezmění. Popshopovi je jedno, odkud pocházejí primky, mě je zase jedno, jak se jmenují hodinky z Nového Města nad Metují, prostě jsem jejich fanda!
NUVOLARI Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 cigi napsal: ORIGINAL NMNM. , nebránil bych se ani verzi enemenem!!! chtělo by to trochu vystajolvat : NmNm třeba....
Ondraj Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 cigi napsal: Ajaj trochu jsem klopýtnul - ondraji - nám se to směje!! Přišel čas vyjádřit primovi mou plnou podporu. Ať si trhnou nohou, já vím, proč se mi líbí vaše hodinky. Slovíčka na tom nic nezmění. Popshopovi je jedno, odkud pocházejí primky, mě je zase jedno, jak se jmenují hodinky z Nového Města nad Metují, prostě jsem jejich fanda! Já jsem to bral pouze jako legraci, protože tě znám a vím, že máš Primy rád.
odklizec Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 abyste z toho za chvili nemeli ty bombony M&M's
X-Bob Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 odklizec napsal: abyste z toho za chvili nemeli ty bombony M&M's Primky, zvlášť Linea 40, jsou do pusy na cucání už moc velké...
Prokop Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 JJ napsal: mechano: no byla myšlena kontinuita výroby hodinek pod značkou PRIM, ať už se strojky PRIM, Myiota či ETA (případně dalšími, pokud se používaly). PRIM: v čem by Vám ta "regulérní basa" pro ty blby pomohla? Spíš to je na pořádné odškodnění a úhradu Vašich nákladů spojených s tou celou věcí, ne? Vymoci nějaké odškodnění v ČR a soudní cestou k tomu? Myslím, že ta basa je tak to jediné, před čím má ještě alespoň část národa respekt.
Prokop Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 To Cigi: Mě nepříjde zrovna košér podnikání, když využiji toho, že někdo v rozporu se zákony prodá ochrannou známku, na kterou nemá právo (protože ji už jednou prodal ELTONu, a ten kupní cenu zaplatil, což je doloženo soudem) a ještě s ní nakládá tak, že porušuje pravidla hospodářské soutěže a tím tedy i dalších pár paragrafů. Jinak co se týče změny loga, já vím, že se některým z Vás tato myšlenka líbí, ale já se nehodlám zaživa stahovat z kůže jenom kvůli jedné vši v kožichu. Jak už jsem napsal, každá světově významná značka zaměstnává právníky v mnoha sporech proti parazitům. Nejsme výjimkou. I my máme své parazity a bojujeme proti nim. Patří to zřejmě ke koloritu této branže. To nejhorší, co by nás mohlo potkat, je přejmenování na NMM Original , to už zní jak MPM Quality.
mechano Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Já bych řekl že to nezní vůbec, proto je třeba podle vzoru Glasshütte nejdřív vytvořit tu pověst. Pak už to bude sranda. (Až na to že bude třeba ji taky udržet)
JJ Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 mechano: Jo jo, stačí tak 150 až 200 let a je to v suchu ;-)
cigi Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Prime, já přece takové podnikání za košer nepovažuju, a fandím Vám, nevím už, jak to mám zřetelněji napsat. Já ale chci taky dát jasně najevo svůj názor, že pokud soud nerozhodne ve Váš prospěch ( a to zřejmě neučinil, naopak ), je to naprosto legální a je nutno hledat jiné cesty, jak z toho ven. Taky na základě kusých informací od Vás se od začátku domnívám, že to budete mít s lajdácky formálně soudícími, nekontrolovatenými, samolibými (prostě utrženými ze řetězu) postkomunistickými soudy těžké, přetěžké, domoci se košér chování své , dovolím si snad napsat, dle našeho názoru nekalé konkurence. Co nechápu, je Vaše bagatelizace stále se zhoršující situace - MPM je přece dnes již mezi hodináři (a tím i zákazníky) známější (dle informací členů fora, nakonec i já mám takovou zkušenost), rozšířenější, bohužel na slovensku nyní i legálnější. Navíc mu hraje do karet ta veledůležitá okolnost, že ON parazituje na Vás, Vy na něm vůbec. Jediná jeho nevýhoda je v jeho lokálním omezení - v cizině kromě slovenska neznamená značka prim nic - a tak tam prodává pod jiným jménem , pravděpodobně. Vyjadřuji dále své přesvědčení, že jste dobře připraven i na krajní řešení - změnu značky. Zbytek je hořká legrace na Váš úkor, za což se tedy omlouvám.
mechano Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 JJ napsal: mechano: Jo jo, stačí tak 150 až 200 let a je to v suchu ;-) To ne , to vytvoření pověsti tak dlouho netrvalo ale zato bylo pořádně drahé (měřeno námahou a pečlivostí). Během třiceti let už byla ta pověst taková že někteří neváhali a stěhovali se do G. aby si to mohli napsat na ciferník( jako třeba Nomos).
NUVOLARI Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 no aspoň je vidět,že PRIM je opravdu pojem,značka kterou stojí za to napodobovat. lze to brát jako jednu z forem uznání.
cigi Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Nuvolari, bohužel, prim nikdo nenapodobuje, jen prostě koupili to jméno a prodávají pod ním čínské hodinky napodobující brequety. Kurňa, kurňa....
Prokop Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Cigi, není s třeba omlouvat. Vždyť já vám rozumim. Jen mi nepříjde jako rozumné se smiřovat s tím, že když je v této republice právo nevymožitelné, znamená to legalizaci zločinného jednání. Ne, není to ani morální, ani oprávněné. Musíme nazývat věci pravými jmény. Jde o prachsprosté parazitování na pověsti skutečného výrobce a zneužívání nefunkčnosti soudů. Na druhou stranu máte pravdu v jednom. České soudy leckdy soudí naprosto neuvěřitelným způsobem. Zažil jsem již několik rozsudků, nad kterými mi zůstával rozum stát. Ty rozhodně nikdo nevyčetl ze zákonů a důkazů, ale snad jen tak ze vzduchu. Vím, že leckdy je rozumné se smířit se současným stavem, ale to bysme potom mohli ustupovat stále. Máte pravdu, že většina našich zákazníků by asi dokázala přijmout změnu značky, ale já neustoupím ani o píď, tím spíše, že se nám daří i v takto složitých podmínkách významně zvyšovat ekonomický výkon. Obrat v hodinkách, v meziročním srovnání, vzroste letos o více jak 50%, možná i více. Nevidím důvod měnit strategii přístupu ke značce. Neustanu do té doby, dokud i soudci nezačnou mít potřebu vlastnit naše hodinky.
X-Bob Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 PRIM napsal: že se nám daří i v takto složitých podmínkách významně zvyšovat ekonomický výkon. Obrat v hodinkách, v meziročním srovnání, vzroste letos o více jak 50%, možná i více. Gratuluji
JJ Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Já se také připojuji ke gratulaci. Jen by mě zajímalo, zda těch 50% nejsou náhodou jeden nebo dva platinové solitery ;-)
watch Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 to PRIM Take se pripojuji ke gratulaci. Drzim Vam palce!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se