Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kupujete nekdo Watch magazine? 23.2. ma vyjit nove cislo a uvazuju o predplatnem, i kdyz vychazi jen 4x za rok :(, tak se chci zeptat, jestli to ma cenu objednavat, zda je to zajimavy casopis? Dekuji Mike

Odesláno
  Michael napsal:
Kupujete nekdo Watch magazine? 23.2. ma vyjit nove cislo a uvazuju o predplatnem, i kdyz vychazi jen 4x za rok :(, tak se chci zeptat, jestli to ma cenu objednavat, zda je to zajimavy casopis? Dekuji Mike

No nic lepšího na trhu není ( bohužel ). Většinou ho dostávam zadarmo v prodejnách hodinek ( koupil jsem si asi tři čísla ), ale zaplať pámbůh za něj. V češtině nic podobného nevychází.

Odesláno

Taky kupuji časopis pravidelně a podle mě není vůbec špatný. S tím jedním číslem navíc by to měla být pravda, v posledním vydání to je napsáno černé na bílém.

Odesláno

Je třeba to na stáncích hledat, mají to schované a většinou jen pár čísel... Lepší prodejny hodinek k novým hodinkám časopis dají, ale zpravidla ne aktuální číslo. Jak kde.

Kupuju to, nic jiného na trhu není. Mám ale pocit, že se v průběhu doby jaksi "vyprofilovali" směrem k velmi luxusním značkám na straně jedné s "swočkám" na straně druhé... Takové té střední třídy mechanických hodinek je tam pomálu, ale třeba je to jen můj pocit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...