Přejít na obsah

ROLEX GMT

speedmaster1

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten argument, kterym obhajujes svoje rozhodnuti ("Nosim je na ruce ja, me to tak vyhovuje, tak co") je svou intelektualni intenzitou samozrejme naprosto odzbrojujici, na to nelze vubec nic rict.

Nechtej ale po ostatnich, aby ti k tomuhle rozhodnuti nadsene aplaudovali.

Doporucuji vyndat jeste vterinovku, hodinky pak budes mit jeste daleko prehlednejsi ;-)

když se podíváš na začátek vlákna, zjistíš že jsem žádal o radu a případně pomoc. a co jsem dostal ? spoustu nežádoucí kritiky a hodnocení.  (to umim na dálku taky a dobře )

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ten argument, kterym obhajujes svoje rozhodnuti ("Nosim je na ruce ja, me to tak vyhovuje, tak co") je svou intelektualni intenzitou samozrejme naprosto odzbrojujici, na to nelze vubec nic rict.

Nechtej ale po ostatnich, aby ti k tomuhle rozhodnuti nadsene aplaudovali.

Doporucuji vyndat jeste vterinovku, hodinky pak budes mit jeste daleko prehlednejsi ;-)

Zoro, ochrance hodinkovych rucek :D :D

Odesláno

Počkej, to sis vazne myslel, ze tudle ko.otinu ti tady někdo schválí nebo ji bude podporovat? :-D

Jak sou ty GMT krásný, kdyz jsou komplet.....

0a7ee6a923f395af75954056c3a8ee8e.jpg

když se podíváš na začátek vlákna, zjistíš že jsem žádal o radu a případně pomoc. a co jsem dostal ? spoustu nežádoucí kritiky a hodnocení. (to umim na dálku taky a dobře )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Počkej, to sis vazne myslel, ze tudle ko.otinu ti tady někdo schválí nebo ji bude podporovat? :-D

Jak sou ty GMT krásný, kdyz jsou komplet.....

0a7ee6a923f395af75954056c3a8ee8e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ty máš taky dost

Odesláno

takže znovu - když se podíváte na začátek vlákna, zjistíte že jsem žádal o radu a případně pomoc. na místo toho se ozvalo několik samozvaných kritiků . já jsem se ale neptal nikoho na názor a svoje rozhodnutí tady nehodlám obhajovat. 

Odesláno

takže znovu - když se podíváte na začátek vlákna, zjistíte že jsem žádal o radu a případně pomoc. na místo toho se ozvalo několik samozvaných kritiků . já jsem se ale neptal nikoho na názor a svoje rozhodnutí tady nehodlám obhajovat. 

Jasně, že jsi se nikoho na názor neptal (a všichni tady netrpělivě čekáme, až nám udělíš svolení ho vyjádřit), ale jsi ve veřejném prostoru a tak se holt smiř s tím, že tady prostě lidi svůj názor vyjadřovat budou.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...