speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 zdravím mam rolexy gmt 16718 a k nim dva dotazy-datum mi přeskočí 2 minuty po půlnoci, je to normální ? u všech rolexů co jsem nosil datum přehazovalo těsně před půlnocí, ale gmt mam prvně. je možno na tuto mojí starší verzi z r.2001 nasadit mladší gmt ručku v zelené barvě ? /původnost ani tak neřešim, počítám že budou hodinky přehlednější /
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 S tim datem se to dá zregulovat. Mě to překlápělo o hodinu dřív. 2min bych fakt ale neřešil. S tou ručkou těžko říct, mělo by to pasovat. Neni to ale zbytečnej bastl? Navíc AD ti to neudělá...
speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 S tim datem se to dá zregulovat. Mě to překlápělo o hodinu dřív. 2min bych fakt ale neřešil. S tou ručkou těžko říct, mělo by to pasovat. Neni to ale zbytečnej bastl? Navíc AD ti to neudělá...když ty čtyři ručky stejný barvy jsou někdy docela matoucí
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 A propos... kde je nějaký foto? Máš je na oystru nebo na jubilee?
m.n. Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 To je fullgold, že? Taky bych rád foto...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 To je fullgold, že? Taky bych rád foto... Jestli trefil tu referenci, tak jo. A jesli jsou na oystru, tak budu i trochu závidět
kulix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Konecne poradne hodinky.. Hod sem foto..
stopa99 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Tak neako premyslam nad tou kombinacio zelenej a zlata....nesla by s tomu viac cervena GMT rucka z 16710?Ta bude podla mna pasovat urcite.
speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Tak neako premyslam nad tou kombinacio zelenej a zlata....nesla by s tomu viac cervena GMT rucka z 16710?Ta bude podla mna pasovat urcite.ta je ale ocelová
speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 jenom mě to tak napadlo s tou ručkou, taková úvaha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Ach jo. Vždycky když vidím zlatý hodinky tak mě zamrzí jaký to zlato je. Hrozně se mě zlato líbí a hned bych si koupil GMT v keramice. Když ale pak vidím jak jsou na tom vidět mikroškrábance a kolik jich tam je tak mám úplně po náladě. Já bych takový hodinky nemohl nosit, protože na to prostě nemám koule. Když koupím nový krásný hodinky a po pár dnech vidím, kolik toho na tom tahu je tak mě to hrozně zamrzí. Pár jsem zlatých hodinek měl a přes tohle jsem se nikdy nepřenesl. Závidím těm kteří hodí na ruku zlatý rolády a je jim jedno, když chytnou každý den nějaký drobný šrámek.
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Zlatý rolby, to je paráda Myslim, že ty škrábance jsou hodně vytažený bleskem a v reálu to tak děsný nebude...
speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 je pravda že zlato se poškrábe celkem snadno, ale zlatu patina sluší narozdíl od nerezu. ten blesk to hodně zvýraznil / celkově špatný fotky/, na denním světle jsou krásný .
speedmaster1 Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 jinak jako majitel jsem druhý v pořadí, což neni moc.
kulix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Perfect.. Ty zlate hodinky proste musi byt ozuzlany..
hulk Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 myslím si, že kombinace zlatá a zelená je u těchto hodinek excelentní :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
speedmaster1 Odesláno 2. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 tak nakonec je asi nechám origo. sám nejsem zastáncem bastlení čehokoli.
Igicz Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Chlapi, co na to říkáte... Nejsem velký fanda rolexu, ale tyhle vintážky bych si na ruce dokázal představit:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Chlapi, co na to říkáte... Nejsem velký fanda rolexu, ale tyhle vintážky bych si na ruce dokázal představit:-)Slavný niple root beer dial. Nosil je třeba Dirty Harry.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.