m.n. Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 To je vypadá na nějaký bastl. Tyhle ručky snad GMT nikdy nemělo, pokud se nemýlím...
speedmaster1 Odesláno 17. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Chlapi, co na to říkáte... Nejsem velký fanda rolexu, ale tyhle vintážky bych si na ruce dokázal představit:-)parádní kousek
tomek Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Chlapi, co na to říkáte... Nejsem velký fanda rolexu, ale tyhle vintážky bych si na ruce dokázal představit:-)Asi hloupý dotaz, ale jakou měli vlastně původně barvu? Nebo to není patina a už je vyrobili s hnědou lunetou a ciferníkem?
dlubix Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 ...už je vyrobili s hnědou lunetou a ciferníkem? ano
mi3 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Chlapi, co na to říkáte... Nejsem velký fanda rolexu, ale tyhle vintážky bych si na ruce dokázal představit:-) Toto som vydel v US. Tusim to fasovali kapitani concorde . Ale to neviem iste. No 100% je to koser concorde hands model .... Dost rare
speedmaster1 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 tak jsem při generálce stroje nechal GMT ručku demontovat a naprostá spokojenost . ted jí mám v bedně schovanou a vůbec mi nechybí.
speedmaster1 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 tak jsem při generálce stroje nechal GMT ručku demontovat a naprostá spokojenost . ted jí mám v bedně schovanou a vůbec mi nechybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Muffik Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Mně GMT bez ručky připadají, no řekněme zvláštní, ale proti gustu...Já bych tam teda tu ručku spíš furt hledal
LovecK Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Mně GMT bez ručky připadají, no řekněme zvláštní, ale proti gustu...Já bych tam teda tu ručku spíš furt hledal Jojo, teď ještě vyměnit vložku na lunetě, tenhle formát už je zbytečný...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 tak jsem při generálce stroje nechal GMT ručku demontovat a naprostá spokojenost . ted jí mám v bedně schovanou a vůbec mi nechybí. Proč?
m.n. Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 tak nakonec je asi nechám origo. sám nejsem zastáncem bastlení čehokoli.
Návštěvník dabelM Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Proč jsi si ji nechal oddělat ? Na GMTčka ručka druhý časový pásmo patří... Nebastlit ! Škoda pěkných GMTček :-(
African Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 tak jsem při generálce stroje nechal GMT ručku demontovat a naprostá spokojenost . ted jí mám v bedně schovanou a vůbec mi nechybí.To nechápu. ...
vendaf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 GMT bez GMT ručky.....dle mého názoru škoda. Jsem fanda Rolexu a tohle mě tak trochu bolí....
speedmaster1 Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 za1. to neni nenávratný zásahza2. mě se to tak líbí a já je nosim na ruceted jsou hodinky mnohem přehlednější, jsem taky fanda do rolexu a nic mě nebolí
Džanek Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Nabízí se otázka, proč jsi teda šel do GMT, když tě tam ta ručka iritovala? To je jako vypárat na subech kyklopa. No ale podstatné je, že si nyní spokojený
speedmaster1 Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 já jí chtěl nejdřív zelenou, ale tohle mi naprosto vyhovuje . stejně nikam nelítám .
zoroastro Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Ten argument, kterym obhajujes svoje rozhodnuti ("Nosim je na ruce ja, me to tak vyhovuje, tak co") je svou intelektualni intenzitou samozrejme naprosto odzbrojujici, na to nelze vubec nic rict. Nechtej ale po ostatnich, aby ti k tomuhle rozhodnuti nadsene aplaudovali. Doporucuji vyndat jeste vterinovku, hodinky pak budes mit jeste daleko prehlednejsi ;-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.