Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jako správnej dědek plesnivej nemůžu spát a tak sedím v pracovně u PC a hrabu se v katalozích. A dumám co dál. Na ruce manželčiny Luminor 048. Mají taky 40mm a malý mi najednou už taky tak nějak nepřijdou. :suicide_anim: Dokonce jsem chvíli přemýšlel o 216570 Explorer II, ale jejich relativně menší vodotěsnost mě odradila i přes 42mm pouzdro. A ani vlastně nevím, co chci. Ale jak říkal Jan Werich..že vlastně nemusí vědět co chce...když chce. :king: Tak já jen tak.....aby to tady neusnulo. :angel:

Edit: Nosím tady ty holčičí hodinky jak koťata...Radiomir 210 jsou i přes 45mm také docela "akorát". Ale to už nemá s tímhle vláknem fakt nic společného...! Sorry za :offtopic: Já fakt musel. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Jako správnej dědek plesnivej nemůžu spát a tak sedím v pracovně u PC a hrabu se v katalozích. A dumám co dál. Na ruce manželčiny Luminor 048. Mají taky 40mm a malý mi najednou už taky tak nějak nepřijdou. :suicide_anim: Dokonce jsem chvíli přemýšlel o 216570 Explorer II, ale jejich relativně menší vodotěsnost mě odradila i přes 42mm pouzdro. A ani vlastně nevím, co chci. Ale jak říkal Jan Werich..že vlastně nemusí vědět co chce...když chce. :king: Tak já jen tak.....aby to tady neusnulo. :angel:

Tak to vidíš, taky nechrápu, ale já zase sjíždím větší hodinky...Panerai, doma už to vře a tak buď budu muset schládnout, nebo koupit, tak nespím a přemýšlím :-)

Odesláno

Tak to vidíš, taky nechrápu, ale já zase sjíždím větší hodinky...Panerai, doma už to vře a tak buď budu muset schládnout, nebo koupit, tak nespím a přemýšlím :-)

Doporučuji studenou sprchu, flanelovej ručník a masírovat do červena. No a pokud to nepomůže, tak koupit 312. Asi vím o jedněch, co budou volný.... :whistle: A kdyby ne, dáme miniporadu, ať můžeš vyzkoušet co bys rád.... :cheers:

Odesláno

Doporučuji studenou sprchu, flanelovej ručník a masírovat do červena. No a pokud to nepomůže, tak koupit 312. Asi vím o jedněch, co budou volný.... :whistle: A kdyby ne, dáme miniporadu, ať můžeš vyzkoušet co bys rád.... :cheers:

No já jsem právě mimo realitu, tápu ve velikosti a nevím, jestli se pustit hned do nových. Takže jsem tak někde na půl cesty, navíc jsem sysel, co nic neprodává, jen kupuji...no já asi potřebuju chocholouška a ne hodinky. Jsem hotovej z 111, ale jak vidím ty 312, tak mám skoro mokro v rozkroku...kdy že budou volné, jsi říkal ?

Odesláno

Tak s hledáním nepospíchej, já si du dát tu sprchu a prožít zase jednu bezesnou noc. Popřemýšlím, jak si udělat :happybday:

Dělám si prču... :gunsmilie:. Než 111 bych radši doporučoval 112. Sice nemají vteřinovku, ale cifr má sendvič. A to je dle mého soudu víc.....

Ať nejsem zase :offtopic: tak přidám ještě jedny mrňavý z mého hodinkového pravěku. Ty jsem kupoval NOVÝ v devadesátých letech. Znalci asi poznají co je to za model...já ne! :sad01_anim: Odhadem asi 38mm.

Odesláno

Jo, před lety se starý verze dělaly vlastně bez sendviče. Nepamatuju, že bych viděl inzerát na 111 bez sendviče. Ale je pravda, že už inzeráty na 111 nesleduju.

Jo jo samozrejme jde o starsi serie a poslednich par let se dela sendvic, taky jsem jich moc v inzeratech nevidel ty bez sendvice

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...