beatle Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Co na ně říkáte? Sice quartz, ale vzhledově se mi líbí moc a stojí v čechách asi do 7 tis., což mi přijde dost muziky za málo peněz. Nějaká osobní zkušenost? Viděl je někdo naživo? My link Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem beatle
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Dizajnovo velmi pekny kusok. Skoda toho quartzu. K tymto retro to neide.
beatle Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Souhlas, automat by jim slušel Zajímalo by mě, jaký z nich bude pocit na živo.
Martin.D Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Na živo jsou to fakt pěkné kousky - zrovna jsem na ně dnes koukal. Mají je v Praze - hodinářství M. Brauna, myslím.
beatle Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 14:26, Martin.D napsal: Na živo jsou to fakt pěkné kousky - zrovna jsem na ně dnes koukal. Mají je v Praze - hodinářství M. Brauna, myslím. Díky moc za tip, chci se na ně mrknout, pořád zvažuju nějaké hodnotnější automaty, ale to je se mnou asi na dlouho, míám dojem že nevím co chci, líbí se mi hodně možností, ale pokud budu uvažovat o něčem v řádech desítek tisíc, budou na dlouhou dobu jediné, takže je to asi na delší dobu. Tyto miu přijdou laciné a zatím by mi udělali radost.
beatle Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 14:26, Martin.D napsal: Na živo jsou to fakt pěkné kousky - zrovna jsem na ně dnes koukal. Mají je v Praze - hodinářství M. Brauna, myslím. Můžu se zeptat kde je to hodinářství? Díky.
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 8. 11. 2012 v 19:13, beatle napsal: Můžu se zeptat kde je to hodinářství? Díky. Zkus i hodinářství Brož v pasáži U Stýblů na Václaváku. Nějaké Zepelliny tam mají, dneska jsem tam zrovna byl.
budo Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Nemuzu si pomoct. Logo Zeppelinu mi vzdycky prislo prilis rozmerny .... bez nej by hodinky byly mnohem decentnejsi...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Zeppeliny, Junkersy, Messrschmitdty,..... asia qurtaz parazitujícící na kdysi slavných značkách... taky jsem o nich kdysi hodně uvažoval....
odjinud Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Zeppeliny, Junkersy, Messrschmitdty,..... asia qurtaz parazitujícící na kdysi slavných značkách... taky jsem o nich kdysi hodně uvažoval....
Martin.D Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Ha omlouvám se ne Braun, ale Brož Samozřejmě je to hodinářství, jak popisuje ve svém příspěvku kuncák7.. Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Martin.D
Fishi Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Ten automat by byl určitě lepší, ale zase dražší. Každopádně celkově dělá zeppelin pěkný hodinky. Mám s automatama zkušenost a zatim jsem s nima spokojenej.
SakalMarty Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Já na Zeppelin nedám dopustit. Navíc mám pocit, že tyto dělají v atomat/mechanika. Já mám od nich hindenburg v automatu a nemůžu si stěžovat. Vypadají hodně retro, i ciferník není čistě bílý, ale takový krémový, vypadá zašedle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se