Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

na 1661X černá, modrá, zelená. Jo, děláme. Na GMT jsem to měnil jak trencle (tak jednou tejdně :D ) a na subech LV se na to taky chystam.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

panedge - v čem jsou keramický Rolády lepší? Potřebuju, aby mi to už někdo konečně vysvětlil

organic - moje slova

Myslis nez stary?No keramicka luneta by mela bejt lepsi,pouzdro masivnejsi,vetsi indexy,lepsi tah a jsou novy.Samozrejme hraje roli subjektivni pocit.Proste keramicky se mi libej vic:-)

Jinak stary GMT jsou bomba hodinky,o tom zadna.

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Myslis nez stary?No keramicka luneta by mela bejt lepsi,pouzdro masivnejsi,vetsi indexy,lepsi tah a jsou novy.Samozrejme hraje roli subjektivni pocit.Proste keramicky se mi libej vic:-)

Jinak stary GMT jsou bomba hodinky,o tom zadna.

C luneta se víc upatlá, když rupne, je to za ranec. Ale nepoškrabe se tak snadno vypadá víc cool, to beru. Zas si ji sám nepřehodíš za jinou dle libosti.

Supercase je masivnějíší, ale na funkci to vliv nemá. Spíš to působí méně vyváženě. Tah je plnej a spona masivní. Člověk si řekne: "tak jsem konečně za svý prachy něco dostal", ale na funkci to vliv nemá a většina rolexmaniaků se shodne, že starý sedí díky menší hmotnosti tahu a spony lépe.

Větší indexy mam na 16610LV taky :punk: a navíc jsem koupil skoro nový :guitar:

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Jo,vim,ze na LV jsou indexy vetsi,proto jsou taky tak dobry.Hele ja mam asi do toho co nejmin kvandat,zadny R jsem nikdy nemel,pritom se mi vlastne libej vsechny:-) A nejvic keramicky a hotovo.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Za tu červenou čmáranici si budes muset malinko připlatit :D Jsou nádherný.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Ta čmáranice na nich stojí nejvíc a zvyšuje jejich hodnotu asi tak desetkrát:smile_anim:

Dyť jo. Bral bych tyhle, comex a italský policejní. Pak volnočasový milsuby a už bych asi nic jinýho nepotřeboval :)

Odesláno

Pustit si k tělu dva staromilce :D s prosbou o radu jestli nové nebo staré suby ti rozhodně k objektivnímu rozhodnutí nepomůže.Stejně tak odpověď nenajdeš na žádném jiném foru.

Prostě líbí / nelíbí,nebo druhá možnost počkat dvacet let a pak budou keramiky "klasika" :)

A lunetu upatlanou nemám.

Odesláno

Abych byl trošku "on-topic" Zvedni limit na 100 a vybereš si i z nemnoha sportovních Rolexů, jinak asi ty datejusty, což je kompromis. Jako zaujatý majitel a starý chronopromiskuita můžu doporučit Sub no date. TADY máš jedny za 83

Odesláno

to samozrejme mas. do italie se vyplati si pro ty hodinky zajet, nenechat posilat. o zkusenosti s podvodnikama s rolexama na chrono24 by asi nejlepe mohl referovat M3maniac, kdysi tu psal takovou peknou recenzi..

Odesláno

to samozrejme mas. do italie se vyplati si pro ty hodinky zajet, nenechat posilat. o zkusenosti s podvodnikama s rolexama na chrono24 by asi nejlepe mohl referovat M3maniac, kdysi tu psal takovou peknou recenzi..

O Chronu24 bych taky dokázal vyprávět :)

Odesláno

Za tu červenou čmáranici si budes muset malinko připlatit :D Jsou nádherný.

Jenom malinko, stačilo by prodat byt :), a nebo prodat větší sbírku keramik :D

Odesláno

Tak to já měl asi zprdelekliku, protože jsem koupil Rolexy z Itálie, poštou a všechno tiptop.

Dvakrát denně zpívej italskou hymnu s krucifixem v ruce. :D

Odesláno

Abych byl trošku "on-topic" Zvedni limit na 100 a vybereš si i z nemnoha sportovních Rolexů, jinak asi ty datejusty, což je kompromis. Jako zaujatý majitel a starý chronopromiskuita můžu doporučit Sub no date. TADY máš jedny za 83

S cestou jseš na 90k plus 16 hodin v autě, ale jistotu že si je přivezeš přesto nemáš :)

Počkal až se objeví něco blíž. ČR, SR, Německo. Ale nejlevněji koupíš stejně na Chronomagu.

Odesláno

trochu OT, nicméně mi to nedá. Opravdu je nákup jakýchkoli hodinek na Chrono 24 takový risk nebo je to prodavač od prodavače jako na Ebay? Zkušeným předem díky za info

Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak to já měl asi zprdelekliku, protože jsem koupil Rolexy z Itálie, poštou a všechno tiptop.

Asi jeden z mála, ale tenhle je borec. Víme o tom svý, viď? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...