kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Zdravím, rád bych věděl jakou mají cenu tyto hodinky, díky.Jsou po komplet renovaci firmou Strnad Brno Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem kolben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Ahoj, zaregistrovat se a hned polozit takovy dotaz.... pockej kdo ti co nabidne v PM a uvidis hned, nebo projdi Aukro, Ebay. Ono takhle to vypada, zes prisel jen prodat. Bohuzel je to v 90% pripadu prispevku jako ten tvuj:-( Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Možná to tak vypadá, ale prodat je nechci. Rád bych znal cenu dědictví co nosím na ruce. Aukro i Ebay sem prošel a nic sem nenašel, PM s nabídkou ceny jsou zbytečné. Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem kolben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) kouzlo https://www.google.c...iw=1680&bih=893http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=31800 Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 kouzlo https://www.google.c...iw=1680&bih=893http://www.mwrforum....ead.php?t=31800 Takže +- 16. 000 Kč, chápu to správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Proto jsem nepsal ze jdes prodavat (za skryte prodeje je tu BAN), ale ze to tak vypada.Proste neduvera, ze Chronomag bude zneuzit a hodinky budou zitra na Aukru, jako v 90% pripadu. Na to jsou tu zdejsi odbornici na vintage alergicti. V tom atelieru kde ti je renovovali jsi se na pribliznou cenu neptal? Jen ze me samotneho zajima:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Ptal, a hodinář mi řekl "Víte co máte na ruce?" a já řekl že nevím, tak jsem tady :-DOdhadnul to na desítky tisíc po renovaci a to se mi nezdálo. Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem kolben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Ono jde i o to, jestli "jen renovoval" a "jak" renovoval. Nekdy hodinky ne uplne stastnou renovaci z hodnoty ztrati. Originalitu (puvodnost) neposoudim, ale pokud by tam neco menil za novejsi nebo z podobneho modelu je to v haji. S tou cenou ti neporadim, nerozumim tomu. Kazdopadne pockej par dni, treba ti nekdo da presnejsi nastrel ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 On Strnad je docela si myslím renomovanej hodinář v třetí generaci, ručičky akorát sehnal nový a sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Kolben, tvoje fotka je kradená, odtud: http://dieselpunks.blogspot.cz/2009/07/zenith-special-aviators-watch.htmlTímhle podvodem sis to totálně podělal. Lhát se nemá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Boze to jsem si zase nabehl. To je tim, ze nemam v praci dneska co delat. Tak se opravuju, tak 91% pripadu jsou ruzni vykukove. Nebo srandisti. Kolben = mrtvej Homolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Boze to jsem si zase nabehl. To je tim, ze nemam v praci dneska co delat. Tak se opravuju, tak 91% pripadu jsou ruzni vykukove. Nebo srandisti. Kolben = mrtvej Homolka sry, tohle snad ukradeným obrázkem nenazvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Hm možná ne,ale jak to nosíš na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 To je foto před renovací, nemám u sebe foťák, tak jsem použil foto z internetu, vypadají stejně. Sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) To mi hlava nebere, chces znat cenu hodinek po renovaci a das foto jinych hodinek Az te bude zajimat jestli se klukum libi tva zena, das sem taky fotku podobne sousedky? Prosim vas reknete mu nekdo nejakou cenu, at se tahle fraska uzavre Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 To je foto před renovací, nemám u sebe foťák, tak jsem použil foto z internetu, vypadají stejně. Sry.Kdybys to napsal hned,že máš podobné,ušetřil by sis spoustu problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Já osobně si místních odborníků starých kukaček nesmírně vážím,protože získat přehled o technice a cenách v téhle oblasti pokládám za velmi náročné studium,nevím jestli se Ti vůbec někdo z nich po tomhle začátku ozve a jestli ne nedivím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolben Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Hm možná ne,ale jak to nosíš na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Tak ty ceny at je klid http://www.antik-hodinky.cz/vyhledavani?search_phrase=zenith+special&search=Hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 ...za skryte prodeje je zde ban, cili soukrome zpravy jsou verejne? nebo staci naznak prodeje a uz to jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se