Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož nemám doma kabelovku a v práci do ní nakupuju kanály pro naše zákazníky :-) tak lecky nevím, co vzít a co ne.

Aktuálně řeším třeba Sport1 a Sport2. Sleduje to někdo? Vzal bych oba, ale nejsou nejlevnější... takže si říkám, jestli nejít jen do Sportu 1... Není Sport 2 jen klon Sportu 1?

Jaké jiné kanály rádi sledujete?

Odesláno (upraveno)

Sport1 a Sport2 vlastní Chello Central a teraz som zabudol zvyšok :), ktorá ale tiež patrí pod ďalšiu skupinu. Myslím, že centrum má v Maďarsku.

Je to dvojkanálová stanica Sport Tv. Pozerám na nich sem-tam hokej, KHL, či slov. extraligu (lebo tú na štátnej nevidno), americký futbal NFL a basket NBA. Ryder cup bola pecka. A hádzanú zo šampionátov MS a ME, zvlášť s komentovaním Jana Slepičky.

edit: napríklad u NFL ide priamy prenos na Sport1 a záznam druhý deň Sport2, alebo na striedačku reprízujú. Možno pomôže, prehľad o prestriedaní a vysielaní prenosov máš tu.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Jo, oboje je to Chello CE... dalo by se teda říct, že dvojka tak trochu recykluje jedničku?

Recykluje ale jen někdy, zapomnělo se tady uvézt, že dávají Primera division a ta bývá jak na jedničce, tak na dvojce. Hovořím o premiérách zápasů.

Odesláno

Mám Skylink a v nabídce jsou Sport 1 i Sport 2. Musím říct, že kdyby nebyly, tak by mi to asi vůbec nevadilo. Točej fotbal, box, pokerový záznamy čtyři roky starý a bojový sporty. Jelikož mě rvačky nebavej, fotbalu jsem přesycenej a poker si radši zahraju on-line, tak na tyto programy vůbec nečumim. Poslední dobou vydržím a neusnu snad jenom u tenisu, šipek, skokách na lyžích a když hraje repre fotbal nebo hokej. A nejhorší je, že vysílaj asi nějakým nízkým datovým tokem a obraz alespoň u Skylinku stojí za prd. Proti Eurosportům HD, Nověsport HD a ČTsportHD je to skoro nekoukatelný. Na druhou stranu, moje názory je třeba brát s rezervou. Vosumdesát programů a stejně jsem votrávenej že nic nedávaj.

Odesláno

Poslední dobou koukám nepravidelně na History chanel na "Hvězdy zastavárny", to mě docela baví. A ještě čumíme se ženou na Travel chanel na pořady o cestování, aby jsme viděli a věděli kam nikdy nepojedem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...