Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsem, zalibili se mi hodinky:

http://www.hodinarst...ef-106d-2a.html

je to uplny shit nebo vyhodna koupe? Pripadne budu vdecny za radu. Diky. M.

Casio hodinky ma nikdy nesklamali. Majú jeden z najlepších pomerov cena-výkon. Ak sa ti páčia kúp si ich, chybu neurobíš. Sú to hodinky vhodné na každodenné nosenie a v prípade zničenia sa človeku nenahrnú slzy do očí ako v prípade drahších kúskov.

Odesláno

Díky. I to jsem říkal taky. Už jsem je objednal, tak uvidim jaky budou v realu. Kdysi jsem měl Timex Illumin..digitalky(mely dost funkci na svoji dobu, ale po letech zacaly blbnout tlacitka, kdyz bylo treba menit baterii-u hodinare jsem tenkrat akorat vyhodil jako student velky penize za opravu a nic-jen vymena bateriie do nich stala 500 Kc-nekde je mam jeste doma, koupeny cca v r.1995). Na Casia uz se tesim, vim ze to je laciny, ale ja si umim veci vazit (mam doma jeste svoje primky, ktery jsem mel cely deststvi a predemnou tata=hodinky furt jedou a jsou presny)

Odesláno

Díky. I to jsem říkal taky. Už jsem je objednal, tak uvidim jaky budou v realu. Kdysi jsem měl Timex Illumin..digitalky(mely dost funkci na svoji dobu, ale po letech zacaly blbnout tlacitka, kdyz bylo treba menit baterii-u hodinare jsem tenkrat akorat vyhodil jako student velky penize za opravu a nic-jen vymena bateriie do nich stala 500 Kc-nekde je mam jeste doma, koupeny cca v r.1995). Na Casia uz se tesim, vim ze to je laciny, ale ja si umim veci vazit (mam doma jeste svoje primky, ktery jsem mel cely deststvi a predemnou tata=hodinky furt jedou a jsou presny)

Jak uz tu psali prede mnou, Casia maji hodne dobry pomer cena/vykon. I levne kousky jsou vyrobene solidne, kdyz se k nim clovek chova aspon trochu slusne tak vydrzej velmi dlouho, s tema cos sem daval budes imho spokojenej.

Odesláno

tak než nám sem Mzetar dodá další foto, našel jsem zatím foto dýnka Casio 106D-2a...

post-15103-048061100 1353004218.jpg

Odesláno

Tak úspěšně zakoupeny-už je mam doma a nosím. za 899 Kč skvělej kup. Radost veliká. Díky.

P.S. přikládám reálné foto

Chci se zeptat ohledne zkracovani kovoveho tahu, musel jsi odebirat nejake clanky? A jestli ano, slo to v klidu nebo to byl boj?

Odesláno

Chci se zeptat ohledne zkracovani kovoveho tahu, musel jsi odebirat nejake clanky? A jestli ano, slo to v klidu nebo to byl boj?

NIC JSEM NEODDELAVAL-na´štěstí mám ruce jak lopaty, takze mi jsou akorat. :smoke: (a kdybych musel dal bych to hodináři-ještě bych je dojebal..)

Odesláno

je to docela zavislost! Sakra, že jsem sem lezl. Uvažuju ještě o nějakejch digitalkach na fakt drsny zachazeni. Poradte co mate a co doporucujete. (zaujaly mne casio W800 http://casio.watchcz...llection800h-1a)

Pokud nechceš Gečka, tak W800 je velmi dobrá volba, kde není nutno se na nic ohlížet. Pásek mají dostatečně dlouhý, mám taky ruku jak lopatu /obvod 23 cm/ a jsem na 5. dírce.... Objely se mnou celý svět, nedám na ně dopustit.

Odesláno

Pokud nechceš Gečka, tak W800 je velmi dobrá volba, kde není nutno se na nic ohlížet. Pásek mají dostatečně dlouhý, mám taky ruku jak lopatu /obvod 23 cm/ a jsem na 5. dírce.... Objely se mnou celý svět, nedám na ně dopustit.

můžu poprosit o realné fotky pásku z blízka. diky (je měkký nebo je to tvrdý pásek jako za komunistů?)

Odesláno

je to měkký kaučukový pásek, viz moje foto stavu po 2 letech. Náhradní stojí cca 15 ?, což je půlka ceny hodinek

post-15103-014651500 1353264067.jpg

Odesláno (upraveno)

je to měkký kaučukový pásek, viz moje foto stavu po 2 letech. Náhradní stojí cca 15 ?, což je půlka ceny hodinek

post-15103-014651500 1353264067.jpg

dyť je to jak nový, tos to asi moc často nenosil? nebo jo

ps.diky za foto-budu rad i za foto hodinek v realu-dik

Upraveno uživatelem mzetar
Odesláno

dyť je to jak nový, tos to asi moc často nenosil? nebo jo

ps.diky za foto-budu rad i za foto hodinek v realu-dik

tak mám patery hodinky, trochu to střídám, nicméně to je i po 2 letech relativně jako nový

Odesláno

tak mám patery hodinky, trochu to střídám, nicméně to je i po 2 letech relativně jako nový

ja mel kdysi plastovy hodinky a umelej pasek me rupnul ani ne po pul roce kazdodenniho neoseni

Odesláno

ja mel kdysi plastovy hodinky a umelej pasek me rupnul ani ne po pul roce kazdodenniho neoseni

jj, to tak dříve bývalo. Dnes tam Casio dává nějakou příměs kaučuku, jsou pružnější, tolik nevysychají, životnost pásku je u těch jednodušších modelů /pod 50 ? pořizovací ceny jako nové/ při slušném zacházení cca 3 roky, když to někde chytneš, tak i méně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...