mzetar Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Ahoj vsem, zalibili se mi hodinky:http://www.hodinarstvi.cz/produkty/hodinky/panske-hodinky/hodinky-casio-ef-106d-2a.htmlje to uplny shit nebo vyhodna koupe? Pripadne budu vdecny za radu. Diky. M.
richard12 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Ahoj vsem, zalibili se mi hodinky:http://www.hodinarst...ef-106d-2a.htmlje to uplny shit nebo vyhodna koupe? Pripadne budu vdecny za radu. Diky. M.Casio hodinky ma nikdy nesklamali. Majú jeden z najlepších pomerov cena-výkon. Ak sa ti páčia kúp si ich, chybu neurobíš. Sú to hodinky vhodné na každodenné nosenie a v prípade zničenia sa človeku nenahrnú slzy do očí ako v prípade drahších kúskov.
t2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 WR 100M a desetiletá baterka za tu cenu dobrý.
mzetar Odesláno 10. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Díky. I to jsem říkal taky. Už jsem je objednal, tak uvidim jaky budou v realu. Kdysi jsem měl Timex Illumin..digitalky(mely dost funkci na svoji dobu, ale po letech zacaly blbnout tlacitka, kdyz bylo treba menit baterii-u hodinare jsem tenkrat akorat vyhodil jako student velky penize za opravu a nic-jen vymena bateriie do nich stala 500 Kc-nekde je mam jeste doma, koupeny cca v r.1995). Na Casia uz se tesim, vim ze to je laciny, ale ja si umim veci vazit (mam doma jeste svoje primky, ktery jsem mel cely deststvi a predemnou tata=hodinky furt jedou a jsou presny)
Woodie Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Díky. I to jsem říkal taky. Už jsem je objednal, tak uvidim jaky budou v realu. Kdysi jsem měl Timex Illumin..digitalky(mely dost funkci na svoji dobu, ale po letech zacaly blbnout tlacitka, kdyz bylo treba menit baterii-u hodinare jsem tenkrat akorat vyhodil jako student velky penize za opravu a nic-jen vymena bateriie do nich stala 500 Kc-nekde je mam jeste doma, koupeny cca v r.1995). Na Casia uz se tesim, vim ze to je laciny, ale ja si umim veci vazit (mam doma jeste svoje primky, ktery jsem mel cely deststvi a predemnou tata=hodinky furt jedou a jsou presny)Jak uz tu psali prede mnou, Casia maji hodne dobry pomer cena/vykon. I levne kousky jsou vyrobene solidne, kdyz se k nim clovek chova aspon trochu slusne tak vydrzej velmi dlouho, s tema cos sem daval budes imho spokojenej.
mzetar Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Tak úspěšně zakoupeny-už je mam doma a nosím. za 899 Kč skvělej kup. Radost veliká. Díky.P.S. přikládám reálné foto
t2 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 čupr! můžu ještě poprosit o fotku dýnka? díky.
ggrand Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 A o fotku luminiscence zase prosím já.
Frostie Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 tak než nám sem Mzetar dodá další foto, našel jsem zatím foto dýnka Casio 106D-2a...
mzetar Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 luminiscenci nevyfotim-nemam na to fotak, ale sviti rucicky i cislice(cislice jsou slabsi)
Woodie Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tak úspěšně zakoupeny-už je mam doma a nosím. za 899 Kč skvělej kup. Radost veliká. Díky.P.S. přikládám reálné foto Chci se zeptat ohledne zkracovani kovoveho tahu, musel jsi odebirat nejake clanky? A jestli ano, slo to v klidu nebo to byl boj?
mzetar Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Chci se zeptat ohledne zkracovani kovoveho tahu, musel jsi odebirat nejake clanky? A jestli ano, slo to v klidu nebo to byl boj?NIC JSEM NEODDELAVAL-na´štěstí mám ruce jak lopaty, takze mi jsou akorat. (a kdybych musel dal bych to hodináři-ještě bych je dojebal..)
mzetar Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) je to docela zavislost! Sakra, že jsem sem lezl. Uvažuju ještě o nějakejch digitalkach na fakt drsny zachazeni. Poradte co mate a co doporucujete. (zaujaly mne casio W800 http://casio.watchcz.cz/casio-collection/digital/casio-collection800h-1a) Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem mzetar
Frostie Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 je to docela zavislost! Sakra, že jsem sem lezl. Uvažuju ještě o nějakejch digitalkach na fakt drsny zachazeni. Poradte co mate a co doporucujete. (zaujaly mne casio W800 http://casio.watchcz...llection800h-1a) Pokud nechceš Gečka, tak W800 je velmi dobrá volba, kde není nutno se na nic ohlížet. Pásek mají dostatečně dlouhý, mám taky ruku jak lopatu /obvod 23 cm/ a jsem na 5. dírce.... Objely se mnou celý svět, nedám na ně dopustit.
mzetar Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Pokud nechceš Gečka, tak W800 je velmi dobrá volba, kde není nutno se na nic ohlížet. Pásek mají dostatečně dlouhý, mám taky ruku jak lopatu /obvod 23 cm/ a jsem na 5. dírce.... Objely se mnou celý svět, nedám na ně dopustit. můžu poprosit o realné fotky pásku z blízka. diky (je měkký nebo je to tvrdý pásek jako za komunistů?)
Frostie Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 je to měkký kaučukový pásek, viz moje foto stavu po 2 letech. Náhradní stojí cca 15 ?, což je půlka ceny hodinek
mzetar Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) je to měkký kaučukový pásek, viz moje foto stavu po 2 letech. Náhradní stojí cca 15 ?, což je půlka ceny hodinek dyť je to jak nový, tos to asi moc často nenosil? nebo jo ps.diky za foto-budu rad i za foto hodinek v realu-dik Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem mzetar
Frostie Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 dyť je to jak nový, tos to asi moc často nenosil? nebo jo ps.diky za foto-budu rad i za foto hodinek v realu-dik tak mám patery hodinky, trochu to střídám, nicméně to je i po 2 letech relativně jako nový
mzetar Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 tak mám patery hodinky, trochu to střídám, nicméně to je i po 2 letech relativně jako novýja mel kdysi plastovy hodinky a umelej pasek me rupnul ani ne po pul roce kazdodenniho neoseni
Frostie Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 ja mel kdysi plastovy hodinky a umelej pasek me rupnul ani ne po pul roce kazdodenniho neoseni jj, to tak dříve bývalo. Dnes tam Casio dává nějakou příměs kaučuku, jsou pružnější, tolik nevysychají, životnost pásku je u těch jednodušších modelů /pod 50 ? pořizovací ceny jako nové/ při slušném zacházení cca 3 roky, když to někde chytneš, tak i méně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se